Widok

pytanie do użytkowniczek medela mini electric---

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny mam pytanie czasami laktator ładnie mi ściaga wsysając cały sutek,,,a czasmi tak jak dzis np tylko leciutko wsysa i nic nie leci,,,,oco moze chodzic??
kurde to juz drogi mój laktator medela i chyba sie wkurze jak sie cos dzieje z silniczkiem :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bardzo dziękuję za radę!!!Medela działa jak nowa!znowu będę mogła wyjść spokojnie z domu....;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo dziękuję za radę. Delikatne płukanie silniczka (pompki) kropelkami ciepłej wody uratowało karmienie mojej żonie, bo już wszystkie pozostałe pomysły dokręcenia/uszczelniania/dopasowania spełzały na niczym.
Miałam ten sam problem z laktatorem medela zrobiłam tak jak pisaliście mąż rozebrał wszystko co mozliwe okazalo sie e troche wewnatrz było sproszkowane mleko plus ubabrana membrana z zaworkem- efekt systematycznego nie czyszczenia jaki zaniedbała w moim przypadku znajoma. Ale wszystko porzadnie przeczyściłam detergentem kilka razy i działa a juz myslalam o zakupie nowego :)
Super!!!! Dziękuję za ten wpis!
I po 9 latach rada przydatna... :D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

do góry