Widok

pytania do ginekologa...

mam właśnie pytanie...hmmm.co do tych dni płodnych,wyliczyłam sobie ale nie jestem pewna co do tego...może mi pomożecie..ostatnie dwie miesiączki..1.trwała od 20.10-25.10,a następna ta ostatnia od 19.11-24.11,ostatni stosunek był 5.11.Czy możecie mi powiedzieć czy to był dzień płodny?????Kurde jak czytam te informacje o tych niepł. i płodnych dniach to nie bardzo rozumiem.wszystko jakoś tak ciężko to tłumaczą...właśnie najlepiej by było wypytać ginekologa, i żeby to była kobieta..ale tak pójść i z nia rozmawiać to też wstyd czasami więc dlatego wybieram takie wyjście z tej sytuacji---->FORUM:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnosci na pewno nie bedziesz miala
nawet niewielki stres czy jednodniowa wycieczka moze wszystko pozmieniac

jesli chcesz miec pewnosc, idz do invicty
zrobia ci badania i dokladnie powiedza

no i na boga, czas przestac wstydzic sie lekarza
sa od tego, zeby pomagac

pozdrawiam
jurek
Anty: A jak można ufać człowiekowi który większość życia spędza między kobiecymi nogami?:P

A to nie jest definicja każdego szczęśliwego faceta?
Można ufać ale tylko tak UFF, UFF, UFF ;)
Ave Satan i Józef - wiecznie prawiczek.
A jak można ufać człowiekowi który większość życia spędza między kobiecymi nogami?:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Wg mnie to mógł być dzień płodny - pamiętaj, że to co podają na stronach ma się w sumie często nijak do tego jak to wygląda u danej kobiety.Nie ma sposobu tego sprawdzić, ginekolog też Ci nie powie tego ze 100%pewności. W tej chwili nic nie możesz zrobić prócz pójścia do ginekologa po skierowanie na badanie krwi czy jesteś w ciąży. Testy dostępne w aptekach są zawodne i lepiej zrobić to badanie krwi, chyba że będziesz musiała długo czekać na wizytę. W żadnym wypadku nie bierz teraz pigułek "po stosunku" - za późno już i uważaj z lekami. A na przyszłość radziłabym zainwestować w dobre pigułki antykoncepcyjne, ale to też z głową... Ja się ostatnio dowiedziałam, że pigułki, które brałam parę lat wolno brać góra 8 miesięcy i to co chwila robiąc badania krzepliwości krwi... Powiedział mi o tym dopiero któryś z rzędu ginekolog, mimo że wszyscy wiedzieli co biorę i ile czasu. Także tym skubańcom, ginekologom nie można ufać:P
Sprawdź tu

http://kobieta.interia.pl/seks/kalendarz-intymny?gclid=CK7wpb33s5cCFcsa3godyUxLiQ

albo tu

http://www.forumzdrowia.pl/dni płodne/496?gclid=CISekYb4s5cCFc0a3godNzJOiQ

I dobrze pisze Anty to nie to forum! Tak ponadto to jest takie coś jak google i tam się szuka!

Ave Satan i Józef - wiecznie prawiczek.
Ale u ginekologa otrzymasz stosunkowo prawdziwą odpowiedź, a na forum co najwyżej spekulacje.

I forum nie to na takie pytanie.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"

Inne tematy z forum Zdrowie

Czy rozmiar członka ma znaczenie (29 odpowiedzi)

czy to jaką wielkość ma penis jest istotne ? czy byście zakończyły związek tylko dlatego, że...

Endometrioza (49 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

do góry