Widok

przedszkole Żagielek w Brzeźnie ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
SŁYSZAŁYŚCIE MOZE COŚ NA TEMAT TEGO PRZEDSZKOLA ?
WIEM, ZE PROWADZĄ GO SIOSTRY ZAKONNE...
MOŻE WASZE DZIECKO TAM CHODZI/ CHODZIŁO ??
MOŻECIE SIĘ PODZIELIĆ INFORMACJAMI NA JEGO TEMAT ?

BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiem że są tam siostry ale i pracują panie świeckie, mają tam zajęcia muzyczne, taneczne, j angielski, gimnastyka korekcyjna. Słyszałam że są tam nowe fajne siostry w najstarszej grupie, które wprowadzają nowe ciekawe pomysły jedna nawet uczy dzieci akrobacji i żonglerki Jak się coś więcej dowiem to dam znać.
Moja córka chodziła do tego przedszkola kilka lat temu, siostry zakonne były bezhabitowe, bardzo miłe i kochane i przede wszystkim dawały córce dużo ciepła i poczucia bezpieczeństwa co dla dziecka 2,5 letniego było bardzo ważne. Grupy były stosunkowo niewielkie, posiłki smaczne a sale fajnie wyposażone. Później jednak zaczęło mi przeszkadzać to że jest większość piosenek i wierszyków o Bogu, a nie zwykłych typowych dla dzieciaczków w tym wieku. Jestem wierząca ale dla mnie było troszkę tego za dużo. Przeniosłam córkę do zwykłego publicznego przedszkola z którego byłam zdecydowanie bardziej zadowolona. Mieli bogatszy program, więcej wychodzili w różne miejsca. I ciągle coś się działo, a w Żagielku była taka stangacja bardziej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem teraz to piosenek śpiewają bardzo dużo i nie tylko tych religijnych ale inne też, a co do wycieczek to nie wiem jak jest w innych przedszkolach, ale wiem że byli na pewno już w policji morskiej i płynęli motorówką. Ostatnio na dniach mieli dzień marchewki i ziemniaka i nawet robili sobie ciasto marchewkowe i częstowali -było pycha. Co chwile coś się dzieje nie wiem może w tamtym roku albo, bo ja od niedawna jestem - jakaś stagnacja była, ale słyszałam też w szatni, że grupa maluchów chodzi na spacery do naszego mola, to chyba niezły wyczyn dla takich 2i 3latków.

polecam stronę działa chyba od niedawna wwwprzedszkolefranciszka pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak radziłyście sobie z bólem głowy w ciąży? (13 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem w 18 tygodniu ciąży i od paru dni boli mnie głowa. Lekarka powiedziała, ze mogę...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

do góry