Widok

pszenna jak autostrada

Czas powiedziec stop. To co sie tu wyprawia wola o tragiczmy wypadek. Moja propozycja - zamknac ja w polowie np na wysokosci osiedla ( zrobic ulice " slepa ") i nie bedzie juz scigania
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

I to jest bardzo dobra koncepcja ...jestem za
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ona jest bardzo dobra ta koncepcja, ale dlaczego on ma mundur pruski na sobie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

......bo to jest dziedzic pruski, tak mam w secenopisie......wchodzi dziedzic pruski......pruski pruski, bo on się nazywa Pruski, Wawrzyniec Pruski...... polski dziedzic........
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pruski jak to w Prusach ale parówki za kierownicą to już przesada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

.......dlatego też, te zniknięte parówki zewrą jeszcze bardziej nasze szeregi......
Brawo jestem za! To jedyne rozwiazanie ktore zakonczy rajdy na Pszennej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ale że na trzech km mozna sie rozpędzić, a 1,5 już nie? Uważam że zamknięcie to zły pomysł. Bo trzeba będzie objezdzac żeby dojechać do domu przez centrum wsi, jeżeli akurat jedzie sie z nie tej strony. Drogi trzeba budowac a nie zamykać. Każdy kupujac tu dom widzial gdzie kupuje. To raczej należy gminę pocisnac o bezpieczny chodnik i normalne warunki jazdy plus spowalniacze. A zresztą były tu pomiary ruchu przez policję wykonywane kilkukrotnie i nie znaleźli klienta który miałby zapłacić. Pszenna nie ma statusu drogi osiedlowej. Nawet w planie miejscowym napisano że to droga zbiorcza. Zresztą nie rozumiem tego pędu do zamykania osiedli. Pogotowie straż nie mają jak dojechać lub czas dojazdu strasznie sie wydłuża.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trochę dokładniej popatrzeć a zapewniam że w projektach są dokładnie określone jakie prędkości obowiązują w Baninie!

Co za bełkot - ja tu mieszkam od zawsze -czytaj od kiedy się urodziłem i jak pamiętam to były POLA a nie jakieś wredne getta. Jestem za zamknięciem zresztą zgodnie z przepisami pszenna powinna być jednokierunkową ulicą. Wiec może zamiast zrobić z niej ślepą - niech będzie jednokierunkowa
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

w 99% to ona ma właściwą szerokość a w jedynym przewężeniu zrobić mijankę i po problemie. Kto rozsądny każe nadrabiać dwa dodatkowe km żeby do domu dojechać? Ile to spalin więcej? Was naprawdę Bóg nie kocha?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrobić mijanki co 500 m i rajdowanie się skończy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak, szykany to najlepszy pomysł, lepszy niż progi - nie niszczy zawieszenia a jak ktoś za***** to sobie przekosi samochód na słupku i drugi raz będzie mądrzejszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak, pozamykjcie wszystkie drogi , które są tu od lat '70tych a nawet dłużejXD i jeszcze zamknijcie Lotnicza bo ludzie tam też pedzaXD
A tak na poważne - jak ktos ma.ciężka stopę to nic go nie powstrzyma. Chyba ze Panstwo wprowadzi wysokie mandaty z natychmiastowa sciagalnoscia np 5 tys. za przekroczenie dopuszczalnej prędkości i o np 10 km. gwarantuje że wszyscy nagle przypomną sobie przepisy;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamkniesz pszenną i którędy miałby pójść ruch? Innymi ulicami?
Czyli inni mieliby przejąć tą uciążliwość?
Typowo polakówowe - niech inni mają gorzej aby mi się poprawiło..
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
*polakówowe, miało być
Dalej nie rozumiem ;D
A ten skąd przyjechał do Banina? :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

z polkaówowa

Wpisz p_o_l_a_czk_o_wo bez podkreślników a zrozumiesz.
To jest automatyczna korekta.
Tylko nie rozumiem kogo dotyka to określenie

polakówowo :D

A jednak :D

Pszenna

Inne tematy z forum Banino

Ozonowanie domu (14 odpowiedzi)

Witam wszystkich.Moje dziecko ma alergię i lekarz doradził mi aby co jakiś czas przeprowadzać...

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

do góry