Widok
http://drpiatkowski.pl/ na prawde polecam
a moim zdaniem dGamety albo Invicty, tylko znajdź lekarza którego chcesz tam mieć, bo ja tez rok rodziłam po rożnych a tak na miejscu wszystko badania zabiegi itp, wszystko mają i mozna cos zrobic sensownego jakaś terapię. a nie takie latanie między lablatriami szpitalami i gabinetem zabiegowym itp na róznych końcach miasta.
Polecam, Adam Stencel Invicta
Polecam, Adam Stencel Invicta
Madness is the gift, that has been given to me!!
no widać ze warty polecenia:)
Mi chodzi o to ,z doświadczenia wiem, szybciej się to odbywa, bo wyniki po paru godzinach z labolatorium lekarz już widzi u siebie w gabinecie, i tam wszystko jest w twojej karcie zdrowia, masz do tego stały podgląd, i zabiegi robią na miejscu także oszczędność jak dla mnie czasu, a nie ze lekarz daje skierowanie a ty dopiero idziesz gdzies na pobranie krwi, czekasz na wyniki, odiberasz i znowu do lekarza się umoawiasz na wizyte....a tak idziesz rano na pobranie krwi i pozniej na wizyte i po paru godzinach wszystko jest ;)
Mi chodzi o to ,z doświadczenia wiem, szybciej się to odbywa, bo wyniki po paru godzinach z labolatorium lekarz już widzi u siebie w gabinecie, i tam wszystko jest w twojej karcie zdrowia, masz do tego stały podgląd, i zabiegi robią na miejscu także oszczędność jak dla mnie czasu, a nie ze lekarz daje skierowanie a ty dopiero idziesz gdzies na pobranie krwi, czekasz na wyniki, odiberasz i znowu do lekarza się umoawiasz na wizyte....a tak idziesz rano na pobranie krwi i pozniej na wizyte i po paru godzinach wszystko jest ;)
Ja mam identyczne wrażenie!też chodziłam do bardzo dobrej gin i ja chwale i polecam i na pewno wrócę do niej,ale niepłodnośc wymaga masy badań i analizy kobiety jak i partnera!nam od razu zlecili męża przebadać żeby mieć pewność że to nie on i skupić się na mnie i moim zdrowiu.ja jestem w Invicta i też mam wrażenie że rok zmarnowałam
W zwykłego to jest tak, poczekamy, pani zapisze się tu, pani zrobi to,zlecimy to...i jak pisałam, strasznie to wydłuża czas,że trzeba się osobno zapisywać i latać po różnych miejscach a tak tylko gabinety się zmienia.trzeba tylko pamiętać że to wszystko sporo kosztuje ale wiem że można cześć na nfz w invicta.ja za wszystko sama płace to już mi poszło koło dwóch tysięcy na badania i wizyty a byłam dwa razy
rowniez poecam dr Skweresa, pomimo, ze problemow nie mialam i nie mam z plodnoscia itd, ale nawet zwykla konsultacja jest na bardzo wyskoim poziomie (a konsultowalam ciaze z bardzo trudna jednostka chorobowa, nie chodzi o zajscie, donoszenie itd, tylko o przezycie moje tej ciazy). Pan dr podszedl bardzo odpowiedzialnie, nie jest nastawiony na kase, bo zdecydowanie powiedzial, ze bede musiala konsultowac sie u kogos z uck , ze sam mnie zarekomenduje, postawa bardzo fair. a znajome, z problemami plodnosci sa takze meega zadowolone. invicty nie polecam. czysta fabryka nastawiona na wydojenie naiwnych. opinie nie moja (bo bylam raz, zero profesjonalizmu, zaangazowania, trudny przypadek - nie wydoimy pani, bo musza sie zajac specjalisci, nie mamy z pani zysku, wiec good bye,a znajomi nie dosc ze wydojeni, to jeszcze sfrustrowani, bo efekow brak). ale wybor kazdy podejmuje sam.
lepiej w klinice
z czystym sumieniem mogę ci polecić Invictę 9najlepiej na pierwsza konsultacje do prof. lukaszuka, a potem u dr Stencla, jak będzie potrzeba). Na miejscu zrobia Tobie i twojemu panu badania (czesc mozesz miec na NfZ), po kilku godz sa gotowe (mozesz sobie nawet na www podejrzec), potem lekarz je obejrzyu i z wami porozmawia, dobierze leczenie do was, jesli bedzie trzeba, powie o wszystkim mozliwosciach., w sumie jesli chodzi o skutecznośc leczenia, staz na rynku i lekarzy, invicta jest w Trojmiescie na pierwszym miejscu. wydaje mi się, że lepiej tam niz w prywatnym gabinecie, bo ceny wizyt sa podobne a przynajmniej trafiasz do ludzi, którzy sie an takich sprawach znają tzn. specjalizjja sie w tym. Trzymam mocno za ciebie kciuki!