Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
fiu fiu :D
image
Wiecie dziewczyny co, jesteście śmiesze w swej dziecinności, aż ręce opadają, stare baby, a tak głupawe!
Te wszystkie baloniki i inne pierdoły Was odmóżdzyły bardziej niż ustawa to przewiduje. Myślicie, że dla jakichś pociotków jesteście pępkiem świata? To ludzka szczerość i doeceńcie to, że Wam ludzie odmawiają! Wolałybyście ,żeby przychodzili do Was goście z łaską i męczyli się całą zabawę? To, że Wam uzasadniają ciężką sytuacją finansową to z grzeczności zapewne, z resztą nikt nie chce wydawać 300 i więcej zł (żeby jeszcze potem zostało to skomentowane-kto i ile dał), żeby męczyć się na nędznej imprezie, z kiepskim menu (schabowe je się na codzień), z nędzną orkiestrą itd. Wesele robicie pod siebie - to Wy wybieracie lokal, który Wam się podoba (najczęściej, który jest możliwie najtańszy), orkiestrę itd... Wasz cyrk, wasze małpy. Nie wymagajcie od ludzi, którzy nie uczestniczą w Waszym życiu, aby chcieli patrzeć na Waszą szopkę.
Ech, pora dorosnąć. Nie jesteście księżnczkami, a sfrystrowanymi babami, które chcą zagrać na nosie koleżankom z podwórka.

;))))
ja sie boje fotkę butów wkleic :)
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
teraz to juz sie boje napisac...wiesz..panamska sprawa ;-)
image
chyba nie, chociaz głowy uciąć nie dam!
...a potem przyjdą noce
kreska a nie pytalas wczesniej? ;-))
image
My wyslalismy lacznie 72 zaproszenia, na weselu bylo tylko 49 gosci na poczatku bylo mi smutno ale...doszlam do wniosku ze najwazniejsi dla mnie byli. Ci co chceli podzielic moje szczescie i radosc...byli. Nie wazna jest ilosc ale "jakosc".
ja wiem ze jak bedzie malo ludzi to sie zdoluje , bo bede sie zastanawiac dlaczego nie chceili do nas przyjsc
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
odpowiednia, a gdzie masz wesele?
...a potem przyjdą noce
ja tez sobie tak mysle...tez mam wesele na 60 osob. licze ze bedzie z 50, ale jezeli bedzie mniej.... mam jednak nadzieje na dobra zabawe :)
image
ale wiecie co, najgorsze jest to ze rezerwujesz sale na iles tam osob, my tak mamy, sala jest na okolo 60-70 osob, wiec jezeli nie przyjdzie 20 osob to po protsu bedzie pusto, i bedzie to bardzo zle wygladalo, bopje sie tego ze osoby po prostu nie beda chcilay przyjsc, a rodziny nie mam licznej ani narzeczony tez, znajomi najwazniejszy zaproszeni, przeziez nie bedziemy dopychac na sile
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
przez m-c wiele sie moze zdarzyc...
image
Oczywiście, że tak. Ale po co było zapewnianie miesiąc temu, że przyjadą na 100%
zla sytuacja finansowa to jest powod zeby odmówc przyjscia na wesele. to jest spory wydatek: nowe ciuchy, prazent, dojazd itd.

nie kazdy chce/moze sobie pozwolic na taki wydatek.
Ok nikogo siłą nie zaciągnę, ale skoro powiedzieli nam przy dawaniu zaproszenia, że super i oczywiście będą (zaproszenia rozdawane w marcu - ślub w czerwcu) a teraz dzwonią i tłumacząc się kiepska sytuacją finansowa mówią że ich nie będzie - trochę dziwne. Zrozumiałabym gdyby naprawdę mieli jakiś konkretny powód np małe dziecko czy coś podobnego. Ale macie racje przestaje się tym przejmować, zaprosimy więcej znajomych.
jak ktos nie chce isc na wesele to sila go tam nie zaciagniecie. ja tez odmawiam, nie lubie wesel i szkoda mi kasy na kiecke i prezenta na 1 wieczor, gdzie s mam co sobie pomysla. to ze ktos robi wesele to nie znaczy ze odrazu mam sie tam pojawic.
przesadzacie dziewczyny
u nas tez kolo 20 osob odmowilo...przykre to jest...:( mam nadzieje ze ci co potwoerdzili to przyjada i nie zostana puste krzesla
9 maj 2009 :)

image
Ja tez nie narzekam, chociaż kilka osób z rodziny które odmówiły przyjazdu trochę mnie wpieniły bo wiem ze nie było żadnych powodów żeby nie mogli przyjechać... ale trudno. Na szczęście reszta nie zawiodła, nie stroiła żadnych fochów że daleko, że problem z dojazdem... Po prostu dla chcącego nic trudnego :)
image
image
no ja narzekać nie mogę bo rodzinkę i bliższą i dalszą mam extra i słowa złego nie powiem ale wiem że niektórzy mają całkiem inaczej..
image
Milka1983 to prawda,najlepiej na zdjęciu i spotkanie raz na rok-wtedy wszyscy się kochaja hehe.
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

do góry