Widok

pytanie o obrączki, skąd kupujecie ?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny mam pytanie o obrączki, gdzie kupywałyście? Rozglądam się dopiero, ale w Gdańsku dużo sobie liczą. Mam pytanie czy możecie polecić jakiegoś jubilera z w miarę przystępnymi cenami ? Myślę sobie może gdzieś za Gdańskiem, na obrzeżach .... ?
Będę wdzięczna z info. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beti jakie obrączki chcesz kupić w Aparcie ?? wkleisz zdjęcie ??:)
my kupimy w aparcie :) nasze obrączki
jeśli chodzi o pana SUCHOWIERA to wszystkim odradzam. razem z męzem daliśmy do zrobienia u niego obrączki i nistety bardzo tego żałuję. obrączki miały inny kształt niż wybraliśmy, brak wzorku na bokach, a dodoatkowo jeszcze były za duże. Pan Suchowier co prawda zrobił jakiś tam wzorek na bokach, ale kształt i rozmiar musiał pozostać ten sam ( za moło czasu zostało do ślubu, aby coś zmieniać) . zaraz po ślubie zaniosłam obrączki do zmiejszenia. okazało sie, że nie darady ich zmiejszyć bez nacięcia.( za duża różnica) po wymianie kilku zdań zaproponował, że zrobi nam obrączki od nowa, oczywiście za darmo. wzięto ponownie pomiary, wybraliśmy kształt, wzór i miały być gotowe za 2 tygodnie. po 2 tygodniach przyjechałam odebrać obrączki, a tu co? obrączki nie gotowe. zrobił kształ , brakowało ciągle wzoru. po kolejnym tygodniu, przyjeżdzam odebrać obrączki, a tu sie okazuje, że jest inny wzór na bokach. na zakończenie pragnę dodać, że za te obrączki zapłaciłam 1650 zł.
WSZYSTKIM JESZCZE RAZ SERDECZNIE ODRADZAM TEGO ZŁOTNIKA. !!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja też zostałam oszukana, oddałam pierścionek z brylantami do powiększenia, otrzymałam pierścionek porysowany, zniekształcony no i nie porodowany!! skończyło się na wymianie zdań,
oczywiscie ze dostalismy zwrot kasy, sprawa przeszła nawet przez urząd probierczy. gdyby nie fakt ze kawalek w obrączce męża odprysł do dzis bysmy nie wiedzieli ze pod spodem jest metal, a Wam-ktorzy tak sie cieszycie z uslug tego pana , radze sprawdzic co macie pod wierzchnią warstwą obrączek, bo mozecie sie zdziwic....
My mamy obrączki z białego złota z Apartu, są śliczne, delikatne, wygrawerowane. Pierścionek też wybrałam wcześniej z Apartu i bardzo sobie chwalę tę sieć sklepów :)
nasze sa z kruka i sa przesliczne :D
Okruszek, a czy dostaliscie zwrot calej kwoty za te obraczki?
nie kupuj obrączek u suchowiera!!! nas oszukał-zamiast białego złota, pod spodem był metal!!!!!
Polecam Bielaka -od niego będziecie jak my mieli unikaty z fajnym pomysłem - wszystko w rozsądnej cenie, reklamę ma w Weselniku http://weselnik.trojmiasto.pl/jubiler/
My kupiliśmy obrączki od Łazura. Gorąco polecamy.
Wybierając usługę u Pana Suchowiera radzę trzy razy się zastanowić!
Niestety ten Pan nie traktuje poważnie swoich klientów i pracy, którą się zajmuje. Mój pierścionek z białego złota po powiększeniu wyglądał tragicznie: porysowany, pokrzywiony, prześwitywał białym złotem. Nie rozumiem jak można oddać do ręki klientowi tak wyglądający pierścionek. brak słów:(

p.s.
pierścionek wrócił do swojego pierwotnego wyglądu dzięki uprzejmości pracowników KRUKA, którzy oddali go do firmowego zakładu jubilerskiego. KRUK to na prawdę solidna firma
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
firma YES, obrączki z białego i żółtego złota, szer. 5,5mm, po rabacie 1600zł za parę.
my mamy chec na obraczki z bialego i zoltego zlota w Aparcie.
my najprawdopodobniej bedziemy zamawiac z firmy breuning. obraczki nie sa tanie, ale maja dozywotnia gwarancje i zmniejszanie/zwiekszanie w cenie. poza tym sa piekne wzory =)
cześć ja wczoraj odebrałąm z narzeczonym zamówione orączki i są pzrepiękne! z APART oczywiście i nie zawiodłąm si :)
Monia Apart nie ma dożywotniej gwarancji na obrączki.
tylko Kruk taką ma ale z tego co wiem powiększanie/zmniejszanie nie wchodzi w zakres serwisowych usług.
jest problem ze zmianą rozmiaru jak obrączka jest dwukolorowa lub jak ma różne wykończenia np złoto błysk i mat.

Byliśmy ostatnio na poszukiwaniach obrączek. Przyznam, że do tej pory podobały mi się jedynie takie klasyczne, dopóki nie trafiliśmy do Breuning w Manhatanie. Przepiękne obrączki, mnóstwo wzorów i jest w czym wybierać. Cena nie za niska, ale stwierdziliśmy, że na obrączkach nie będziemy oszczędzać i chyba stamtąd zamówimy.
A czy ktoś może kupował obrączki w sklepie Minimax jubiler - sklep mieszczący się w Alfie w Gdańsku. Byliśmy tam wczoraj i jedne nam się spodobały, tylko nie wiem nic o tym sklepie:-)
my kupowalismy pod filarami w gdansku obraczki sa ok ale obsluga tam pozostawia duzo do zyczenia... chcialam zmniejszyc to pan oznajmil mi ze 15 zl a jak zapytal czy to nie jest w cenie to stwierdzil ze co ja sobie mysle ze dozywotnia gwarancje mam czy jak ??? a za obraczaczki nie zaplacilismy wcale tak malo
do góry