Widok

pytanie do znających gdynię

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Muszę dojechać do klif medu który znajduje się w gdyni przy ul. Wrocławskiej 63. Jadę z redy. Wysiadając na przystanku skm redłowo mam jeszcze kawałek do przejścia. Czy dobrze kombinuję że lepiej mi podjechać autobusem R z rumi i wysiąść na Palcu górnośląskim? Czy może coś innego doradzicie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak na placu wysiądż z Redłowa to jest kawał drogi
na placu ...z Redłowa za daleko
Wroclawska jest przy samym Placu, na pewno blizej z R-ki.
dzięki, jeszcze tylko mi podpowiedzcie czy ten przystanek plac górnośląski (na którym powinnam wysiąść) to jest pierwszy jak skręca sie w ul. Wielkopolską? czy jest tam coś charakterystycznego żebym go nie przegapiła?
nie przegapisz. przy przystanku jest kiosk a w tle taki mały ryneczek pełen sklepików,
jest jeden przystanek zaraz za zakrętem w Wielkopolską ale nie wiem czy tam się zatrzymuje R, jeżeli tak to byłby następny,
R zatrzymuje sie na Placu, na tym wczesniejszym tylko trajtki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry