Widok

przedszkole w okolicy ul. Arkońskiej

Oliwa Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
czy poza przedszkolem na ul. Arkońskiej jest w pobliżu jakieś inne godne polecenia?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jest jeszcze na śląskiej, bliżej okrąglaka, no ale to przymorze, a ciebie interesuje raczej oliwa. Po drugiej stronie grunwaldzkiej, bardziej za castoramą jest duuuze prywatne przedszkole mają baaaaardzo duży ogród, ale nie wiem jaką ma nazwę oraz jak sie nazywa ulica. W oliwie jest fajne przedszkole przy katedrze oraz na Karpackiej (bardzo zaciszne miejsce, blisko lasu z dala od gwaru ulicy) A czemu nie chcesz na Arkońskiej?
chcę tam, ale nie odpisali na maila, a teraz nie bardzo mogę się tam wybrać, na zapas poszukuję dodatkowych opcji, bo chcę spróbować wcisnąć dziecko już od marca na 4 godz dziennie bez posiłków, a że mam 2 dzieci, to chciałabym przedszkole w zasięgu pieszego dojścia najlepiej.
Kiepsko odpisują na maila, zadzwoń, zawsze ci udzielą informacji. Ja jestem baaardzo zadowolona z tego przedszkola i szczerze polecam

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

DOBRY ALERGOLOG GDAŃSK NFZ (15 odpowiedzi)

WITAM, POLECCIE MI DOBREGO ALERGOLOGA W GDANSKU NA NFZ :) DZIEKI :)

pomysł na biznes-może doradzicie:) (44 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

Catering na chrzciny?? (21 odpowiedzi)

czy moze ktoś by mi polecił jakiś dobry catering na chrzciny?? Pozdrawiam

do góry