Widok

proszę o wasze opinie o przedłużaniu rzęs w studio Progres w Gdańsku

Witam, na grouponie znalazłam promocję na przedłużanie rzęs w studio Progres, jest to szkoła policealna na Wałach Piastowskich, czy któraś z Was dziewczyny korzystała kiedyś z ich usług? Trochę się boje, że wpadnę w ręce uczennicy a nie kogoś doświadczonego....
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1
też mam ten kupon i też się zastanawiam jak wyjdą, tym bardziej ze robię 1wszy raz w życiu, w dodatku przed własnym ślubem
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacja

Od dawna przedłużam sobie rzęski, ale nigdy nie byłam tak zadowolona jak w Progresie.
Pani która mi je przedłużała jest niezwykle dokładna.
Rzęski trzymają się równo, bardzo długo się utrzymały i zawsze wypadały dosłownie po jednej rzęsce, a nie tak jak u niektórych calymi kępkami.
Jestem zachwycona. Będę chodziła tylko tam.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja tam robilam z groupona 'kurs wizazu',porazka:)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja również przedłużałam tam rzęsy, jestem bardzo zadowolona. Naprawdę polecam:
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 3
To nie jest żadna szkoła. Ja byłam tam i jestem zadowolona z rzęsek :) No i bardzo tanio , bo zapłaciłam tyko 50 zł :)
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziewczyny! Po co wy w ogóle chcecie sobie przedłużać rzęsy ?!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 42

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie wypełnić zmarszczki (23 odpowiedzi)

Chodzi mi tutaj o zmarszczki przy ustach i marionetki. Mam sklonnosci po mamie i dosć szybko mi...

Dobrej jakości ubrania (24 odpowiedzi)

Chciałabym poznać wasze zdanie dotyczące dobrej jakości ubrań (i mam tu na myśli...

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry