Widok

proszę o pomoc

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
koleżanki znacie mnie, ale specjalnie zmieniłam nick,ponieważ mój problem jest wstydliwy, ale nie będę o nim pisała.potrzebuję namiarów na dobrego seksuologa, znalazłam kilka adresów na portalu trójmiasto ale chciałabym abyście kogoś poleciły kto może pomóc,może znacie jakiegoś godnego polecenia,albo słyszałyście o kimś znającym się na rzeczy. Liczę na was
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
No ja niestety nie pomogę. Kompletnie nie wiem... Mam nadzieję, ze ktoś jednak Ci pomoże :) Naszej tajemniczej koleżance...
Trzymaj się!

wiem że Katarzyna Bojarska jest seksuologiem, nigdy nie korzystałam z jej usług, ale wiem że wykłada ten przedmiot na UG więc chyba mogę ja polecić

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
No co Ty, Renkloda... Bojarska jest straszna. Właściwie specjalizuje się w homoseksualiźmie, a na temat reszty ma tylko podręcznikowe wiadomości. W dodatku z tych najbardziej sztampowych poradników korzysta... Praktyki nie ma, terapeutą nie jest... Cały ból polega na tym, że w Gdańsku NIE MA seksuologa naprawdę godnego polecenia. To już chyba Pastwa była najlepsza...

Pati, naświetl trochę problem - chciałabym choć odrobinę się zorientować, czy szukać dla Ciebie lekarza, czy psychologa. Może być na maila.
nigdy u niej nie byłam, więc pewnie masz rację.
Ale wiem ze Bojarska jako seksuolog przyjmuje w prywatnej przychodni zdaje się że w Polmedzie

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Miałam z nią zajęcia... Uwierz, jest fatalna. Tak żałosna, że aż budzi sympatię... I przynajmniej dwa lata temu cała jej wiedza opierała się na Imielińskim. Zero myślenia, jakieś durne formułki...
ja też nie pomogę, ale życzę powodzenia

Niestety nie mogę pomóc... Natomiast mam prośbę - kiedy już znajdziesz, daj znać i podziel się, ok? Może komuś się w przyszłości przyda...
Powodzenia i pozdrawiam.
dziękuję wszystkim za dobre chęci, niestety nikogo jeszcze nie znalazłam, nikt nie zna, nikt nie był,ale nie poddaje się.Agatha,jak odnajdę siły żeby pisać, to prześlę maila.dziękuję i czekam, może ktoś jeszcze się odezwie
Pati, trzymaj się! To, że prawie nikt nie chodzi w Polsce do seksuologa, nie oznacza, że jesteś sama z takim problemem. Wiele jest osób, którym przydałaby się pomoc specjalisty, tylko się bardzo wstydzą i zostają z kłopotami sami, a takie problemy mają to do siebie, że zwykle - nieleczone z czasem rosną.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (60 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Jaka prostownica do włosów? (126 odpowiedzi)

Macie jakiś sprawdzony model, który za bardzo nie niszczy włosów?

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry