~Mer sirène
83.25.210.*
(16 lat temu) 29 kwietnia 2009 o 13:43
Nie mogłam sobie odmówić jeszcze zajrzenia tu po tym jak dolałam oliwy... Ale marszczycie nochale :)
Moje drogie, zacznę od panamy - usiłujesz tu wyśmiać mnie, pokazujesz,że niby nie wiesz co to Semeko (twój nawias).
Ups, to świadczy tylko o twojej ignorancji, bo ja wiem co to jest Semeko i chociażby Orlex i nie muszę udawać,że nie! Nie korzystam z ich usług, ale w momencie kiedy szukaliśmy z mężem oferty dla siebie zaznajomiliśmy się z całym rynkiem. Natomiast my wybraliśmy Invest Komfort i jesteśmy zadowoleni z oferty- polecam!
Teraz co do słowa apartamenick, które was tak rozjuszyło - użyłam go wyłącznie ze skromności i uzanania dla rzeczy większych. Apartament to mieszkanie o wysokim standarcie, na które ma wpływa też np. okolica. W apartamentowcu są apartamenty- to logiczne! Ja napisałam z przymrużeniem oka, bo dla mnie apartament przez wielkie A zaczyna się od 100 m2. Nas narazie na tyle nie stać, z resztą nie potrzebujemy aż takiej powierzchn. Wystarcza nam 6o-pare m2.
A ochrona- jest w standarcie!
Kłuje was w oczy,że ludzie mają więcej, tylko to pokazujecie. Jednak żeby mieć trzeba sobie na to zapracować, a nie liczyć na wygraną w Lotto.
Nie zazdroście tak innym i nie poddawajcie w wątpliwość wszystkiego, co wam się wydaje więcej niż to, na co wy możecie sobie pozwolić. To jest właśnie śmieszność i ograniczenie, a nie to,że mówię wam gdzie mieszkam w odpowiedzi na ironiczne, niewyszukane uwagi o wsi :) Wsi akurat bardzo nie lubię, ale nie ze względu na ludzi, tylko na to,że kocham wielkie miasta i taki styl. Jednak żebym nie wydała wam się zbyt kosmpolityczna to dodam,że też bardzo kocham polskie Tatry i Zakopane :)
Teraz już ostateczne adieu na dziś.
Bawcie się dobrze, mam nadzieję, że kiedy tu następnym razem zajrzę to będę miała sporo śmiesznych pościków do czytania.
0
0