Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kiki, ja ciebie również nie obraziłam.
Pisałam o dziewczynach, które obraźliwie zwracały się do mnie!!!
Hej,kto myśli to myśli:-)Przypominam o temacie głównego wątku.Dziewczyny nerwy w konserwy.
Parisenne, na poprawienie pamięci.. trochę epitetów chyba tu było, ale może nie znam definicji??

stare baby, a tak głupawe!

Nie jesteście księżnczkami, a sfrystrowanymi babami

brawo dla niedorozwiniętych emocjonalnie dzidź pierników

Biedne, zahukane dziewczątka, "ksieżniczki" jednego dnia

Śmiać mi się chce z takich sfrustrowanych kobietek, jesteście żałosne.

takie małe, puste , zahukane kobetki żyją w zakłamaniu

Natomiast, Wy- kółeczko przyklaskujących sobe wzajmenie gospodyń wiejskich

nie muszę się z takim prostackimi, małostkowymi babami zadawać

P.S. Dziękujemy Ci niezmiernie że weszłaś przypadkiem na to forum i postanowiłaś swoimi błyskotliwymi wypowiedziami podnieść tragiczny poziom tego forum :)
image
Parisenne ma dużo racji.
jezeli chodzi o organizacje wesela juz same nie wiecie na czym wam tyłki jeżdża. myslicie ze kazdy zaproszony musi byc na weselu?? naprawde nie rozumiecie, że ktos z rodziny nie ma pieniedzy na prezent?? a z pustymi rekami nie chca przychodzic, bo poczuliby sie skrepowani??
Jakoś nie przypominam sobie, bym Cię obraziła. A wyrażanie opinii o pomysłach na wesele jest czymś zupełnie innym niż wyrażanie opinii na temat "panienek".
Miałam nie gadać,ale co tam-)może to Hiacynt się na nas odgrywa:-)A tak na serio-proponuję wrócić do głównego problemu Moni,a wątek z Paris Hilton zakończyć i już,szkoda energii na jałowe dyskusje.Monia-nie łam się,może ciocia zmieni jeszcze tydzień przed zdanie i przypełznie:-)
A kto dał wam prawo nazywać mnie wywłoką za wyrażenie swojej opinii?!
Opinii o tym,że liczenie na to aby dla wszystkich członków waszych rodzin czy znajomych wasz ślub, chcoiaż piszecie w kółko tylko o weselu! będzie szczególnym wydarzeniem to głupota, naiwność i prowincjonalizm (bo dawniej na wsiach wesele było ważnym wydarzeniem).
Uderzcie się same w piersi, okazujcie szacunek, a go otrzymacie!
Nie rozumiem o co Ci chodzi ? Po co to wszystko? Cały czas nas obrażasz i wykazujesz całkowity brak szacunku. Kto bał Ci prawo oceniać nas?
Myślę,że rozumiem, co to jest epitet:-)chodzi mi o ogólny ton Twoich wypowiedzi,nie mam żadnych pretensji,bo niby o co?i na tym zakończę,bo nie chce mi się gadać.
Słonko, jakich epitetów sobie wypraszasz??? Rozumiesz co to epitet?!
Wy same reprezentujecie pewien poziom, bardzo napastiliwe, a teraz pretensje,że nie odzywam się do was jak do dam?!
Pod epitet mogę podciągnąć wywłokę- czy ja do którejkolwiek z was bezpośrednio powiedziałam w ten sposób?
Nie mam chyba kumacji,dlaczego twierdzisz,że wszystkie forumowiczki to mniej niż zero,wypraszam sobie takich epitetów:-)każdy robi to,co lubi i tak, jak lubi.
Który z mych epitetów był ostry?
Tak, tak... tłumacz sobie,że to prowokacyjka, bo inaczej ci gul urośnie :)
La Paris to cieszę się że coś Ci poprawia nastrój i sprawia że dobrze się czujesz bo Twoja opinia akurat tyle mnie obchodzi co wczorajszy dzień.Mówisz że jesteśmy głupie itp.ale jak na razie tylko Ty sypiesz ostrymi epitetami od samego początku jak.Gratuluję Ci wysokiego IQ.
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

Na takie prowokacyjki to nawet błyskotliwych ripost się nie chce wymyślać :)
Poziom tego forum jest tragiczny, ale osoby, które nie znają nic więcej niż to co tu same reprezentują, przecież nawet tego nie zauważą...
Drogie dziewuszki, aż mi was
(p.s już nie z wielkiej litery, jak do tej pory,bo nie zasługujecie na żaden szacune, a chamstwo się tępi i nawet na najniższym szczeblu w mojej firmie ludzie są chyba o kilkadziesiąt IQ inteligentniejsi niż wy)
szkoda jest.Naprawdę, na ustach mam uśmiech, uśmiech politowania. Pieklicie się tu, rzucacie sloganowe hasłeka itp, a same ich nawet nie rozumiecie i jeszcze macie pretensje,że ktoś wam wytyka, że co innego robicie niż mówicie.
Forum jest od opinii- więc jak mam swojej nie wyrażać? No tak ale dla bab, które wyzywają gdy im brakuje argumentów od wywłok czy coś piszą o bzykaniu, coś co nie brzmi swojsko nie jest opinią tylko agresją!!!

Trafiłam tu przypadkiem, ale napewno nie omieszkam zaprzestania czytania waszych żałosnych, prostackich tekścików. Bardzo mnie one śmieszą i wręcz poprawiają nastrój, bo widzę jak mi dobrze w życiu, że nie jestem taka jak wy, że nawet nie muszę się z takim prostackimi, małostkowymi babami zadawać. To dla was królestwo tandety, kiczu i prostactwa, nic więc dziwnego,że za kilka lat będzie zakładać wątki, że się rozwodzicie itp. Żaden facet nie potrzebuje tylko baby do bzykania, a chyba tylko na to was stać :) Mój mąż wyśmiał panienkę, która tu o bzykaniu pisze, mówiąc, że nawet nie chciałby aby mu taka buty polerowała.

Idźcie teraz wybierać kolejny badziew, który ośmieszy wasze wesela... producenci tylko na to czekają i zacierają ręce, że udaje im się sprzedawać taki chłam.
Aha, no i zapraszajcie gości, zapraszajcie, zapraszajcie...
Niech wszyscy widzą na ile was stać! Potem liczcie pieniążki od nich i klnijcie,że nie opłaciło wam się wygłupiać.

A ja i moje znajome będziemy się uśmiechać z satysfakcją, że takie zamieszanie tu zrobiłam. Macie teraz o czym myśleć całą noc i syzkować swoje błyskotliwe riposty.
Przepraszam,czy ten ostatni koment to do mnie?:-)pogubiłam się z lekka....
ojojoj... nikt Cię dawno nie bzyknął czy co?? hehe ale piana kipi z Twoich postów.. beka
image
Spoko,na weselu mojej siostry nie będzie naszej cioci,która mieszka blok dalej,bo....bez męża ona nie pójdzie (mąż pływa i nie wiadomo czy będzie miał wolne)Nie ma co się przejmować:-)ja jak będę wyprawiać wesele to nie będę nie gimnastykowała,prosiła,błagała-nie to nie:-)Powodzenia,koko dżambo i do przodu:-)Aha i nie ma co się pieklić,obrażać inne forumowiczki (chyba wiadomo do kogo piję)Pozdrawiam.
La Paris,czym Ty się tak oburzasz?Nie każdy musi lubić wesela i jeśli na nie nie chodzi to ok.Ale jeśli do jednego idzie a do drugiego nie i nie ma konkretnego wytlumaczenia to chyba mam powód do zastanowienia i oburzenia się nawet.Zresztą to jest sprawa indywidualna i Twoje osądy nikomu nie są potrzebne,kim Ty jesteś by oceniac?
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry