Widok

profesjonalna kosmetyczka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Szukam sprawdzonego, profesjonalnego gabinetu ksometycznego w Gdańsku, slyszałam pochelbne opinie na temat salonu "Iga" na ul. Jaśkowa Dolina w Gdańsku - p. Jadwigi Patały- czy któraś z Was słyszała cos na tmeat tego salonu?moze polecicie mi kogoś naprawdę dobrego?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam zabiegi kosmetyczne wykonywane przez Klaudię Multan. Skutecznie odmładzają cerę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja polecam rzeczy z https://naturallashes.pl/ do stylizacji brwi i rzęs :)

Ja korzystam z usług salonu Professional & Beauty w Wejherowie i jestem bardzo zadowolona. Perfekcyjnie wykonują tam zabiegi.

Mała Misia
2006-06-09 14:24:27
Ok, dziękuję bardzo. Własnie nieługo się wybieram, bo wiem że to juz czas, wielkie dzięki za wszystkie rady!

Kosmetyczka, kosmetyczką, ale zapominajcie też o produktach jakie powinna mieć każda kobieta https://24tp.pl/n/89662

Jak najbardziej mogę polecić https://ostrzeszow.yasumi.pl/ byłam tutaj niedawno na kwasach i powiem wam, że kondycja mojej cery jest po prostu rewelacyjna, więc naprawdę cieszę się, że tutaj trafiłam. Na pewno jeszcze nieraz tutaj jeszcze zajrzę.

Ostatnio właśnie zapisałam się na laserowe usuwanie tatuażu do https://www.beautyaddress.pl/ . Efekt okazał się fantastyczny, w końcu pozbyłam się tatuażu, który z biegiem czasu coraz mniej mi się podobał.

Widzę, że troszkę minęło od czasu założenia tego wątku, jednak mam nadzieję, że wy przede wszystkim znajdziecie odpowiednie rozwiązania dla siebie. Ja przed pandemią myślałam o założeniu gabinetu, nawet sprawdzałam akcesoria dla stylistek rzęs, ale na razie się zatrzymuję. To dla mnie za dużo.

W Gdyni jest salon Dolce Vita. Ja jestem bardzo zadowolona, świetny personel. Ceny adekwatne do jakości. Ja sobie bardzo chwalę

A ja polecam Mezoterapia Ochota.
Uparta jesteś jak wół, po prostu pojedź do Salonu Iga.
Fakt moze dobra kosmetyczka ale lubi nasiagac i przesadza, klient kotry przychodzi tylko na depilacje albo oczysczanie nie jest klientem. Doswiadczyłam tego niejednokrotnie przyszlam jako pierwsza do salony za mna inne klienki kotre zostaly wpuszczone przede mna. dlacewgo bo zostawily 3000-1500 pln a nie 200 pln
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Obawiam się, że po dwuletnim dermatologicznym leczeniu twarzy po wizytach u pani Patały nikt mnie nie przekona, że jest choćby dobra.
Co do naciągania to masz zupełną rację - zabieg oczyszczania kosztował 60 PLN, a przy kasie płaciło się 120 PLN. Takie zawirowania.

Soltera napisał(a):

> Dziewczyny, ja chodze do pracownicy pani Jadwigi z salonu "Iga"
> ktora pracowala tam 7 lat.
> Ma swoj prywatny gabinet i jest tansza!!!!!!!!!!!!!!!!!
>
> Pani Jadwiga jest BARDZO DOBRA KOSMETYCZKA ale niestety lubi
> troche naciagac a poza tym z tego co wiem ciezko sie do niej
> dostac.
>
> Polecam jej bylą pracownice - panią Dorotke z "Twojego salonu"
> na ul. Ogarnej. jest tansza i bazuje na tych samych kosmetykach
> co pani Jadwiga. oddalam sie w jej rece a teraz chetnie tam
> chodzi moj narzeczony.
>
> I jeszcze jedno - kosmetyczka nie musi kojarzyc sie tylko z
> "wyciskaniem pryszczy". Odchodzi sie juz od tradycyjnego
> oczyszczania twarzy. stosuje sie to w ostatecznosci lub u osob
> z bardzo duzymi poblemami.
>
> Soltera
>
>
W Gdańsku Guerlaina już nie ma. Był przez pewien czas w Złotej Kamieniczce, a potem na Grunwaldzkiej nad perfumerią Olimpia koło kwiaciarni. Teraz jets tylko gdzieś w Gdyni, ale bardzo dobra kosmetyczka z tego salonu, Pani Ewa Wyganowska, przeniosła się teraz do Haffnera i część klientek poszła za nią.
hejka
ja korzystałam z salonu kosmetycznego na ul. Długiej w Gdańsku (koło kafejki Maraska) - chodze do pani Ani i jestem bardzo zadowolona. Robi wszystko, także czyszczenie twarzy - no i usługi nie sa za bardzo drogie:)
L.M. jest na świetojańskiej obok szerokiej..akurat mieszkam nad samym salonem :)
Lili Marlene jest na Szerokiej!
Dziewczyny, ja chodze do pracownicy pani Jadwigi z salonu "Iga" ktora pracowala tam 7 lat.
Ma swoj prywatny gabinet i jest tansza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pani Jadwiga jest BARDZO DOBRA KOSMETYCZKA ale niestety lubi troche naciagac a poza tym z tego co wiem ciezko sie do niej dostac.

Polecam jej bylą pracownice - panią Dorotke z "Twojego salonu" na ul. Ogarnej. jest tansza i bazuje na tych samych kosmetykach co pani Jadwiga. oddalam sie w jej rece a teraz chetnie tam chodzi moj narzeczony.

I jeszcze jedno - kosmetyczka nie musi kojarzyc sie tylko z "wyciskaniem pryszczy". Odchodzi sie juz od tradycyjnego oczyszczania twarzy. stosuje sie to w ostatecznosci lub u osob z bardzo duzymi poblemami.

Soltera

A gdzie w Gdańsku mieści się gabinet Guerlain?

ja także polecam Panią Agnieszkę z Lili Marlene obok szerokiej ..adres ul. świętojańska..aga pracuje na thalgo i mattis głównie ale inne także kosmetyki..chodziłam na peelingi, nawilżanie i inne bajery..generalnie przygotować buzię do slubu...zapłaciłam 90 zł a ryjek miałam jak dupka niemowlaka..polecam..pełen relaks
misia byłam u jadzi w zeszłym tyg. chodzę od paru lat jak mi tanie kosmetyczki cere spieprzyły, cena za oczyszczanie to 130 zł, kosmetyki ma naprawde dobre, urzywam głównie ich w domu, faktycznie są drogie ale wyjątkowo wydajne, wychodzi w sumie na to samo. apropo w zeszłym roku byłam na chełmie na oczyszczaniu i jak zobaczyła moją twarz to zaśpiewała 150 więc iga wcale nie jest taka droga jak sie spojrzy na jakość. ps. mam idealną twarz teraz...

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry