Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mówie o prowokatorce la parisi sris czy cos tam
Myślę że chodzi jednak o tą La Parise itd...
image
image
o kim mówisz?o mnie?
nie no weselnik naprawde spada na dno, po co wy sie dziewczyny wdajecie w rozmowy z osoba która nic do tego forum nie wnosi. Najlepiej nie odpisywać na takie zaczepne posty i miec ja w nosie.
*takiego wpraszania i fochów*
image
image
Ludzie się czasem nie zastanowią nad tym co mówią, tylko tak plotą co im ślina na język przyniesie, czasem się zastanawiam skąd mają tupet żeby wyjeżdżać z takimi tekstami. Wydaje mi się ze najważniejsze jest żeby na samym początku ustalić listę gości i określić jasno czy to lista ostateczna, czy zrobić dodatkową listę rezerwową i się tego ściśle trzymać. A najlepszym wytłumaczeniem dlaczego ktoś nie został zaproszony będzie wymówka że robi się "małe" przyjęcie tylko dla najbliższych (a czy "małe" oznacza 20, 50 czy 80 osób to indywidualna sprawa). Chyba mam szczęście, że u mnie takich wpraszania albo fochów nie było- no może jeden w rodzinie narzeczonego, ale udało się całą sprawę rozwiązać.
image
image
La Paris, czy jak ci tam, odpisuję tobie tylko z jednego powodu...jak już wcześniej pisałam,gdy czytam twoje posty to dziękuję światu,że mam trochę więcej rozumu w głowie niż taka panna jak ty...
wystarczy,że rzucę piłeczkę, a ty ją momentalnie odbijasz.wdajesz się w te pyskówki jak mała dziewczynka,a podobno już taka poukładana i spełniona jesteś...
co do bzykania, to pisałam,że jesteś głupiutka właśnie dlatego,że to wogóle skomentowałaś i to w dodatku marnym tekstem męża o sznurowaniu butów...heh
to tyle...nie będę już dyskutować z taką impertynentką jak ty,bo...po co??? za to jak już pisałam, zawsze chętnie poczytam twoje brednie :)

pozdrawiam serdecznie ciebie i twoje równie mądre jak ty koleżaneczki :) Gdybyście chciały znam wiele fajniejszych sposobów na poprawienie humorów i poczucie, jakże dla was ważnej,satysfakcji :)
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
ja rozdaje zawiadomienia i zaproszenia, dałam sąsiadowi zawiadomienie, on przychodzi na drugi dzień i pwoeidział"chyba jaja sobie robicie ze mnie, to ja nie jestem zaproszony na wesele?, co to ma byc" - to nei jest żaden super znajomy ani przyjaciel, tak sie popłakałam że szkoda gadac.......jak tak można komuś powiedzieć
a co do mojego id to mieszkalam 13 lat w gdansku a teraz w sopocie,
imageimage
sorki ale chyba cos mnie omineło, ja tu sie wcale nie udzielam, wchodze a tu moj nick sie pojawia, troszkenie fer jestescie
imageimage
Aguś,
ha ha... moje posty cię nie ruszają, a aż kipisz odpisując...
P.S 1-coś ci dzwoni ale sama nie wiesz, w którym kościele, o bzykaniu to nie ja napisałam, a jedynie skomentowałam superinteligentną i na temat odpowiedź takiej drugiej mądrej jak ty.
Co do IP, dziewuszynki drogie, ależ mnie bawicie... musicie wieść zaiste bogate życie, żeby siedzieć i w "detektywki" się bawić, no ale tak, trzeba jakoś się zająć (P.S 2 - organ nieużywany zanika-to tak ku przestrodze). Aha, co do nicków, to w tym wątku conajmniej 5 używałam, wszystki francuskojęzyczne.

