Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
odpowiednia, a gdzie masz wesele?
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
ja wiem ze jak bedzie malo ludzi to sie zdoluje , bo bede sie zastanawiac dlaczego nie chceili do nas przyjsc
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
My wyslalismy lacznie 72 zaproszenia, na weselu bylo tylko 49 gosci na poczatku bylo mi smutno ale...doszlam do wniosku ze najwazniejsi dla mnie byli. Ci co chceli podzielic moje szczescie i radosc...byli. Nie wazna jest ilosc ale "jakosc".
kreska a nie pytalas wczesniej? ;-))
chyba nie, chociaz głowy uciąć nie dam!
...a potem przyjdą noce
teraz to juz sie boje napisac...wiesz..panamska sprawa ;-)
;))))
ja sie boje fotkę butów wkleic :)
...a potem przyjdą noce
Wiecie dziewczyny co, jesteście śmiesze w swej dziecinności, aż ręce opadają, stare baby, a tak głupawe!
Te wszystkie baloniki i inne pierdoły Was odmóżdzyły bardziej niż ustawa to przewiduje. Myślicie, że dla jakichś pociotków jesteście pępkiem świata? To ludzka szczerość i doeceńcie to, że Wam ludzie odmawiają! Wolałybyście ,żeby przychodzili do Was goście z łaską i męczyli się całą zabawę? To, że Wam uzasadniają ciężką sytuacją finansową to z grzeczności zapewne, z resztą nikt nie chce wydawać 300 i więcej zł (żeby jeszcze potem zostało to skomentowane-kto i ile dał), żeby męczyć się na nędznej imprezie, z kiepskim menu (schabowe je się na codzień), z nędzną orkiestrą itd. Wesele robicie pod siebie - to Wy wybieracie lokal, który Wam się podoba (najczęściej, który jest możliwie najtańszy), orkiestrę itd... Wasz cyrk, wasze małpy. Nie wymagajcie od ludzi, którzy nie uczestniczą w Waszym życiu, aby chcieli patrzeć na Waszą szopkę.
Ech, pora dorosnąć. Nie jesteście księżnczkami, a sfrystrowanymi babami, które chcą zagrać na nosie koleżankom z podwórka.

fiu fiu :D
ale że co ? :D
ups chyba ktos ma zly dzien, albo musi tak sobie tlumaczyc brak gosci na weselu
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
ktoś tu wylał swoje frustracje ;]
jak zwykle. ciekawe jaką reakcję wywolalby post na forum fotograficznym pod tytułem " nie lubię aparatów"
...a potem przyjdą noce
To ja dorzucę swoje trzy grosze, może ktoś mnie nazwie "zdziecinniałą księżniczką", ale ja jednak jestem zdania, że o ile nie mamy ważnego powodu, aby nie przyjść na wesele to nie wypada odmawiać. To, że nie lubimy wesel to żadne tłumaczenie. Nikt z nas nie lubi pogrzebów, a jednak na nie chodzimu, bo tak po prostu należy. Podobnie z kasą. Idąc na wesele nie ma obowiązku kupowania nowej kreacji i dawania grubej koperty... bez przesady. Jeśli mam świadomość, że komuś się gorzej powodzi, nie zarzucę mu przecież, że nic mi nie dał, ważna jest obecność. A chyba nic nie boli bardziej od tego, że ludzie, na których nam zależy nas "olewają"... To teraz ja wylałam swoje frustracje, haha ;)
Ha Ha,
brawo dla niedorozwiniętych emocjonalnie dzidź pierników :)

Tekst o aparacie mnie rozwalił -
właśnie dziewczynko potwierdziłaś, że dla Ciebie najważniejsze jest Wesele - hurra- we wsi impra-hurra! Ciekawe kiedy Twój TŻ kopnie Cię w d...?!

Uwielbiam Was, jesteście lepsze od basha.
Biedne, zahukane dziewczątka, "ksieżniczki" jednego dnia.

Aha, ja miałąm 100% frekwencję! Osób 50.

chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem, ale na to Ci nic nie poradze !
...a potem przyjdą noce
Kreska, nie odpowiadaj, szkoda klawiatury :P
zadziwiające , bo najwidoczniej ta wywłoka czyta każdy post jaki się tu pojawi, carrie. może troche trzeba sie wysilić, a nie powielać powiedzonka.

eh.szkoda.bo juz kupilam sobie neseserek z kłódką na koperty. masz Ci los !
...a potem przyjdą noce
La Paris, napociłaś się dziewczyno przy tym wypracowaniu tylko po co?
Dla mnie twoja wypowiedź na temat jest tyle warta co dla Ciebie "weselna szopka"...a może nawet mniej, bo ten jak to określiłaś cyrk, chociaż nikogo nie obraża w przeciwieństwie do Ciebie.
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
la Paris-jak uwzasz ze na tym forum sa ksiezniczki to po co tu wchodzisz i sie udzielasz.
czy zasze musi byc ktos taki ze z watku robi sie nie wiadomo co...
to prawda szkoda klawiatury:)))
do góry