Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm jeśli "bella ragazza" jest zwrotem francuskojęzycznym to musisz się chyba jeszcze spoooooro nauczyć...
Dokładnie. Ja dodam tyle, że denerwują mnie ludzie, którzy się wywyższają. Każdy czasem wali "kwiatki" a akurat na przykładzie Dody niektóre paniusie powinny się przekonać, że iloraz inteligencji ma się nijak do tego jaki jest człowiek.Większość z nas mogłaby sprowadzić w jakiejś kwestii takie zarozumialce do parteru, bo każda z nas ma coś na czym się zna... Tylko, że tu nie chodzi o pokazanie, że jest się w czymś lepszym od innych albo że ktoś jest gorszy od nas.
denerwują mnie takie komentarze jak twój :/

po co wogóle czytasz i wypowaidasz się na forum...skoro masz o dziewczynyach takie zdanie??
jedni są bardziej wrażliwi drudzy mniej...osobiście uważam że gdyby tych bardziej wrażliwych było na świcie więcej to byłby on zdecydowanie lepszy...
monisii mnie rozwaliła, popłakała sie bo sąsiad jej nawrzucał, żal kobieto,
hahah masz chyba z 15 lat,
\a wy księżniczki myślicie że każdy zaproszony musi do was przyjść,
jakmaja was w d... to wiadomo że nie przyjdą nie każdy chce na was kase wydawać,
wesele to nie konkurs na ilość znajomych jaką sobie użądzacie na naszej-klasie, oby więcej i więcej,

ja mam 120 osób przyjdą wszystkie, widocznie wszystkie mnie kochają

ehh żal mi was La P... ma rację,
koło gospodyń wiejskich, poklaskujących sobie głupiutkich bab,

a co do IP dla detektywów, IP jest zmienne, w tym samym momencie może je dzielić kilka osób,
dużej różnicy nie ma wiec po co masz rozpaczać:)
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

A JA DO SLUBU MAM 43 DNI, GOSCIE Z 45 ZOSTALO 41 I NIEROZPACZAM.
Kasieńka dzięki Ci za te cenne słowa!! Ja jednak myślę że ta osóbka nie jest zdolna do krytycznej refleksji nad samą sobą, co już udowodniła nie raz..

A ja jeszcze tylko poruszę jeden paradoks bo mnie korci :P

napisała:

"Jesteście naprawdę nic nie warte, nie umiecie nic! Nawet się wysłowić po polsku, na poziomie oczekiwanym od dojrzałej kobiety."

"NIE UMIECIE NIC!" :D Jak może tak się wysławiać dojrzała kobieta? skojarzyło mi się to ze słowami Kononowicza "I niczego nie będzie!" :P

No dobra już daję spokój... :P
image
La Parisenne!
Chciałabym Ci napisać tyle - jak swego rodzaju troll trollowi z prawdziwego zdarzenia. Wesela w najbliższej perspektywie nie mam, jeśli już to na pewno nie chcę takiego jak większość dziewczyn z forum weselnego. Forum traktuję jako rozrywkę, tak jak kiedyś napisałam - jak na bashu nie ma nic nowego, podśmiewam się, czasem prowokuję a czasem zdarza mi się toczyć ciekawe i dojrzałe dyskusje. Często krytykuję. Tak, podśmiewam się. Tak, dziewczyny mają często małe i głupie problemy. Tak, widać tu wiele cech, których nie lubię - materializm, snobizm itp. Jednak mimo wszystko, sporo tu dziewczyn mądrych i wartościowych.Mimo to, można się tu nauczyć sporo o ludziach a nawet o sobie samym.
Nawet jeśli się czasem podśmiewam, to czy ze mnie nie można? Pewnie, że można, mam świadomość własnej śmieszności i własnych wad. Czy nie mam problemów, które przez wiele osób zostały by określone jako małe i głupie? Pewnie, że mam. Ty na pewno też. Czy nie mam wad? Jasne i pewnie niektóre gorsze niż niektóre z dziewcząt, których wątki mnie czasem śmieszą. Wbij sobie kobieto do głowy, że obśmiany może być każdy - profesor, laureat nagrody Nobla, ja i Ty. Każdy może zostać oceniony nisko, zależy przez kogo i w jakich kwestiach. Nie ma ludzi idealnych. Moje prywatne zdanie jest takie, że nawet laska, która napisze najgłupszy post, może w ostatecznym rozrachunku okazać się lepszym człowiekiem niż ja. Co daje Ci prawo do czucia się lepszą od nich, od gardzenia nimi? Przypomnij sobie najpierw swoje własne głupoty i poznaj tą dziewczynę, dowiedz się jak na prawdę żyje. Chcesz się śmiać to się śmiej, różne są motywy tych co wchodzą na forum, ale miej najpierw dystans do siebie samej i licz się z tym, że są tacy co się śmieją z Ciebie.
I O TO NAM CHODZIŁO! :D ŻEGNAJ :D
image
panama, nie ma szans że zniknie...nakręciła się mocniej niż niejedna z nas...
"światowa pani" po prostu nie ma nic lepszego do roboty, bo
gdyby była tym za kogo się podaje to by już na majówce w Paryżu siedziała, a nie tu z nami "dyskutowała".
Szkoda mi jej...takie rozdwojenie jaźni...
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
ach i zal jej nas..
wypowiedz sie na zal.pl ;)
image
ej tam, nadepnelysmy jej na odcisk ;)
panienka nie zauwazyla, ze ma 2 rozne IP ;)

ojoj
image
Laska, żegnasz się już 10 raz- albo siedz tu jak musisz i nie masz innych "znajomych",albo faktycznie wykop się stad, bo zawracasz niepotrzebnie głowę.
Wiecie co zadławcie się swoim jadem,ślepe przewrażliwione baby!
Zakłamane jesteście tak, że się bardziej nie da.
Wszytskie atakujecie mnie jedną, najbardziej żałosnymi metodami.
Jedank wam nic nie wychodzi -to was tak dobija. Jesteście naprawdę nic nie warte, nie umiecie nic! Nawet się wysłowić po polsku, na poziomie oczekiwanym od dojrzałej kobiety. Takie szczekające prostaczki.
Piszecie,że niby was nie rusza moja opinia itd., ale po każdym moim poście jest lawina odpowiedzi.

Więcej tu nie zglądam, bo jak to się mówi- nie należy grzebać w g... bo śmierdzi.

Gadajcie tu o mnie, rozpamiętujcie i wściekajcie się, że ktoś wam uświadomił waszą żałosność.
ŻAL MI WAS!
mnie ona akurat bawi

ciężko się obrazić za coś, co nie jest kierowane do mnie;)

do WAs zresztą tez nie.

Osoba po prostu tak chce sobie coś napisac i padło na nas, pech i przypadek- tyle:)
a Wy sie obrazacie?
image
zaczynam myśleć że pisanie tu i obrażanie nas to jest jej jedyną rozrywką:)

Umieram :))))
I za to was kocham :)
wasza śmieszność mnie po prostu przerasta, serio...

Myślisz informatyczko, że jak wrzucisz w google hasło IP to od razu jesteś hakerką? W ogóle wiesz co to jest IP? Polecam ci definicję chociażby z Wikipedii, choć szczerze wątpię abyś zrozumiała, bo właśnie dowód własnej glupoty dałaś.
W programie do lokalizowania mój numer jest zlokalizowany Gdańsk/Gdynia (dlatego napisałaś miejsce, do którego dojeżdżam zamiast konkretnie Gdynia lub Gdańsk). Przyznasz,że dość spora jest przestrzeń między Gdynią, a Gdańskiem, a pomiędzy jest jeszcze Sopot. Teraz do sedna sprawy, napiszę to wielkimi literami,żebym nie musiała powatrzać:
GDYNIA/GDAŃSK JEST TO ZLOKALIZOWANY NAJBLIŻSZY ROUTER!!!
A teraz skończony nieuku, brzydzę się takimi-szczególnie, którzy udają wieszczów. Trochę poczytaj, trochę się popytaj, trochę POMYŚL (to nic nie boli!), a wtedy mądrzejsze posty będziesz pisać.
do góry