Widok

przedszkola niedzielne???

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
witam!mam pyt.czy ktos sie orientuje czy gdzies najlepiej w rumii lub gdyni sa takie niedzielne zabawy dla dzieci,nawet zeby rodzice mogli napoczatku przychodzic razem z dziecmi,a potem na pare godz.zostawiac,by moc zalatwic swoje sprawy,lub w koncu wyjsc do kina...

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W niedzielę chyba nie ma ale za to są w soboty w Gdyni tylko, że w każdą sobotę w innym przedszkolu. Zajęcia są za darmo dziecko można zostawić od 9 do 13, jest zupka, a dziecmi opiekuje sie grupa nastolatków i pani przedszkolanka. Polecam fajna sprawa jak na sobotnie przedpołudnie.

Niedzielne przedszkola ???????
to juz sie wam przewraca w glowach?
Dzieci powinne choć w jeden dzien w tygodniu spedzać z rodzina a nie w przedszkolu i ta wasza chęc zrobienia kariery i wiekszych pieniedzy kiedyś sie na was zemsci i bedziecie mieli klopoty ze swoimi dziecmi i trzeba bedzie wołać super nianie hahahahha.
Zrobiliscie sobie dzidziusia to teraz trzeba go wychowywać nie oddawać obcym.

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Oj tediku nie zawsze masz rację, ja na przykład nie pracuję i całe dnie spędzam z córeczka, moim zdaniem tak jak napisałam wyżej o przedszkolu w soboty to fajna sprawa, córcia może pobawić się z dziećmi, a ja choć jeden dzień przez kilka godzin mam tylko dla siebie. Więc zanim zaczniesz oceniać pomyśl, że nie każdy ma taką samą sytuacje.

nie kazdy charuje codziennie!!!!pomysl o tych ktorzy caly tydz.siedza od rana do wieczora z dzieckiem,a chociaz w ta niedziele chca jak ludzie gdzies wyjsc z mezem!!!!!!!!!!!!!

image

powyzsza odp.tyczyla sie do "tedika"

image

te niedziele ,wspólne niedziele chodzicie zapewnie do kościoła i ten kościół nazywa sie REAL ?

Jestem taki i już.Trzeba sie przyzwyczaic.
Tediczku, rozwaliłeś mnie tym suwaczkiem. Jednak czasem pokazujesz poczucie humoru niezłej próby (trzymaj tak zawsze, co?)
Wysłałam maila

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

test PAPP-a czy robiłyście? (237 odpowiedzi)

Dziewczyny wczoraj byłam na USG przezierności karczku i badanie wyszło ok, ale dr Doering...

Naprawa zabawek (12 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

pomysł na ... biznes (14 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, szukam pomusłu na biznes z dofinansowania. Szykuje mi się wypowiedzenie z...

do góry