Widok

przedszkole czynne do 20

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy jest takie w Gdańsku, a może jakieś domowe? Mam prawie trzyletnią córkę i idę do nowej pracy. Niestety będę czasem pracować do 19:30. Czy znajdę jakąś opiekę do takich godzin? Mąż pracuje zmianowo, czasem nawet do 22, zależy ile mają pracy. Wszystkie oferty, które przejrzałam na trójmieście przedszkola czy punkty są czynne do max 18. Mieliśmy 2 opiekunki, ale córci nie pasowały, za to razem z dziećmi np. na zamkniętych placach zabaw może mnie czy męża w ogóle nie być, dlatego pomyślałam o jakimś punkcie przedszkolnym. Potrzebna jest opieka między 07:00 a 20:00 zależy na którą idziemy do pracy, ale czasem może wypaść tak, że cały tydzień będzie musiała być odbierana ok.20.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
dla uściślenia nie oddam dziecka od 7 do 20, potrzebna jest opieka między tymi godzinami, a bywa że czasem jest od 13 do 16 albo od 10 do 14, ale jeżeli będziemy mieli drugą zmainę oboje to od 13 do 20. Niestety pracować muszę!!!!!! Nikt nam nie da z nieba, a rodzice mieszkają daleko stąd i nie mogą nam pomóc!! Mieszkamy na ujeścisku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I wstyd Ci z tego powodu, że piszesz niezalogowana?
Uparłaś się na przedszkole, a może lepiej poszukać niani?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ewa, a Ty czego się wstydzisz, że piszesz niezalogowana?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mam konta więc nie mam jak się zalogować.
a może paulina też nie ma, nie pomyślałaś??
Ja piszę niezalogowana , bo pisze z pracy.Tak z pracy.... zrobiłam sobie 10 min przerwy i straciłam je na te bzdury, ale czasem trzeba się odezwać.
konto mam- to tak dla zaspokojenia czyjejś ciekawości.

Paulina powodzenia w rozwiązaniu problemu
To forum już naprawdę schodzi na psy :( A kiedyś było takie fajne i można było tyle sensownych informacji tu znaleźć :( A teraz to tylko walka, zgrzyty, kłótnie, blokowanie niektórych forumek przez admina...Makabra. Większość rozmów jest na poziomie gimnazjalistek i to bardzo głupich gimnazjalistek w dodatku. Porażka:/
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie pomyślcie o mamach co pracują w handlu, hotelach , pubach restauracjach jest wiele osób co nie pracują do 15 niestety to nie komuna tylko twardy kapitalizm i każdy jakoś musi iść do przodu , na przymorzu chyba smerfowa chatka chyba do 20
Zapytaj się wychowawczyni w przedszkolu, jeśli córka już gdzieś chodzi, czy ona byłaby zainteresowana (albo jakaś inna pani z tego przedszkola) opieką nad twoją córką w godzinach wieczornych. Po skończonej pracy pani zabierałaby malą do swojego domu. Czasem tak sie zdarza że panie chcą sobie dorobić. Wtedy musisz na piśmie wyrazić zgodę na odbieranie dziecka tej pani. Z resztą ona zna przepisy to ci wszystko wyjaśni (jeśli taką znajdziesz). Powodzenia :)
nie wiem czemu w ludziach tyle złośliwości, prosiłam o radę, podpowiedź, myślę, że nie tylko ja tak muszę pracować. Może z czasem chociaż ułożę grafik, żebysmy z mężem na zmianę chodzili, jak ja na rano, on na popołudnie. Nie mogę w nowej pracy od razu stawiać warunków. Zostanę narazie przy opiekunce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry