Widok

przedszkole montessori Gdynia??

Czy ktoś w temacie?? Opieka? Zajęcia?Jakie koszta?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jakie macie zdanie o tej metodzie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przedszkole Montessori w Gdyni na ul. Narutowicza jest rewelacyjne. Moj Kacperek super sie tam rozwija, uczy sie ciekawych rzeczy, czuje sie tam bezpiecznie I swobodnie. Panie opiekunki to niesamowite osoby, cieple, otwarte I cierpliwe. Pieknie mowia do dzieci, wszystko super im tlumacza. Widac, ze pracuja tam ludzie z pasja. Jestesmy z mezem zachwyceni. Dla nas najwazniejesze jest zeby Kacperek czul sie dobrze w przedszkolu, zeby sie nie nudzil I dobrze bawil. Goraco polecamy to przedszkole wszytkim rodzicom, ktorzy chca szczesliwego przedszkolnego dziecinstwa dla swoich dzieci.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Prowadzę przedszkole Montessori i również uważam tak samo jak Pani Ewa. Rodzice mają możliwość sprawdzenia. Prawdziwe Montessori nie obawiają się pokazać tego jak pracują.

pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, a o jakim przedszkolu Pani mówi bo się pogubiłam? Właśnie szukam przedszkola dla córki i jestem zdezorientowana. Z góry dziękuję za odpowiedź
Metodę montesorii można też wprowadzać w domu, jest wiele pomocy, które można kupić np. tutaj https://www.kabum.pl/s/8/Pomoce-dydaktyczne-dla-instytucji . Po przedszkolu czy szkole zawsze znajdzie się czas na taką zabawę poprzez naukę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam pytanie, do którego przedszkola chodzi Pani syn?
Moj syn chodzi tam od 3 miesiecy. Byl w dwoch przed szkolach wczesniej I cierpial. Tutaj nawet jak jest chory I musi zostac w domu to jest zly ze nie idzie do szkoly. Jest bardzo kreatywny I pewny siebie w dobrym tego slowa znaczeniu. Nie wiem dlaczego ale dziecko jak odmienione
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak kogoś nie stać to zawsze krytykuje i wymysla,że to sekta. Czasem mam wrażenie,że niektórym z was też by się przydało cofnąć do przedszkola.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prawdziwe przedszkole pracujące tą metodą znajduje się w Gdyni na ul. Narutowicza 17. Nazywa się przedszkole Montessori nr 1 , można wy- googlować :)
http://www.przedszkolemontessori.com/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja wiem .
Nowe Ładne Przedszkole Montessori na Narutowicza 17 w Gdyni
Nazywa się Przedszkole Montessori nr 1
Można znaleźć w internecie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja natknęłam się na Narutowicza 17 . jest nowe duże porzedszkole .
Byłam na ich stronie , ale nie byłam rzeczywiscie wewnatrz .
Na pewno Montessori .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
akurat metoda Montessori, jej nazwisko i pomoce nie są opatentowane... takie było celowe założenie samej Marii
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a które? i dlaczego?
Nie polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
to chyba Tobie trzeba współczuć Anja........

mi też to śmierdzi dobrze zakamuflowaną sektą na odległość.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 9
Współczuję Ci, że nie możesz się przekonać, że pozostajesz w ogromnym błędzie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cytrynka zgadzam się z tobą tez tak myślę;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
a ja jak widzę stronę przedszkoli to dopada mnie jakaś obawa, że to wszystko wygląda jak jakaś sekta
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
a ja polecam to przedszkole, metoda jest realizowana i to jest właśnie jedno z tych miejsc, o których można powiedzieć że działa jak należy. polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
zapytaj na 3miejskiemamy.fora.pl

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry