Widok

pytanie o obrączki, skąd kupujecie ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny mam pytanie o obrączki, gdzie kupywałyście? Rozglądam się dopiero, ale w Gdańsku dużo sobie liczą. Mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś jubilera z w miarę przystępnymi cenami ? Myślę sobie może gdzieś za Gdańskiem, na obrzeżach .... ?
Będę wdzięczna z info. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tydzień temu byłam u Pana Suchowiera w sprawie obrączek, będę wyrabiać z własnego złota. Pan powiedział, że może dowolnie zmienić kolor. Koszt przygotowania obrączek to ponoć max 500 zł, czas oczekiwania ok. 3 tygodnie. Oglądałam wzory - widać że to staranna robota, ładnie wtapia również kamienie...ale na forum wyczytałam, że Pan nie daje paragonu, to trochę mina mi zrzedła:(
Jeszcze ta historia o której napisał Okruszek...mam teraz mega wątpliwości czy tam się udać...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Salon Kruk-dożywotnia gwarancja na wszystkie usługi,mila obsługa-Galeria Bałtycka.
Czy w Trójmieście można kupic obrączki Stelmach?
Basieniak w Fasion Housie
piekne sa obronczki na zamowienie
oglądałam kiedyś obrączki w FH ale nie wiem czemu, wydawały mi się słabej jakości. Złoto było porysowane jakby "przeżyły" co najmniej 10 lat na palcach. Do było dość dawno, może teraz już mają trochę lepsze.
Zamawiał ktoś obrączki w sklepie internetowym??
bałabym się zamówić przez neta obrączki
Ja najbardziej się boję, iż rozmiar będzie zły:/ Obecnie przebywamy w Irlandii, a tu jest inna miara. Ja mam wg UK O a to znaczy 15 lub 16 więc problem mam. Chyba muszę czekac az pojawię w Polsce, szkoda
a nie możesz kupić w Irlandii:)?
Nic mi się tu nie podoba, łącznie z cenami. Podobają się nam właśnie z firmy Stelmach
ja zamówiłam wg naszego pomysłu u znajomego złotnika - on nie robił, a tylko sprowadził już z naszymi zmianami
http://img231.imageshack.us/img231/4408/5895804.jpg

my mamy takie z bialego zlota i diamencikami:)w srodku grawerujemy date i imiona:)
http://img231.imageshack.us/img231/4408/5895804.jpg
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja w Gdańsku Wrzeszczu zamówiłam u jubilera firmy Stelmach obrączki:) w przyszłym tygodniu odbieramy :)

a tak wyglądają .. :

image

i one tez sa w FH , nie wydaja mi sie osobiscie slabej jakosci ;)
a my obrączki dostaliśmy w "prezencie" od nieżyjącej już babci mojego narzeczonego, która kupiła je dawno temu jak jej wnuki były jeszcze małe- kupiła każdemu parę, dostaliśmy je niedawno od mamy mojego S. - obrączki są dokładnie takie jak sobie wymarzyliśmy, całe ze złota półokrągłe średniej szerokości- zwykłe bez żadnych udziwnień, bo ja się lubuję w klasyce:)

image
roksana.s ja też zamówiłam identyczne są super i sprzedawczyni sama je ma i mówiła ze jest bardzo zadowolona,a ile za nie dalaś???
obrączki poprostu super ale jedyny minus to to ze damskiej nie można potem powiększyć....ale tak to juz jest we wszystkich obrączkach które maja więcej niz jeden kamyczek.
okolo 14 g - 1860 zł
ja polecam www.inneobraczki.pl
zaje....te pomysły
roksana.s no to podobnie zapłacilaś co ja:)
odebrałas juz je może???Zadowolona jesteś ???
do góry