Widok
widze watki sprzed 7 lat.Dobry psychiatra dzieciecym jest dr Dziewiatkowswka.,ale sadze ,ze mala pacjentka jest juz zdrowa,i na szczescie.krystyna
Mam podobne problemy z dzieckiem,jest nadpobudliwy i nerwowy,nie respektuje niczego co do niego mówię,wszelkie proste czynności domowe jak ubieranie,mycie to trzeba się nagadać po sto razy.
Bywa też agresywny,wszystkich zaczepia,czasem uderzy,ogólnie sprawia mu to przyjemność dokuczanie mamie i kolegom.
Jeżeli jest tu jakiś psycholog do którego mogę napisać,będe wdzieczna bo mam też inny problem z dzieckiem.
Bywa też agresywny,wszystkich zaczepia,czasem uderzy,ogólnie sprawia mu to przyjemność dokuczanie mamie i kolegom.
Jeżeli jest tu jakiś psycholog do którego mogę napisać,będe wdzieczna bo mam też inny problem z dzieckiem.
Na pewno nie do psychiatry z 5 letnim dzieckiem! nie mow ze chcesz faszerowac dziecko tymi legalnymi narkotykami -psychotropami ,ktore przepisuja psychiatrzy!Po paru latach dziecko bedzie mialo sito z mozgu i nie bedzie trzymac potrzeb fizjologicznych!Tak dokladnie stalo sie z moim kuzynem ktory zostal oddany w rece Nitki.Z takimi problemami to do psychologa na terapie behawioralna albo Superniania itp.Na Dobrowszczakow w odrodku dla dzieci z autyzmem przeprowadzaja taka terapie na przyklad
Jeżeli problem jest duży warto skonsultować się z kilkoma specjalistami, aby móc odpowiednio pomóc dziecku i móc z nim pracować w odpowiedni sposób. W Psychomedic mają dobrych specjalistów 0 psychologów i psychiatrów dziecięcych, diagnozują tam między innymi zespół Aspergera i autyzm. Jakby ktoś był zainteresowany podaję numer 22 253 88 88.
Super ofertę przygotowaną pod kątem dzieci ma Evolutio (evolutio.com.pl). Gabinet w Gdyni, gdzie można liczyć na świetną pomoc w zakresie pedagogicznym dla najmłodszych. Zdecydowanie to takie miejsce, które mogę polecić, jestem przekonany, że będziecie zadowoleni z tego co Waszym dzieciom będą proponować. Jak dla mnie to miejsce faktycznie godne uwagi właśnie od strony tego co dzieciom proponują.