Widok

prosba o Wasze opinie - gastrolodzy, gastroskopia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
internista skierował mnie do gastrologa. Prawdopodobnie skończy sie na gastroskopii :(((((((
Trochę sie boję, bo miałam już nieprzyjemne doświadczenia :(

Chciałam Was poprosic o opinie jesli miałayście do czynienia z ponizszymi lekarzami:

dr Wiesław Bartelik
dr Wojciech Czarzasty
dr Andrzej Skibiński
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Up :) Jesteście tu? :) Dajcie znac jak cos wiecie....
Witaj,
Miałam do czynienia z dr Bartelikem- rozsądny lekarz. Przestrzegam przed dr Marciniakiem z Gdyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo. Na razie jestem zarejestrowana do doktora Czarzastego na przyszły tydzień ale jak sie nic o nim nie dowiem to albo zmienie go własnie na Bartelika albo nie pójdę wcale :(
Gastroskopia jest całkowicie do przeżycia.Na spokojnie, trwa zaledwie 3/4 minutki, to nie boli, tylko drażni...

Za 4 razem jest już ok:)hehe...

Gastrologa polecam z Luxmedu- Wegner lub Skibiński, obydwa w porządku.
image

image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo za opinie. Miałam gastroskopię dwa razy więc wiem czym to smakuje...za pierwszym razem było Ok, bo nie wiedziałam co i jak a za drugim ze strachu myślałam, że się uduszę i nie wytrzymam....

Dużo zależy tez od lekarza i jego podejścia....

Skibiński przyjmuje tez w Clinica Medica a tam mam najbliżej ;)

dzięki jeszcze raz.
A może ktos jednak był na wizycie u doktora Czarzastego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja robiłam gastroskopie w Przychodni na Morenie, ale prywatnie - 150 zł. Trwało z 3 minuty, przyjemne nie było, ale do przeżycia. pomogło to zdiagnozować dolegliwości i od tego czasu mam spokoj. Także - POLECAM:)
Witam Panią

Może pani odpisać gdzie Pani zrobiła - u kogo gastroskopię ?
dr Wegner - cudowny lekarz.. już się nie boję żadnego z tych strasznych badań..
Tylko Jurek Wegner. W mojej opinii ( i nie tylko ) to najlepszy specjalista w tej dziedzinie w 3city
Ja miałam gastroskopię 4 razy najważniejsze to ODDYCHAĆ! Czasami wydaje sie ze sie nie da ale ja oddychalam miedzy napadami napinania normalnie ustami. Robiłam w przychodni chyba na Kilińskiego we wrzeszczu nie wiem jak sie ta ulica nazywa-lekarz delikatny bardzo!
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
w marcu byłam w LuxMedzie u Dr Wegnera :) przesympatyczny Lekarz :) i Pani Pielęgniarka - chociaż badanie okropne ;) to pomagali cały czas, zabawiali, czynili wszystko "znośnym" ;) a jestem wyjątkowo ciężkim przypadkiem jeśli chodzi o pchanie do gardła czegokolwiek ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tylko nie lekarz Skibiński. U mojej kuzynki stwierdził nowotwór z krwistymi naciekami. Powtórzone badanie po kilku tygodniach wykazało brak kompletnie jakiś zmian a krwawy naciek powstał w trakcie badania. Kuzynka zastanawia się nad pozwem sądowym. Ma opis badania Skibińskiego ze stwierdzeniem komórek rakowych. Powtórna gastroskopia i badania cytologiczne całkowicie wykluczyły nowotwór

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...

dom czy mieszkanie??? (432 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

urodziny dziecka tanio i fajnie jak urządzić? (53 odpowiedzi)

może zbiorę jakieś fajne pomysły od WAS? co można przygotować do zjedzenia dla dzieci? w co się...

do góry