Widok

rozmiar ubranek dla dzieci

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jaki jest najmniejszy rozmiar ubranek dla dziecka??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chyba 50...

Są też dla wcześniaków chyba 44 albo 46
do wyprawki najlepiej jaki zakupić??

ja kupiłam wiekszość na 62 i parę na 56

od 40 d0 50 dla wcześniaków (ale podobno taniej i lepiej wychodzą ubranka dla lalek bobas, tak mówiła moja kuzynka która swoje bliźniaki miała wcześniaki ) a dla dzieci terminowych od 52 ;D

my z kuba przez pierwszy msc używaliśmy 56, nawet dokupowałam ten rozmiar bo miałam bardzo mało , no jednak wygodniej mi było jak takie maleństwo miało ubranka wymiarowe, a nie pozawijane w rękawkach np. najlepiej jak się maleństwo urodzi i zobaczysz jak szybko przybiera to wtedy najwyżej dokupisz mały rozmiar, przecież w sklepach zawsze będą i kogoś wyślesz po dokupienie.

My planujemy jako wyprawke kupowac troche 56, a reszte to 62 :)

ja miałam od 56 ale bardzo szybko wyrósł, kilka na 62 a najwięcej na 68 i 74 wtedy już troszkę wolniej rośnie dziecko, lepiej mieć kilka za dużych ubranek niż sporo w rozmiarze np. 56 i nawet nie zdążyć założyć:) tak było u mnie i jeszcze jedno rozmiar rozmiarowi nie równy w różnych firmach jest inaczej, czasem już ubierałam 68 a ze dwa ubranka nosił jeszcze z rozmiaru 56:)
ja miałam 56 ale mała juz nosi 62 i 68`
`

up
up

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dzieci z AZS porady kosmetyki wsparcie mamuś (7 odpowiedzi)

Założylam ten temat ponieważ moja Amelia ma azs. Czytałam na temat tej choroby, wiem jak trzeba...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Gdzie lepiej zrobić okulary? (75 odpowiedzi)

J.w. Zastanawiam sie pomiędzy Vision Express a Centrum okulistycznym OPTIMUM na chełmie...może...

do góry