Widok

przebieracie się po północy ??

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jak w tytule ?? Przebieracie się po oczepinach w inną sukienkę czy nie ??
[b]Mama Julii (14 lat) , Oliwii (10 lat) , Lenki (8 lat) oraz [/b]

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a po co ? suknie slubna ma sie tylko raz w zyciu ( przynajmniej zazwyczaj tak jest ) i to chyba sama przyjemność ja ponosic przez te kilka godzin
tez tak sobie to tłumaczę ;) jednak na wszystkich weselach na jakich byłam panny młode się zawsze przebierały.
[b]Mama Julii (14 lat) , Oliwii (10 lat) , Lenki (8 lat) oraz [/b]

image
Nie przebieram sie...zreszta my nie robimy oczepin, bo nie ma u nas komu łapac, albo za mlode albo nie ten stan cywilny:) Zawsze sama unikalam oczepin:)
przebrałam buty :) nogi do dziś mi dziękują :)
http://www.maxmodels.pl/poleczka.html wizaż makijaż

Nie zamierzam:)
Ostatnie kilka lat to nie spotkałam się z tym aby się Panny Młode przebierały:)
image image
Ja rok w rok mam przynajmniej jakies 1 wesele w rodzinie- wiec uwazam ze czesto bywam na takich uroczystosciach i przyznam sie szczerze,ze chyba uuu z 10 lat temu moze jeden raz wdzialam gdy Mloda sie przebrala. Nigdy w zyciu, za zadne skarby nie zdjelabym po polnocy sukni :) To piekne uczucie przetanczyc cala noc w sukni slubnej .... w koncu plnuje zalozyc ja tyylko raz w zyciu i chce aby ten dzien byl do konca wyjatkowy i tak sie wlasnie czuc :) Mam nadzieje,ze i wy podzielacie moje zdanie :)

Pozdrawiam
o nie! tyle kasy za nia dalam ze nie zdejme przez tydzien!;)
tyle kasy wydam na suknie że pozwolę sobie sie nią nacieszyć do końca :)
szczerze mówiąc, to myślałam o tym żeby się przebrać, ze względu na to że w mojej ślubnej czuję się jak w kaftanie :D Chciałam założyc tą kieckę, którą będę mieć na poprawiny bo będzie w niej wygodniej. Ale w sumie sama już nie wiem...
Pchelka, nie przebieraj sie:) Toc to RAZ w zyciu:)
dobra, niech ci będzie engelein :D jak nie zwariuję to sie nie przebiorę hehe ;)
Tyle kasy wydane i jeszcze mam się przebierać? Gdzie tam ;)

A poważnie, to zgadzam się z większością, jedyna okazja w życiu, aby ponosić taką piękną suknię przez parę godzin, tak więc nie zamierzam. Na "zwykłe" sukienki" będę miała jeszcze tysiąc okazji, a wygodą się nie przejmuje, przemyślałam wybór sukni, aby nadmiernie nie krępowal ruchów ;P damy radę :)
a ja sie przebiore
image
ja sie nie przebieram :)
zakladam, ze przebierac sie nie bede.
Ale dotad kolezanki, ktore braly slub, tez takie zalozenia mialy, a w trakcie wesela dziekowaly Bogu, ze wziely cos na przebranie, bo po dobrych kilku godzinach szalonej zabawy, suknia niesamowicie im zaczela ciazyc, i zrobilo sie strasznie niewygodnie ..:/
Mam nadzieje, ze przebierac sie nie bede musiala, ale na wszelki wypadek wezme jakas sukienke na przebranie.
image
image
Ja się nie przebieram!
Myślę, że to jedna taka noc w życiu i tylko tej jednej nocy można się wyróżniać na od początku do końca. Nawet jeżeli robi się niewygodnie (choć szczerze współczuję pannom, które decydują się na ciężkie suknie)

