Widok

pytanie o gondole x-lander

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
chciałabym zapytać, czy wszystkie gondole do wózków x-lander mają takie samo mocowanie do stelaża? wymyśliłam sobie zestaw: używana gondola z allegro (chyba starszy model, bo nie taka jaskrawa jak te obecnie dostępne) i nowy stelaż z siedziskiem (XA). Będę wdzieczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak takie same ale dla pewnosci wejdz na stronke x landera tam powinno być napisane

tez mi sie tak wydaje....dla pewności poszłabym do sklepu i popytała albo rzeczywiście mozna zapytać na ich stronie:)

image
Na pewno do modeli spacerówki z tego roku pasuje gondola z 2007 roku. Pare dni temu kupowaliśmy wózek i nie było gondoli z 2008 roku tylko z 2007 i pani w Akpolu zapewniała nas, że nie ma problemów z mocowaniem, ponieważ mają takie same mocowania.
Cena w sklepie za gondole z 2007 i 2008 jest taka sama, więc zdecydowaliśmy się poczekac parę dni i sprowadzili nam z 2008 roku.
Dzięki serdeczne za odzew :) To w akpolu też są x-landery? Ostatnio podobno jest jakaś promocja i mozna kupić wózek xa w cenie ok. 1000 zł (jeden kolor do wyboru) i myślę, czy nie pojechać do któregos sklepu pooglądać... Cenowo wyszłoby podobnie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odpieluchować malucha? (37 odpowiedzi)

Dziewczyny doradźcie mi proszę co mam zrobić :) Mój synek ma rok i 7 m-cy i od dziś postanowiłam...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Czy ktoś korzystał z pomocy psychoterapeuty? (63 odpowiedzi)

Czy ktoś korzystał z takiej pomocy i może polecić? Ja próbowałam dwa razy, u dwóch różnych osób,...

do góry