Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie nudzi mi się, nie zamierzam zmienić męża - jesteśmy szalenie szczęśliwi :)
Zajrzałam tu z wątpliwym (i słusznie!) przekonaniem, że mogłabym znaleźć jakiś cień inspiracji do tego,czym się zawodowo z pasją zajmuję. Niestety...
Takim sposobem przeczytałam wątek (ten), gdzie prawdopodobnie starsze babki ode mnie wypisywały takie rzeczy, że mi wstyd się zrobiło. Totalny brak dojrzałości.

:-)...(-:
O kurcze ! Przegapiłam kolejny fajny wątek heheheheh
Ja zawsze taka nie w temacie. Muszę chyba częsciej tu zagladać :P
Możecie mi wytłumaczyć po kiego diabła ta dyskusja?
Naukowo dowiedziono, że u kobiet żyjących w grupie po pewnym czasie następuje swego rodzaju "zgranie" cykli miesiączkowych. Dowiedziono też, że prawdopodobieństwo popełnienia morderstwa przez kobietę, która ma zespół napięcia przedmiesiączkowego znacznie wzrasta. Pytaniem nie jest "po co ta dyskusja" tylko "dlaczego ta dyskusja":P Przypuszczalnie dlatego, że się komuś okres zbliża;p Czyli jak w dowcipie - Dlaczego kobieta przed okresem gotuje zupę w sześciu garnkach? Bo taaak!!!!!
leave it....
zróbcie coś żeby już była 16... :(
a tekst "hiacynt zza światów" rozwalił mnie zupełnie :D
O ! To ja w niewiedzy żyłam !!! Tyle lat straconych....
heh, fajna jest! przynajmniej jakis ruch na forum..

coz paryzanko- dlugo Ci sie dojerzdza z Sopotu do tego miejsca, w ktorym jestes?
wierz mi, w necie anonimowa nie jestes- w swietle tego komentarze o "klasie" jakiegos miejsca z twojej strony sa jak najbardziej nie na miejscu ;)
I za to was kocham :)
wasza śmieszność mnie po prostu przerasta, serio...

Myślisz informatyczko, że jak wrzucisz w google hasło IP to od razu jesteś hakerką? W ogóle wiesz co to jest IP? Polecam ci definicję chociażby z Wikipedii, choć szczerze wątpię abyś zrozumiała, bo właśnie dowód własnej glupoty dałaś.
W programie do lokalizowania mój numer jest zlokalizowany Gdańsk/Gdynia (dlatego napisałaś miejsce, do którego dojeżdżam zamiast konkretnie Gdynia lub Gdańsk). Przyznasz,że dość spora jest przestrzeń między Gdynią, a Gdańskiem, a pomiędzy jest jeszcze Sopot. Teraz do sedna sprawy, napiszę to wielkimi literami,żebym nie musiała powatrzać:
GDYNIA/GDAŃSK JEST TO ZLOKALIZOWANY NAJBLIŻSZY ROUTER!!!
A teraz skończony nieuku, brzydzę się takimi-szczególnie, którzy udają wieszczów. Trochę poczytaj, trochę się popytaj, trochę POMYŚL (to nic nie boli!), a wtedy mądrzejsze posty będziesz pisać.
Umieram :))))
zaczynam myśleć że pisanie tu i obrażanie nas to jest jej jedyną rozrywką:)
a Wy sie obrazacie?
ciężko się obrazić za coś, co nie jest kierowane do mnie;)

do WAs zresztą tez nie.

Osoba po prostu tak chce sobie coś napisac i padło na nas, pech i przypadek- tyle:)
mnie ona akurat bawi
Wiecie co zadławcie się swoim jadem,ślepe przewrażliwione baby!
Zakłamane jesteście tak, że się bardziej nie da.
Wszytskie atakujecie mnie jedną, najbardziej żałosnymi metodami.
Jedank wam nic nie wychodzi -to was tak dobija. Jesteście naprawdę nic nie warte, nie umiecie nic! Nawet się wysłowić po polsku, na poziomie oczekiwanym od dojrzałej kobiety. Takie szczekające prostaczki.
Piszecie,że niby was nie rusza moja opinia itd., ale po każdym moim poście jest lawina odpowiedzi.

Więcej tu nie zglądam, bo jak to się mówi- nie należy grzebać w g... bo śmierdzi.

Gadajcie tu o mnie, rozpamiętujcie i wściekajcie się, że ktoś wam uświadomił waszą żałosność.
ŻAL MI WAS!
Laska, żegnasz się już 10 raz- albo siedz tu jak musisz i nie masz innych "znajomych",albo faktycznie wykop się stad, bo zawracasz niepotrzebnie głowę.
ej tam, nadepnelysmy jej na odcisk ;)
panienka nie zauwazyla, ze ma 2 rozne IP ;)

ojoj
ach i zal jej nas..
wypowiedz sie na zal.pl ;)
panama, nie ma szans że zniknie...nakręciła się mocniej niż niejedna z nas...
"światowa pani" po prostu nie ma nic lepszego do roboty, bo
gdyby była tym za kogo się podaje to by już na majówce w Paryżu siedziała, a nie tu z nami "dyskutowała".
Szkoda mi jej...takie rozdwojenie jaźni...
...najpierw wymagaj od siebie a potem od innych...
do góry