Widok

profesjonalna kosmetyczka

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!
Szukam sprawdzonego, profesjonalnego gabinetu ksometycznego w Gdańsku, slyszałam pochelbne opinie na temat salonu "Iga" na ul. Jaśkowa Dolina w Gdańsku - p. Jadwigi Patały- czy któraś z Was słyszała cos na tmeat tego salonu?moze polecicie mi kogoś naprawdę dobrego?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
z Igi korzystalam 3 lata temu i placilam za oczyszczenie twarzy 160 zl ,tak naprawde pani kosmetyczka najpierw Cie oglada mowi co jest do zrobienia i wycenia ,nie wiem jak teraz tam ksztaltuja sie ceny , wiem ,ze w studio oliwskim dr.Eris taki zabieg to 120 zl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam i jeszcze raz gorąco proszę o podanie cen te osoby które korzytsały z usług p. Igi

a czy mogę ponowić prośbę o jakieś przykłądowe cney zbaiegów np. oczyszczania twarzy w salonie Iga, zebym miała jakieś porównanie?

salon kosmetyczny Iga jest faktycznie b.profesjonalny ,ale dosc drogi ,jednak polecam.Jak i rowniez polecam w Oliwie salon kosmetyczny na starym rynku oliwskim ,pod patronatem DR.Eris bardzo mila i profesjonalna obsluga,czysto i ceny bardziej przystepne

Polecam Lili Marlene na ul. Szerokiej.
A gzdzie jest dokładnie ten salon kosmetyczny ????

a mogłabys napisać mi coś więcej na temat cen w tym salonie, co to znaczy droga?ile kosztuje u niej zabieg np.oczyszczanie skóry?pozdrawiam i dzięki wielkie za pomoc:)

polecam ten salon na jaskowej naprawde!!! jest super, kobieta zna sie na rzeczy , mi swietnie wyprowadzila cere, ma bardzo dobre profesjonalne kosmetyki. Ja kieys mialam problemy z cera, i odwiedzilam duzo kosmetyczek, ale dopiero pani J:) wziala sie za mnie fachowo, po pol roku mam cere jak pupcia niemowlaka:) jest droga ale warta ceny!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry