Widok

psychiatra

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Pilnie posuzkuję psychiatry z Gdańska, możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

TEN https://www.pomost-osrodek.pl/psychiatra-lek-mariusz-kozak/#e-rejestracja lekarz Ci pomoże, choć jest z Chojnic. Warto dojechać, by być pewnym, że leczenie przyniesie skutek. Z powodzeniem możesz także liczyć na L-4. On pracuje w Ośrodku Pomost, w nim więcej Ci o nim powiedzą: 52 324 77 24
.

Sprawdzony psychiatra https://wetalk.pl Mi pomógł z moimi problemami.
Nie, nie każdy psychiatra jest jednocześnie psychologiem, nie musi posiadać wykształcenia ani umiejętności psychoterapeutycznych.

Żaden psycholog (także kliniczny) nie ma uprawnień do przepisywania leków na receptę. Do tego konieczne jest ukończenie studiów medycznych.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gabinet lekarski dr n. Med. Włodzimierz zakrzewski - sopot
gabinet lekarski dr n. Med. Włodzimierz zakrzewski
dane teleadresowe
zamenhofa 2
81-869 sopot
woj. Pomorskie

telefon: +48 58 5514987
czy mógłbym poprosić o jakies prywatne namiary na doktora piotra wrzesniewskiego
jarek409@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Kamda , Każdy psychiatra oprócz tego że przepisuje recepty jest także psychologiem i przeprowadza terapie po przez np. min . rozmowę . ale nie każdy psycholog ma prawo przepisywać recepty . Ale dr , Borys z AMG zdaje się ma prawo przepisywać recepty (psycholog kliniczny) . A do terapii po przez rozmowę potrzebny jest dłuższy czas leczenia regularnego , i też nie zawsze pacjent i lekarz dopasują się osobowościami , czasami może iskrzyć . dlatego nawet lekarze mówią że czasem lepiej znaleźć lekarza z którym będziemy się lubić ( wiecie taka "magia"). Ale Kamda jeżeli będziesz zniechęcać tutaj młodych pacjentów do psychiatrów czy psychologów , to pomyślę że jesteś pewnie z forum np. typu Astro-coś tam i inne tego typu które ostro dyskredytują medycynę i leki psychotropowe - Ze niby są szkodliwe itd. A lansują energię uzdrawiającą i samodoskonalenie , Lecz są to szarlatani . tego typu ludzie bioenergoterapeuci albo egzorcyści działają na szkodę cierpiących ludzi ale na swoją korzyść (finansową) i każda taka nie fortunna wypowiedź na temat psychiatry może zniechęcić młodego chorego do leczenia u lekarza ze szkodą dla cierpiącego młodego człowieka . ... no ale na pewno to tylko wpadka Kamda'o , ... Pozdrowienia dla dzieciaka ... .Mirek .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Gosiaczek ,p.Wrześniewski przyjmuje też odpłatnie w Gdyni , w Spóldzielni lekarskiej chyba na ul. Obrońców Wybrzeża ,we wtorki od g.17:30 do 19.00.Wizyta kosztuje prawdopodobnie ok.100 zl.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
co pani skombinowała ?jaKIś KOCHANEK NIE WIERZę
maju oczywiście dam znać co prawda to nei dla mnie lekarz (dla mojego rodzica) ale na pewno wypytam o wszystko skrupulatnie i napisze tutaj :) jeszcze waham sie między dr paniewskim i dr wrześniewiskim..ale na bank się odezwę. Jak coś pisz do mnei na maila gosiaczek_sz@wp.pl
pozdrawiam :)
gosik jak bedziesz po wizycie u doktora albo bedziesz cos wiedziec wiecej co i jak i ile wizyta to daj znac :)
dziękuję dziewczyny :* jak zawsze jestescie niezastąpione :)
Kurcze w Lux medzie bylam raz z koniecznosci ale u internisty zaplacilam 100 zl :/ wiec pewnie takie sa stawki :(:( buuu
Gosik - wyżej zdrowa i szczęśliwa pisała, że ten Dr przyjmuje w LuxMedzie w Gdańsku :)

http://www.luxmed.pl/dla-pacjentow/niezbednik/grafik-pracy-lekarzy/ - wybierz Trójmiasto :) a później psychiatrę :) Ten Dr przyjmuje w LuxMedzie 3 x w tygodniu :) poniedziałek 8-10:30, środa 10-12, piątek 14:30-17 :)
up up
do góry
proszę o pomoc
czy ja również mogłabym prosić o pilne przesłanie namiarów na prywatny gabinet Pana dr Piotra Wrześniewskiego?? gosiaczek_sz@wp.pl bardzo dziękuję :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ile kosztuje wizyta u tego lekarza? do 70 zl jezszce jestem w stanie zaplacic ale wiecej juz nie ....a wiadomo ze na jednej wizycie sie nie skonczy , nawet jesli przyjdzie sie tylko po nastepna recepte trzeba zaplacic jak za normnalna wizyte ....
Witam, czy może ktoś podać namiary na prywatną wizytę do dr Wrześniewskiego, bo niestety ciężko jest się do niego zapisać w WSPL, a nigdzie poza WSPL nie znalazłam do niego namiarów.
Dzięki.
Nie, na razie nie potrzebuję :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

a ty ponury tez szukasz ?? ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry