Widok

psychiatra dziecięcy

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczynki prosze o pomoc moze ktoras z was slyszala lub z wlasnego doswiadczenia moze mi polecic dobrego psychiatre dzieciecego takiego ktory zajmuje sie malymi dziecmi wiek 5 lat Bardzo pilnie!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mistic , na Wałowej z boku budynku(nie wchodzisz głownym wejsciem) jest poradnia odwykowa i poradnia psychologiczna,gdzie jest własnie psycholog dzieciecy i psychiatra dzieciecy - niestety nr.tel ,ktory mam jest nieaktualny,ale ponoc osrodek funkcjonuje.

A pomyślałaś o ADHD?Psychiatra to trochę za "ostry"lekarz chyba jak na tak małe dziecko.Ja bym jednak nadal szukała dobrego psychologa.

Witaj
Kiedyś miałam podobne problemy. Szłam tą samą ścieżką: kiepski psycholog, potem pomysł z psychiatrą . Faktycznie bardzo fachowa jest dr. Nitka.
Ostatecznie jednak pomogła nam psycholog Małgorzata Mądrzak . Podaję link :http://www.pracownia-mm.pl/onas.html
Pozdrawiam
mistyc
jesli potrzebujesz jeszcze pomocy to napisz do mnie na gg
jestem psychoterapeuta dla dzieci

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
widze watki sprzed 7 lat.Dobry psychiatra dzieciecym jest dr Dziewiatkowswka.,ale sadze ,ze mala pacjentka jest juz zdrowa,i na szczescie.krystyna
Mam podobne problemy z dzieckiem,jest nadpobudliwy i nerwowy,nie respektuje niczego co do niego mówię,wszelkie proste czynności domowe jak ubieranie,mycie to trzeba się nagadać po sto razy.
Bywa też agresywny,wszystkich zaczepia,czasem uderzy,ogólnie sprawia mu to przyjemność dokuczanie mamie i kolegom.

Jeżeli jest tu jakiś psycholog do którego mogę napisać,będe wdzieczna bo mam też inny problem z dzieckiem.
Na pewno nie do psychiatry z 5 letnim dzieckiem! nie mow ze chcesz faszerowac dziecko tymi legalnymi narkotykami -psychotropami ,ktore przepisuja psychiatrzy!Po paru latach dziecko bedzie mialo sito z mozgu i nie bedzie trzymac potrzeb fizjologicznych!Tak dokladnie stalo sie z moim kuzynem ktory zostal oddany w rece Nitki.Z takimi problemami to do psychologa na terapie behawioralna albo Superniania itp.Na Dobrowszczakow w odrodku dla dzieci z autyzmem przeprowadzaja taka terapie na przyklad
Bardzo dobrym lekarzem tej specjalizacji jest doktor Piotr Sowiński przyjmujący w Rumii. Nie jestem pewien czy leczy tez dzieci, ale nic nie zaszkodzi zapytać, bo jest on na prawdę świetnym lekarzem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Potwierdzam, to bardzo dobry lekarz. I z tego co wiem to zajmuje się dziećmi, a na pewno nastolatkami, ponieważ mój syn chodził do niego podczas depresji. Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeżeli problem jest duży warto skonsultować się z kilkoma specjalistami, aby móc odpowiednio pomóc dziecku i móc z nim pracować w odpowiedni sposób. W Psychomedic mają dobrych specjalistów 0 psychologów i psychiatrów dziecięcych, diagnozują tam między innymi zespół Aspergera i autyzm. Jakby ktoś był zainteresowany podaję numer 22 253 88 88.
Polecam zbadać jelita , polecam dietę gaps, i książkę koniecznie trzeba kupić książkę to są poważne problemy zespołu Jelitowo- mózgowe. Żadnych psychotropow ale diagnozę trzeba postawić i leczyć dieta poważną dietą!!!

Super ofertę przygotowaną pod kątem dzieci ma Evolutio (evolutio.com.pl). Gabinet w Gdyni, gdzie można liczyć na świetną pomoc w zakresie pedagogicznym dla najmłodszych. Zdecydowanie to takie miejsce, które mogę polecić, jestem przekonany, że będziecie zadowoleni z tego co Waszym dzieciom będą proponować. Jak dla mnie to miejsce faktycznie godne uwagi właśnie od strony tego co dzieciom proponują.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Można kontakt na Facebooku lub Messenger. Marek Tokarz Gdańsk.dziecko 7 letnie problemy rozwojowe.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry