Widok

pytanie o gondole x-lander

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam,
chciałabym zapytać, czy wszystkie gondole do wózków x-lander mają takie samo mocowanie do stelaża? wymyśliłam sobie zestaw: używana gondola z allegro (chyba starszy model, bo nie taka jaskrawa jak te obecnie dostępne) i nowy stelaż z siedziskiem (XA). Będę wdzieczna za pomoc.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak takie same ale dla pewnosci wejdz na stronke x landera tam powinno być napisane

tez mi sie tak wydaje....dla pewności poszłabym do sklepu i popytała albo rzeczywiście mozna zapytać na ich stronie:)

image
Na pewno do modeli spacerówki z tego roku pasuje gondola z 2007 roku. Pare dni temu kupowaliśmy wózek i nie było gondoli z 2008 roku tylko z 2007 i pani w Akpolu zapewniała nas, że nie ma problemów z mocowaniem, ponieważ mają takie same mocowania.
Cena w sklepie za gondole z 2007 i 2008 jest taka sama, więc zdecydowaliśmy się poczekac parę dni i sprowadzili nam z 2008 roku.
Dzięki serdeczne za odzew :) To w akpolu też są x-landery? Ostatnio podobno jest jakaś promocja i mozna kupić wózek xa w cenie ok. 1000 zł (jeden kolor do wyboru) i myślę, czy nie pojechać do któregos sklepu pooglądać... Cenowo wyszłoby podobnie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Poszukiwany fizjoterapeuta uroginekologiczny (21 odpowiedzi)

Jak w temacie, szukam dobrego fizjoterapeuty uroginekologicznego, zajmującego się m.in...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (118 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

do góry