Widok

przykro nam:(

Wesele Temat dostępny też na forum:
W czerwcu mamy wesele, w marcu rozdaliśmy wszystkie zaproszenia - w momencie ich rozdawania wszyscy powiedzieli, że będą. A teraz kiedy zbliża się okres potwierdzenia przybycia wiele osób rezygnuję ( a najgorsze jest to że zawodzi rodzina) tłumacząc się kiepską sytuacja finansową. Dla nas najważniejsza jest ich obecność - a tu klapa. Zrobiło nam się bardzo przykro:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I O TO NAM CHODZIŁO! :D ŻEGNAJ :D
image
La Parisenne!
Chciałabym Ci napisać tyle - jak swego rodzaju troll trollowi z prawdziwego zdarzenia. Wesela w najbliższej perspektywie nie mam, jeśli już to na pewno nie chcę takiego jak większość dziewczyn z forum weselnego. Forum traktuję jako rozrywkę, tak jak kiedyś napisałam - jak na bashu nie ma nic nowego, podśmiewam się, czasem prowokuję a czasem zdarza mi się toczyć ciekawe i dojrzałe dyskusje. Często krytykuję. Tak, podśmiewam się. Tak, dziewczyny mają często małe i głupie problemy. Tak, widać tu wiele cech, których nie lubię - materializm, snobizm itp. Jednak mimo wszystko, sporo tu dziewczyn mądrych i wartościowych.Mimo to, można się tu nauczyć sporo o ludziach a nawet o sobie samym.
Nawet jeśli się czasem podśmiewam, to czy ze mnie nie można? Pewnie, że można, mam świadomość własnej śmieszności i własnych wad. Czy nie mam problemów, które przez wiele osób zostały by określone jako małe i głupie? Pewnie, że mam. Ty na pewno też. Czy nie mam wad? Jasne i pewnie niektóre gorsze niż niektóre z dziewcząt, których wątki mnie czasem śmieszą. Wbij sobie kobieto do głowy, że obśmiany może być każdy - profesor, laureat nagrody Nobla, ja i Ty. Każdy może zostać oceniony nisko, zależy przez kogo i w jakich kwestiach. Nie ma ludzi idealnych. Moje prywatne zdanie jest takie, że nawet laska, która napisze najgłupszy post, może w ostatecznym rozrachunku okazać się lepszym człowiekiem niż ja. Co daje Ci prawo do czucia się lepszą od nich, od gardzenia nimi? Przypomnij sobie najpierw swoje własne głupoty i poznaj tą dziewczynę, dowiedz się jak na prawdę żyje. Chcesz się śmiać to się śmiej, różne są motywy tych co wchodzą na forum, ale miej najpierw dystans do siebie samej i licz się z tym, że są tacy co się śmieją z Ciebie.
Kasieńka dzięki Ci za te cenne słowa!! Ja jednak myślę że ta osóbka nie jest zdolna do krytycznej refleksji nad samą sobą, co już udowodniła nie raz..

A ja jeszcze tylko poruszę jeden paradoks bo mnie korci :P

napisała:

"Jesteście naprawdę nic nie warte, nie umiecie nic! Nawet się wysłowić po polsku, na poziomie oczekiwanym od dojrzałej kobiety."

"NIE UMIECIE NIC!" :D Jak może tak się wysławiać dojrzała kobieta? skojarzyło mi się to ze słowami Kononowicza "I niczego nie będzie!" :P

No dobra już daję spokój... :P
image
A JA DO SLUBU MAM 43 DNI, GOSCIE Z 45 ZOSTALO 41 I NIEROZPACZAM.
dużej różnicy nie ma wiec po co masz rozpaczać:)
[url=http://slub-wesele.pl/suwaczki]image

zaopiekuję się Twoim pupilem pod Twoja nieobecność....pisz shana22@tlen.pl

monisii mnie rozwaliła, popłakała sie bo sąsiad jej nawrzucał, żal kobieto,
hahah masz chyba z 15 lat,
\a wy księżniczki myślicie że każdy zaproszony musi do was przyjść,
jakmaja was w d... to wiadomo że nie przyjdą nie każdy chce na was kase wydawać,
wesele to nie konkurs na ilość znajomych jaką sobie użądzacie na naszej-klasie, oby więcej i więcej,

ja mam 120 osób przyjdą wszystkie, widocznie wszystkie mnie kochają

ehh żal mi was La P... ma rację,
koło gospodyń wiejskich, poklaskujących sobie głupiutkich bab,

a co do IP dla detektywów, IP jest zmienne, w tym samym momencie może je dzielić kilka osób,
denerwują mnie takie komentarze jak twój :/

po co wogóle czytasz i wypowaidasz się na forum...skoro masz o dziewczynyach takie zdanie??
jedni są bardziej wrażliwi drudzy mniej...osobiście uważam że gdyby tych bardziej wrażliwych było na świcie więcej to byłby on zdecydowanie lepszy...
Dokładnie. Ja dodam tyle, że denerwują mnie ludzie, którzy się wywyższają. Każdy czasem wali "kwiatki" a akurat na przykładzie Dody niektóre paniusie powinny się przekonać, że iloraz inteligencji ma się nijak do tego jaki jest człowiek.Większość z nas mogłaby sprowadzić w jakiejś kwestii takie zarozumialce do parteru, bo każda z nas ma coś na czym się zna... Tylko, że tu nie chodzi o pokazanie, że jest się w czymś lepszym od innych albo że ktoś jest gorszy od nas.
hmmm jeśli "bella ragazza" jest zwrotem francuskojęzycznym to musisz się chyba jeszcze spoooooro nauczyć...
do góry