Widok

psycholog Katarzyna Kotkowska

witam
mam pytanie czy ktoś może wypowiedzieć się o tym psychologu. U tej Pani rozpoczynam terapię no i nie chciałabym aby to były zmarnowane pieniądze. Wybrałam się do niej gdyż polecił mi ją inny psycholog, wolałabym usłyszeć opinie od pacjentów:-) z góry dziękuję za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Przemiła kobieta...potrafi pomoc.Czasami nawet wychodzi poza zakres swoich obowiazków.Gorąco polecam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
uważaj na jej kręcenie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
hmm to znak że tylko zoolog Ci pozostał skoro tak mówisz o Katarzynie leczenie na nic Ci się nie zda z pozdrowieniami życząc dużo zdrowia i mocnych szarych komórek żegnam specjalistę od wydawania opinii
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kręcenie. Myślę to samo. Po prostu uważaj.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podpsuję się nad tym stwierdzeniem. Uczęszczałem do niej 5 lat żeby poprawić relacje z ludźmi. Efekt był taki że dopadły mnie tiki ruchowe i wokalne ( krzyki). straciłem okolo 50 tys złotych. Teraz biorę leki na tiki i jest o niebo lepiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Uczęszczałam na terapie do p.Kasi przez ponad 6 lat. Nie zawsze było łatwo, ale wiedziałam, że robię to dla siebie i nawet te trudne tematy omawiane na terapii przezwyciężyłam. Nie wierzcie tym negatywnym opinią poniżej. Ja miałam kilu psychologów i tylko p.Kasia potrafiła do mnie dotrzeć. Wspaniała, ciepła kobieta, bardzo wczuwa się w problemy pacjenta i potrafi szczerze pomóc. Wystarczy tylko chcieć z nią współpracować!!! Bo to bardzo dużo od Nas samych zależy...
Po 6 latach terapii jestem zupełnie innym człowiekiem. Czuję się silna i bardziej świadoma siebie.
Potrafię sobie poradzić z rożnymi trudnościami. Czasami brakuje mi rozmów z p.Kasią bo utworzyła się przez te dłuuugie lata jakaś trudna do opisania piękna więź. Po prostu mi tęskno za tymi rozmowami:)
Ale wiem, że jest wiele pacjentów, którzy tych rozmów bardzo potrzebują :)
Dlatego kiedy poczułam się juz 'samodzielna' To była oczywiście nasza wspólna, wielka decyzja - aby zakończyć z sukcesem terapię po 6 latach.

Życzę każdemu potrzebującemu takiej wspaniałej terapeutki jaką jest pani Katarzyna Kotkowska :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
ja ze swojej strony polecam panią Agatę Markowską: gabinet psychoterapeutyczny w Gdańsku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Wrażliwa skóra twarzy (56 odpowiedzi)

Jaki żel do mycia twarzy skóra wrażliwa będzie najlepszy? A może coś innego np.jakieś mleczko?...

Trądzik różowaty - jak sobie z nim radzić? (153 odpowiedzi)

hej, od ponad 4 lat borykam się z problemem skóry- trądzik różowaty są etapy że jest zaleczony i...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?

do góry