Widok

pytanie o przedszkole na Karczemkach

Karczemki Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam, Czy ktoś z Państwa korzysta z usług przedszkola kalinowy Domek mieszczącego się w Gdańsku Karczemkcah na ul. Rumiankowa? zastanawiam się nad zapisaniem synka wiec będę wdzieczna za każda informację
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też polecam Iskierke :)))))
ja też polecam Iskierkę :-)
Ja również nie polecam Iskierki, jak dla mnie to jedna wielka przechowalnia. Panie bardziej zajęte są własnymi sprawami niż dziećmi. Moje dziecko po przeniesieniu do innej placówki zaczęło chętnie chodzić do przedszkola, a o starym przedszkolu nie wspomniało ani razu.
a ja polecam w 100%
tu jest wątek na temat Jaśminka
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=483959&c=1&k=16#post8609608
Mika a dlaczego? Może coś więcej na temat Jaśminka?
Uważałabym na Jaśminka na ul. Jaśminowy Stok.
Miałam powierzyć Pani dziecko ale zrezygnowałam.
Ja również polecam Kalinowy Domek na Karczemkach! dzieci otoczone są dużą troską i uwagą, mój synek z wielką radością biegnie codziennie do przedszkola i nie mam wątpliwości, że czuje się tam świetnie:) dodatkowo nie mam wątpliwości, że Panie w bardzo profesjonalny sposób dbają o rozwój i edukację mojego synka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja wypowiem się na temat Kalinowego Domku bo tam uczęszcza moje dziecko. Z czystym sumieniem i w 100% mogę polecić to przedszkole. Kameralnie, domowo, przytulnie a przede wszystkim profesjonalnie wobec dzieci.
Mój synek chodzi tam z ochotą. Przez rok widzę duże postępy w jego rozwoju i relacjach z innymi dziećmi.
Naprawdę polecam :)
image
image
a może ktośma jakieś inne opinie na temat Iskierki?
Bo tylko jedna negatywna od razu ustawia wszystkich potencjalnych rodziców , którzy byliby zainteresowani oddaniem tam dziecka.
mam radosne dziecko - zreszta nie jedno ... tryska energia i humorem ...
jednak zawsze po powrocie z iskierki bylo jakby przygaszone - odzyskiwalo wigor pozniej ...
zmiana przedszkola na inne pomogla znakomicie i odbieram usmiechniete dziecko
wiec cos tam musi byc na rzeczy -
pomijam pozytywna egzaltacje pan z przedszkola iskierki - na mnie to nie dziala, zachowanie mojego dziecka podczas odbierania z przedszkola pokazuje, ze cos jest nie tak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
rafał a czemu nie polecasz Iskierki?
a ja Iskierki nie polecam ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mamy na osiedlu dużo punktów przedszkolnych, które działają już długo; Iskierka na ul. Maciejkowej przyjmują dzieci od 2,5 lat, Jaśminek na ul Jaśminowy Stok niedaleko Lewiatana ale tam przyjmują dzieci od roku do 3 lat są to miejsca sprawdzone i polecam je
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
polecam Punkt Przedszkolny Olusia na Borówkowej 10 w Karczemkach, rewelacja, kameralne miejsce, indywidualne podejście, super
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Przeprowadzka- jaka firma? (48 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

na co zwrócić uwagę przy podpisywaniu umowy z Biurem nieruchomości (61 odpowiedzi)

Chcę sprzedac mieszkanko, kawalerke. Ile zycza sobie w tej chwili biura nieruchomosci, znaczy...

Angielski w szkole podst. ze szkoły językowej czy warto? (64 odpowiedzi)

Zastanawiam się nad zapisaniem dziecka w kl. II na kurs j. angielskiego prowadzonego przez...

do góry