Widok

prosba o Wasze opinie - gastrolodzy, gastroskopia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
internista skierował mnie do gastrologa. Prawdopodobnie skończy sie na gastroskopii :(((((((
Trochę sie boję, bo miałam już nieprzyjemne doświadczenia :(

Chciałam Was poprosic o opinie jesli miałayście do czynienia z ponizszymi lekarzami:

dr Wiesław Bartelik
dr Wojciech Czarzasty
dr Andrzej Skibiński
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Up :) Jesteście tu? :) Dajcie znac jak cos wiecie....
Witaj,
Miałam do czynienia z dr Bartelikem- rozsądny lekarz. Przestrzegam przed dr Marciniakiem z Gdyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo. Na razie jestem zarejestrowana do doktora Czarzastego na przyszły tydzień ale jak sie nic o nim nie dowiem to albo zmienie go własnie na Bartelika albo nie pójdę wcale :(
Gastroskopia jest całkowicie do przeżycia.Na spokojnie, trwa zaledwie 3/4 minutki, to nie boli, tylko drażni...

Za 4 razem jest już ok:)hehe...

Gastrologa polecam z Luxmedu- Wegner lub Skibiński, obydwa w porządku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziękuję bardzo za opinie. Miałam gastroskopię dwa razy więc wiem czym to smakuje...za pierwszym razem było Ok, bo nie wiedziałam co i jak a za drugim ze strachu myślałam, że się uduszę i nie wytrzymam....

Dużo zależy tez od lekarza i jego podejścia....

Skibiński przyjmuje tez w Clinica Medica a tam mam najbliżej ;)

dzięki jeszcze raz.
A może ktos jednak był na wizycie u doktora Czarzastego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja robiłam gastroskopie w Przychodni na Morenie, ale prywatnie - 150 zł. Trwało z 3 minuty, przyjemne nie było, ale do przeżycia. pomogło to zdiagnozować dolegliwości i od tego czasu mam spokoj. Także - POLECAM:)
Witam Panią

Może pani odpisać gdzie Pani zrobiła - u kogo gastroskopię ?
dr Wegner - cudowny lekarz.. już się nie boję żadnego z tych strasznych badań..
Tylko Jurek Wegner. W mojej opinii ( i nie tylko ) to najlepszy specjalista w tej dziedzinie w 3city
Ja miałam gastroskopię 4 razy najważniejsze to ODDYCHAĆ! Czasami wydaje sie ze sie nie da ale ja oddychalam miedzy napadami napinania normalnie ustami. Robiłam w przychodni chyba na Kilińskiego we wrzeszczu nie wiem jak sie ta ulica nazywa-lekarz delikatny bardzo!
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
w marcu byłam w LuxMedzie u Dr Wegnera :) przesympatyczny Lekarz :) i Pani Pielęgniarka - chociaż badanie okropne ;) to pomagali cały czas, zabawiali, czynili wszystko "znośnym" ;) a jestem wyjątkowo ciężkim przypadkiem jeśli chodzi o pchanie do gardła czegokolwiek ;P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tylko nie lekarz Skibiński. U mojej kuzynki stwierdził nowotwór z krwistymi naciekami. Powtórzone badanie po kilku tygodniach wykazało brak kompletnie jakiś zmian a krwawy naciek powstał w trakcie badania. Kuzynka zastanawia się nad pozwem sądowym. Ma opis badania Skibińskiego ze stwierdzeniem komórek rakowych. Powtórna gastroskopia i badania cytologiczne całkowicie wykluczyły nowotwór

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry