Widok
prosba o Wasze opinie - gastrolodzy, gastroskopia
Dziewczyny,
internista skierował mnie do gastrologa. Prawdopodobnie skończy sie na gastroskopii :(((((((
Trochę sie boję, bo miałam już nieprzyjemne doświadczenia :(
Chciałam Was poprosic o opinie jesli miałayście do czynienia z ponizszymi lekarzami:
dr Wiesław Bartelik
dr Wojciech Czarzasty
dr Andrzej Skibiński
internista skierował mnie do gastrologa. Prawdopodobnie skończy sie na gastroskopii :(((((((
Trochę sie boję, bo miałam już nieprzyjemne doświadczenia :(
Chciałam Was poprosic o opinie jesli miałayście do czynienia z ponizszymi lekarzami:
dr Wiesław Bartelik
dr Wojciech Czarzasty
dr Andrzej Skibiński
Dziękuję bardzo za opinie. Miałam gastroskopię dwa razy więc wiem czym to smakuje...za pierwszym razem było Ok, bo nie wiedziałam co i jak a za drugim ze strachu myślałam, że się uduszę i nie wytrzymam....
Dużo zależy tez od lekarza i jego podejścia....
Skibiński przyjmuje tez w Clinica Medica a tam mam najbliżej ;)
dzięki jeszcze raz.
Dużo zależy tez od lekarza i jego podejścia....
Skibiński przyjmuje tez w Clinica Medica a tam mam najbliżej ;)
dzięki jeszcze raz.
Ja miałam gastroskopię 4 razy najważniejsze to ODDYCHAĆ! Czasami wydaje sie ze sie nie da ale ja oddychalam miedzy napadami napinania normalnie ustami. Robiłam w przychodni chyba na Kilińskiego we wrzeszczu nie wiem jak sie ta ulica nazywa-lekarz delikatny bardzo!
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
Tylko nie lekarz Skibiński. U mojej kuzynki stwierdził nowotwór z krwistymi naciekami. Powtórzone badanie po kilku tygodniach wykazało brak kompletnie jakiś zmian a krwawy naciek powstał w trakcie badania. Kuzynka zastanawia się nad pozwem sądowym. Ma opis badania Skibińskiego ze stwierdzeniem komórek rakowych. Powtórna gastroskopia i badania cytologiczne całkowicie wykluczyły nowotwór