Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
heh, fajna jest! przynajmniej jakis ruch na forum..

coz paryzanko- dlugo Ci sie dojerzdza z Sopotu do tego miejsca, w ktorym jestes?
wierz mi, w necie anonimowa nie jestes- w swietle tego komentarze o "klasie" jakiegos miejsca z twojej strony sa jak najbardziej nie na miejscu ;)
image
O ! To ja w niewiedzy żyłam !!! Tyle lat straconych....
zróbcie coś żeby już była 16... :(
a tekst "hiacynt zza światów" rozwalił mnie zupełnie :D
image
leave it....
image
Naukowo dowiedziono, że u kobiet żyjących w grupie po pewnym czasie następuje swego rodzaju "zgranie" cykli miesiączkowych. Dowiedziono też, że prawdopodobieństwo popełnienia morderstwa przez kobietę, która ma zespół napięcia przedmiesiączkowego znacznie wzrasta. Pytaniem nie jest "po co ta dyskusja" tylko "dlaczego ta dyskusja":P Przypuszczalnie dlatego, że się komuś okres zbliża;p Czyli jak w dowcipie - Dlaczego kobieta przed okresem gotuje zupę w sześciu garnkach? Bo taaak!!!!!
Możecie mi wytłumaczyć po kiego diabła ta dyskusja?
O kurcze ! Przegapiłam kolejny fajny wątek heheheheh
Ja zawsze taka nie w temacie. Muszę chyba częsciej tu zagladać :P
:-)...(-:
Nie nudzi mi się, nie zamierzam zmienić męża - jesteśmy szalenie szczęśliwi :)
Zajrzałam tu z wątpliwym (i słusznie!) przekonaniem, że mogłabym znaleźć jakiś cień inspiracji do tego,czym się zawodowo z pasją zajmuję. Niestety...
Takim sposobem przeczytałam wątek (ten), gdzie prawdopodobnie starsze babki ode mnie wypisywały takie rzeczy, że mi wstyd się zrobiło. Totalny brak dojrzałości.

Faktycznie,chyba tej pani się nudzi,albo zamierza zamienić męża na lepszy model skoro zagląda na weselnik:-)biedak....:-)
g . mnie obchodzi , że mieszkasz w apartamencie i kochasz Tatry:) po co tu zaglądasz i nas krytykujesz?? Widocznie masz dużo czasu z którym nie masz co zrobić, mi by się nie chciało pisać na forum takich bzdur. następna prowokatorka jak hiacynt. . .
hehe, Semeko to akurat była aluzja...nie wiesz, to sie nie czepiaj:)

po co nam piszesz o tym co Cię intersuje lub podoba Ci się?myslisz że to kogoś obchodzi?:)
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

ojej jak ja moglam, wstyd mi :D
Nie mogłam sobie odmówić jeszcze zajrzenia tu po tym jak dolałam oliwy... Ale marszczycie nochale :)

Moje drogie, zacznę od panamy - usiłujesz tu wyśmiać mnie, pokazujesz,że niby nie wiesz co to Semeko (twój nawias).
Ups, to świadczy tylko o twojej ignorancji, bo ja wiem co to jest Semeko i chociażby Orlex i nie muszę udawać,że nie! Nie korzystam z ich usług, ale w momencie kiedy szukaliśmy z mężem oferty dla siebie zaznajomiliśmy się z całym rynkiem. Natomiast my wybraliśmy Invest Komfort i jesteśmy zadowoleni z oferty- polecam!
Teraz co do słowa apartamenick, które was tak rozjuszyło - użyłam go wyłącznie ze skromności i uzanania dla rzeczy większych. Apartament to mieszkanie o wysokim standarcie, na które ma wpływa też np. okolica. W apartamentowcu są apartamenty- to logiczne! Ja napisałam z przymrużeniem oka, bo dla mnie apartament przez wielkie A zaczyna się od 100 m2. Nas narazie na tyle nie stać, z resztą nie potrzebujemy aż takiej powierzchn. Wystarcza nam 6o-pare m2.
A ochrona- jest w standarcie!

Kłuje was w oczy,że ludzie mają więcej, tylko to pokazujecie. Jednak żeby mieć trzeba sobie na to zapracować, a nie liczyć na wygraną w Lotto.
Nie zazdroście tak innym i nie poddawajcie w wątpliwość wszystkiego, co wam się wydaje więcej niż to, na co wy możecie sobie pozwolić. To jest właśnie śmieszność i ograniczenie, a nie to,że mówię wam gdzie mieszkam w odpowiedzi na ironiczne, niewyszukane uwagi o wsi :) Wsi akurat bardzo nie lubię, ale nie ze względu na ludzi, tylko na to,że kocham wielkie miasta i taki styl. Jednak żebym nie wydała wam się zbyt kosmpolityczna to dodam,że też bardzo kocham polskie Tatry i Zakopane :)
Teraz już ostateczne adieu na dziś.
Bawcie się dobrze, mam nadzieję, że kiedy tu następnym razem zajrzę to będę miała sporo śmiesznych pościków do czytania.
Surin, piszesz o osobie, która ma prywatny apartament, ochronę i filiżankę- trochę szacunku :P:P
pustaki zawsze smiesza
Masz rację Betinko :)
Dziewczyny,nie karmimy troli na forum:-)
nie tylko Ciebie ;)

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

do góry