Szkoda,że jesteście takie ograniczone i nie można z wami "porozmawiać", tylko wszytko trzeba walić prosto z mostu, zero polotu...
Tak mi się przypomniał nauczyciel z lo: "Dać debilowi komputer, a sobie nim oko wydłubie".
Adieu
ej ej ! Paryżaneczka też pod dwoma ! ;-)
image
z tym że kasia występuje pod dwoma IP.. :) Ale ze mnie detektyw dupny ;D
image
w sumie się na tym nie znam, ale Paris ma to samo IP co zalogowana na forum kasia0075 :P Może po prostu blisko siebie mieszkają..
image
La Paris, jeżeli nasze "prostackie" posty dają tyle uciechy i satysfakcji tobie i twoim koleżankom to współczuję ilorazu inteligencji, bo mądry z prostoty szydził nie będzie...
takie osóbki jak ty, co to się mają za niewiadomo kogo najczęściej w codziennym życiu to zwykłe zera...mówiąc twoim językiem.
Natomiast twoje teksty o mężu, bzykaniu i sznurowaniu pokazują, że ty głupiutka jesteś.
Mnie twoje wypociny wogóle nie bulwersują.
zaglądaj częściej na to forum i pisz jak najwięcej...posty ludzi twojego pokroju upewniają mnie o mojej wartości...
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
gosiek,ładnie to ujęłaś:)
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

jak już wchodzimy w szczegóły, to wchodźmy :)

*
epitet
1. «wyraz pełniący wobec rzeczownika funkcję określającą»
2. pot. «wyzwisko»

a więc:

stare, głupawe, niedorozwinięte emocjonalnie, biedne, zahukane, żałosne, puste, prostackie i małostkowe :)

Rzeczywiście delikatnie to ujęłaś :) Bardzo kulturalnie i na poziomie. Lepszym niż to forum zapewne.

Rzeczowniki też były bardzo fajne- baby, didzie pierniki :D, księżniczki jednego dnia...

A podsumowując chodzi mi o to, że zapewne w kilku kwestiach masz rację częściową bądź może nawet całkowitą, i racja, forum jest od tego żeby wyrażać swoje zdanie, ale nie w taki sposób! Może i znasz bardzo dobrze definicje fajnych wyrazów w języku polskim, ale kultury nie masz za grosz... a jeśli mowa o niedorozwinięciu emocjonalnym (cokolwiek to znaczy) to jak dla mnie najlepszym przejawem tego... zaburzenia? jest właśnie nieumiejętność panowania nad emocjami- czytaj, unoszenie się dumą, i nie panowanie nad emocjami co łączy się z obrażaniem innych. Z resztą.. szkoda słów :)

Adieu
image
dobry wybór, może trochę Ci się przez noc polepszy...

brak słów...
Gosiek,
głupawe- powiedziane możliwie najdelikatniej, aby was nie urazić,
stara? baba? wiejska? a może księżniczka? Które to epitet?
Radzę zajrzeć do słownika języka polskiego,
aha i sprawdź tam słowo wywłoka.
Pozdrawiam, delikatniutkie, zupełnie nieprzewrażliwone księżniczki i udaję się na spoczynek :)
Adieu
"naprawde nie rozumiecie, że ktos z rodziny nie ma pieniedzy na prezent?? a z pustymi rekami nie chca przychodzic, bo poczuliby sie skrepowani??"

tu się zgodzę, bo niby każdej zależy tylko na tym, żeby rodzina z nią świętowała ten najważniejszy dzień w życiu a potem pojawiają się wątki w stylu "jakie nietrafione prezenty dostaliście" i wypowiedzi "obleśny czajnik, zestaw obiadowy bla bla bla" albo wypowiedzi takie jak o jakiejś tam ciotce z niemiec co to dała 900 zł.... dziewczyny trochę opamiętania, dla was to jest najważniejszy dzień w życiu a dla innych to po prostu kolejny ślub w rodzinie i taka jest prawda
a przy okazji ten komentarz o "bzykaniu" jest strasznie żałosny, aż żal mi autorki...

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry