Widok

przedszkole OSOWA - polećcie!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Osowa Temat dostępny też na forum:
witam :)
mam prośbę - od września chciałabym oddać dziecko do przedszkola w Osowej. Na samorządowe raczej marne szanse z tego, co słyszę. Czy ktoś może polecić któreś prywatne? (bardziej interesują mnie te blisko ulicy Wodnika -- w stylu Biały Kotek, Kolorowe Gniazdko, Krasnoludek czy Rośnij Radośnie).
Z góry dzięki za wskazówki. Chcę nawet zrobić sobie wycieczkę i zobaczyć, ale wiadomo - najpewniejsze są opinie rodziców a nie to, co będą mi mówić dyrektorzy czy właściciele....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo polecam Kolorowe Gniazdko.Mój synek chodzi już tam 3 rok i jestem bardzo zadowolona!. Teraz w programie jest 6 godzin angielskiego,który prowadzą lektorzy ze szkoły językowej.Bogata oferta zajęć dodatkowych i mnóstwo uśmiechu na twarzach nauczycieli. Ponadto budynek nowoczesny i bardzo zadbany.Polecam :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Witam, dziękuje za Pani opinie. Ile wynosi opłata w przedszkolu ? Przy rekrutacji p. dyrektor mówiła, że ok 500zł
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prywatny dentysta (25 odpowiedzi)

Gdzie w gdansku jest dobry prywatny dentysta dla dzieci??

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (20 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

do góry