Poza tym na wielu weselach byłam w ostatnich latach i nikt się nie przebierał
Martusia 26-04-2010
Szymek 25-06-2013
image
jw :)
[url=www.nawieszaczku.pl]image[/url]
ja jak wiekszosc nie mam najmniejszego zamiaru sie przebierac:)...chociaz tesciowa juz pare razy napomniala ze tradycja sie przebrac,ale ja twardo zostaje przy swoim:)
image
ja nie bede sie przebierac, chce w tej wymarzonej sukni byc przez całe wesele, nie na codzień sie w takiej wystepuje :) chce się wyróżniać :) a jak się przebiorę to już tak nie będzie...
[url=http://zasuwaczki.bejbej.pl/]
image
[/url]
żartujesz?:)
Ja jak zaczynałam myśleć o sukni ślubnej to też myślałam, że po północy się przebiorę, ale jednak zdecydowałam, że tego nie zrobię:) Tak mi się podoba moja sukienka i jest do tego wygodna i bardzo lekka, że mam nadzieję, że nie będzie mi niewygodnie.

Ale jak piszą poprzedniczki, że czują się w swojej jak w kaftanie to radzę się przebrać bo może się to przełożyć na zły humor, który nie jest pożądany w trakcie wesela:)

NIE!!!!!!!JAK BYM MOGŁA TO POPRAWINY TEZ BYM W NIEJ BYŁA:)
Nawet gdybym miała paść to jej nie zdejmę!!!!!!
Ja też na100% się nie przebiorę
Hehe ita wyobraziłam sobie tą scenę jak padasz ze zmęczenia i niewygody a jednak nie zdejmujesz swojej pięknej sukienki:) Prawie jak z amerykańskiej komedii romantycznej:)
Nie przebieram się, długo szukałam kiecki nie tylko ładnej ale i baaardzo lekkiej, taką mam, zszytą z halką, bez trenu, wygodną do tańczenia , nie sztywną, jest wygodna i leciutka.
image
Nie nie nie i jeszcze raz nie :) Planuję założyć ją tylko raz w życiu i chciałabym aby to trwało jak najdłużej ;)
image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
Nie i pierwszy raz slysze o przebieraniu sie o polnocy. Oo
Nie ma opcji ;)
image
ja zgodnie z większością mówię przebierankom po północy stanowcze NIE!!
image[/url]
image
Nigdy w zyciu!:)
Jasne,że nie:) już drugi raz raczej nie będziesz miała okazji żeby w takiej sukni poparadować:)
a po co? tylko butki zaraz po pierwszym tańcu na jakies baletki żeby tańczyć z łatwością i nogi nie bolały a inną sukienkę będę miała na poprawiny, tyle kasiorki się na tę ślubną wydaje ze naprawdę trzeba skorzystać
jak się wydaje tyle kasy na suknię ślubną to prócz tego aby była piękna to musi być też wygodna i wtedy nie ma problemu :)
nieeeeeeeeeeee, nie po to tyle się nałaziłam w poszukiwaniu tej jedynej i tyle kasy wydałam by się przebierać ;) a z resztą byłby dodatkowy problem z szukaniem kreacji na "po oczepinach"
imageimage
nie nie nie i jeszcze raz nie,
mam taką lekką, zwiewną i wygodną kece ze nie ma opcji żeby się przebierała =]
Ja też się nie przebieram. Chcę się nacieszyć swoją sukienką.
image
image
a ja się wypowiem na podstawie tego co widzę ( w sezonie prawie co tydzień śpiewam na weselach)
na pomorzu nigdy nie widziałam, aby pani młoda przebierała się po północy, za to na weselu w okolicy Poznania pani młoda a nawet większość gości przebrała się po oczepinach.
image
image
[url=http://slub-wesele.pl/]image
Ja też się nie przebierałam :) To jedyna taka okazja, żeby sobie w sukni pobyć :]
Je też się nie zamierzam przebierać,kupię sobie taką suknię,żebym wytrzymała i nie siedziała sztywna jak kij od miotły:-)
Nie przebierałam się...szkoda mi było...mimo, iż kolebał mi się po głowie taki pomysł przed weselem....
image

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry