Widok

przedszkole OSOWA - polećcie!!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Osowa Temat dostępny też na forum:
witam :)
mam prośbę - od września chciałabym oddać dziecko do przedszkola w Osowej. Na samorządowe raczej marne szanse z tego, co słyszę. Czy ktoś może polecić któreś prywatne? (bardziej interesują mnie te blisko ulicy Wodnika -- w stylu Biały Kotek, Kolorowe Gniazdko, Krasnoludek czy Rośnij Radośnie).
Z góry dzięki za wskazówki. Chcę nawet zrobić sobie wycieczkę i zobaczyć, ale wiadomo - najpewniejsze są opinie rodziców a nie to, co będą mi mówić dyrektorzy czy właściciele....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Koleżanka zapisała synka do Rośnij Radośnie i jest bardzo zadowolona;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 16
może ktoś jeszcze? na pewno w przyszłym tygodniu zrobię rundkę po tych przedszkolach, ale wolałabym już coś wiedzieć... pomóżcie, doradźcie ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja mam synka w Kolorowym Gniazdku i bardzo mogę polecić.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ja tez chce poslac mlodego od wrzesnia, i tez nie wiem gdzie wlasnie. Oczywiscie bede probowac w panstwowym ale watpie by sie dostal, i do tego to kawal drogi. Chetnie podczytam tez opinie:)
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
my mamy dzieci w happy Kids i też jesteśmy bardzo zadowoleni. Przed Tobą trudny wybór, bo przedszkola w Osowej są bardzo wyrównane i oferują bogatą ofertę zajęć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10
A jak wychodzą całościowo opłaty w happykids? Bo na stronie nie ma. I cały czas jest zasada że nie robią przerw na miesiąc wakacji?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
mój synek od maja chodzi do Puchatka i jestem bardzo zadowolona, z czystym sumieniem mogę polecić. Co najważniejsze zarówno ja jestem zadowolona jak i mój synek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Tak, przedszkole jest czynne w ferie i wczasie wakacji bez dodatkowych opłat. Ja mam tam dwójkę dzieci, więc mam zniżkę...ale bez zniżki to chyba 730 zł z posiłkami za przedszkole, musisz upewnić się w sekretariacie. Dla nas super jest również to, że świetlica jest czynna np. między świetami i odpada marnowanie urlopu. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Kolorowe Gniazdko tylko nie oddział na Syriusza. Nie ma placu zabaw a spacer po odchodach nie jest chyba Spacerem. Mieszkam koło więc widzę.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kolorowe Gniazdko na Orfeusza - również nie polecam!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ktos cos moze powiedziec o krasnoludku??
image
image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4
A czemu nie polecacie Kolorowego Gniazdka?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przedszkole Krasnoludek polecam . Moja córka chodzi tam juz 3-ci rok i jestem bardzo zadowolona Panie bardzo otwarte i ciepłe dla dzieci. Moje dziecko niechętnie idzie do domu z przedszkola więc chyba jest to najlepsze potwierdzenie że warto polecić .
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
no właśnie - ja też myślę o KRASNOLUDKU. Cieszę się, że jest jakaś dobra opinia. Jak ktoś jeszcze ma tam dziecko to z chęcią czekamy na informacje :)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 4
Oddział Syriusza, brak placu zabaw przy przedszkolu bo to co jest to nie nazywajmy placem, Panie chodzą z dziećmi na plac przy Bliźniąt-skrótem czyli polem z błotem, siadają na ławeczce a dzieci biegają ojjjj biegają, plecki gołe, spodenki spadają ale ploteczki ważniejsze. Nie polecam wręcz odradzam Słoneczną Krainę-chociaż słyszałam że zmieniła się Pani dyrektor, ale właściciele nie mający pojęcia o edukacji nadal ten sam tylko liczy się kasa, kasa, kasa, kasa ale nie dla przedszkola.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Trochę przedszkoli jest: Biały Kotek, Słoneczna Kraina, Kolorowe Gniazdko-2 oddziały, Krasnoludek, Happy Kids, Samorządowe nr 87, klub Przedszkolaka Montessori, Twórcze Przedszkole Rośnij Radośnie, Puchatek- wybór spory, ale wiem z doświadczenia - wybór bardzo trudny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Również polecam Krasnoludka
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja polecam "Kolorowe gniazdko". Moja córcia będzie tam chodzić drugi rok i jest bardzo zadowolona. Miłe i sympatyczne panie, wiele ciekawych zajęć dodatkowych i nie tylko. Jestem za!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
Nie zgadzam się - często chodzę na spacer obok tego placu zabaw i widzę, że dzieci owszem żywo się bawią - ale to przecież dzieci i muszą się wyszaleć. Co do Pań - nie raz widziałam, iż mimo siedzenia - bardzo dobrze kontrolują zabawę dzieci. Przecież nie o to chodzi by Panie stały dzieciom nad głowami - ale miały je na oku, prawda? Widziałam również wiele razy jak dzieci do tych Pań się przytulały i yły szczęśliwe i wesołe - a to mówi samo za siebie. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

od którego tygodnia ciąży brałyście kwas foliowy (60 odpowiedzi)

Wszędzie mówią i piszą, jak ważny jest kwas foliowy w rozwoju maleństwa i aby brać go już...

Adwokat- rozwód- podział majatku (63 odpowiedzi)

Szukam bardzo dobrego adwokata z trójmiasta, który zajmuję się rozwodami i podziałem majątku....

Sprawdzona odżywka do paznokci - jaka? (94 odpowiedzi)

Hej Dziewczyny, może miała któraś problem z bardzo słabymi, miękkimi paznokciami i sobie...

do góry