Widok

prywatny pediatra??trójmiasto i okolice

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, mam prośbę czy ma ktoś z Was może namiary na dobrego lekarza pediatrę najlepiej taki który przyjmuje prywatnie??Chodzę do przychodni w Orłowie i mam już dość. 4 wizyty i nikt nic nie wie.Dostała Eurespal, augmentin, stotal, teraz syropek prawoślazowy oprócz tego do noska tetrisal, i eufobrium i nic.Moje dziecko od 10 stycznia ma katarek( najpierw rzadki teraz gęsty) - chyba zatoki, kaszelek- płuca, oskrzela czyste.Ostatnio miała 3 dniówkę- wysypka zeszło wszystko ładnie, ale dzisiaj widzę że ma zaczerwienione oczko i troszkę ropki i nadal kaszelek i katar :((((jak mam iść znowu do przychodni i usłyszę że albo ząbki albo 3 dniówka to mam dość. Za długo to trwa.
Z góry dzięki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a jaki wiek dzieciaczka?

maćko czpis, imienia nie pamietam. jest pediatrą neurologiem dziecięcym 501854945. mi uratowała córeczkę
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam dr Andrzej Marek przyjmuje we Wrzeszczu koszt 70 zł, telefon na priv

Byłam u dr Maćko-Trzpis jako u neurologa - być może ma wiedzę, ale nie zrobiła na mnie dobrego wrażenia.
Za to od grudnia chodzimy do dra Andrzeja Marka i jesteśmy baaardzo zadowoleni (dr zajmuje sie leczeniem alergii pokarmowych i dlatego u Niego wylądowaliśmy). Podobno b. dobrym pediatrą jest syn p. dra - Krzysztof Marek.
POTWIERDZAM- dr Andrzej Marek to pediatra w drugim pokoleniu ( jego ojciec tez dr.) Jest doskonalym pediatra z podejsciem do dzieci i do rodzicow. Na co dzien pracuje w szpitalu wojewodzkim. Wizyty domowe- 100 PLN. Jego telefon mozna znalezc bez problemu w bazie trojmiasto.pl. Polecam tez dr Grazyna Sikorska-Wisniewska - wizyta domowe 100 PLN, jak cos wymaga dodatkowych badan to w miare mozliwosci zalatwia to w szpitalu u siebie ( wojewodzki). Oboje bardzo dobrzy lekarze, udzielaja wyczerpujacej informacji i nie naciagaja.
Córcia ma 1,5 roczku.
Dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
maćko czpis:
pierwsza wizyta w domu, zapłaciłam 100 zł, spędziła u mnie godzinę, zbadała malucha (wtedy 2 miesiące) neurologicznie, powiedziałami gdzie powinnam się zgłosić - czyli przede wszystkim wymusić na moim pediatrze skierowania do poradni wczesnej interwencji (rehabilitacja ruchowa), okulista (oczka), usg mózgowia (podejrznie niedotlenienia). dała telefon do swojej poradni (przyjmuje w szpitalu na zaspie), bo jak sama powiedziała "nie będzie pani płaciła za wizyty comiesięcznie". do tego dała kilka wskazówek do leków itp. maluch rozwija się zdrowo i jest już okej.
ja jej ufam.

ale rzeczywiście pierwszego wrażenia nie robi dobrego... choć śmieję się, że pies się na niej poznał....
Proszę napiszcie może znacie dobrego pediatre z Gdyni? do kogo warto pójść mozę byc lekarz, który przyjmuje prywatnie !
pani czpis przyjmuje na karwinach prywatnie. poza tym w szpitalu na zaspie.
dr Krawczuk !
przyjmuje w Redzie.moge smialo powiedziec ze uratowal mi dziecko!
Doktor Maćko dobry lekarz, człowiek, maluszki sa dla niej poprostu ważne.A wrażenie pierwsze jest bardzo mylące.profesjonalista w swojej dziedzinie
Potwierdzam Dr Macko - lekarz bardzo dobry, ale więcej nieprawidłowości w przypadku mojej córeczki zauważyła Dr Anna Olszewska. Przyjmuje w Przychodni na Dąbrówce i na Przymorzu na Kołobrzeskiej, profesjonalistka zarówno w dziedzinie pediatrii jak i neurologii. Ma wielkie serducho do dzieci. Niestety nie wiem czy przyjmuje prywatnie, dr Macko na pewno tak.
Ja mam bardzo dobrego pediatrę, ale jeżdżę do niego z Gdyni do Wejherowa. Opiekuje się moją pierwszą córką od 4 lat, teraz poznał już moją drugą pociechę. Świetny diagnosta. Ma duże doświadczenie, gdyż pracuje w dwóch szpitalach: wejherowskim i lęborskim. Od lutego otworzył gabinet prywatny w Wejherowie. To dr Adam Hermann, tel:605541432
Alina, proszę napisz gdzie dokładnie przyjmuje ten lekarz. Jeżeli wiesz w jakie dni i godziny to też poproszę o takie informacje. Dzięki

Dr Hermann przyjmuje w Wejherowie ul.Sobieskiego 227 (stara spółdzielnia lekarska, ale teraz odnowiona) gabinet 14 na II piętrze. ten budynek stoi prawie na przeciwko ZUSu w Wejherowie.
przyjmuje we wtorki i piątki od 15.45. do 17.45.
poz tym ma też dyżury w szpitalach.
często jak nie mógł do mnie przyjechać to mówił, że mam do niego przyjechać na oddział. nigdy wtedy nie wziął ode mnie ani grosza.
ja mam bardzo dobrą i sprawdzoną lekarkę dr. Zagórska mieszkam w orłowie a ona przyjeżdża nie daje antybiotyków chyba ze ostateczność
nicolas
Alina - dzięki za informacje.

Chciałabym polecić pediatrę dr Andrzeja Marka. Starszy doktor z ogromnym doświadczeniem:) trafna diagnoza, gdyby nie on dziecko nadal miałoby biegunkę a ja tkwiłabym w niewiedzy.
Polecam doktora Andrzeja Marek ul. Dantyszka 15 w Gdańsku, obok Akademii Medycznej.
Wizyta prywatna w tempie natychmiastowym. Właściwie przyjął mnie w pół godziny od mojego telefonu.
Wywiad przeprowadził bardzo szczegółowo.
Dokładnie uzasadnił metodę leczenia.
Jestem bardzo zadowolona z tej wizyty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry