Widok

rozpad związku

czesc :) mam 25 lat i niedawno rozstałam sie z chłopakiem nie ukrywam ze czasami jest mi dosc ciężko dlatego jesli ktos jest w podobnej sytuacji to o to moj mail :) moonikka8888@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
"cześć, mam na imię Wojtek i też mam 12 lat" - a wydawałoby się, że kobieta w wieku 25 lat jest już dorosła o_O
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
czytam te Twoje maile Halewicz i odnoszę wrażenie, że przykry z Ciebie facet.......aby każdemu dowalić.....echh
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
moich mail`i nie czytasz, no chyba że mi do skrzynki zaglądasz - a że czasem dowalę? Cóż, ludzie różne bzdury wypisują.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
Z pół roku temu byłem w podobnej sytuacji, ale wtedy była dołująca pogoda dodatkowo :) Wyjdź gdzieś ze znajomymi, uprawiaj sport, jednym słowem miej bez przerwy jakieś zajęcie i nie siedź w domu, a będzie Ci łatwiej o tym nie myśleć.
Tak na marginesie uszy do góry, będzie dobrze ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziekuje Basiu :)

Pepi to nie jest tak ze ja siedze w domu i nic nie robie wychodze ze znajomymi rozwijam swoją pasje ale gdzies w tym wszystkim jest jakas pustka :( dlatego pomyslałam ze moze jest ktos kto przechodzi przez to samo...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to se teraz kobietę znajdź ona cie nie zdradzi nie ubliży nie przyjdzie pijana do domu - jednym słowem znowu rozkwitniesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
@sam76 Kobiety potrafia byc wcale nie lepsze niestety i co ciekawe wszystkie rzeczy ktore wymieniles tez im sie zdazaja.

@Monika Niestety jestes skazana przez pewien czas, jak to ujelas uczucie pustki.Mimo wszystko z tego co piszesz robisz wszystko by o tym nie myslec i prawidlowo. Nie pozostaje mi nic wiecej jak zacytowac wyswiechtany tekst "czas leczy rany". 3maj sie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
oby tak było ze czas bedzie lekiem na wszystko, ale poczekam ja jestem cierpliwa
pozdrawiam :)
czekaj czekaj a pan cierpliwym wynagradza .
Monisia,ten łajdak na Ciebie nie zasłużył. Wiele kobiet potwornie przeżywa rozstanie ze swoim ukochanym .Jestem w podobnej sytuacji,jeszcze niby ON jest, ale ja wiem że to kwestia dni - zachowanie na to wskazuje.Już cierpię,nie wiem co będzie kiedy przestanie się do mnie odzywać(telefonicznie)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kinguś przykro mi :( u mnie to wszystko tez jest strasznie pokrecone... nawet nie wiem kiedy to wszystko zabrneło aż tak daleko :( człowiek sie nawet nie orentuje kiedy wpada w pułapke z której naprawde pozniej ciezko wyjsc :( mam nadzieje ze jeszcze Ci sie wszystko ułozy trzymam kciuki :)
Monisiu tak bywa ,zwłaszcza my kobiety jesteśmy bezwładne kiedy te samce uśmiechają się,kuszą,namiętnie całują,obiecują,przysięgają aż po grób i nagle bach jak grom z jasnego nieba-koniec!!!(z kąd jesteś?)
Napisz kochana na maila do mnie :)
Przeciez to jest proste..facet odchodzi od kobiety bo nie jest mu z nia dobrze....że to nie jest to..że brak chemii...czy to jest temat za trudny do zrozumienia?
haha kącik pokrzywdzonych i niewinnych się uaktywnił , najlepiej to w kółeczku usiądźcie i swoje gorzkie żale wylewajcie . Tylko zacznijcie od tego czym wy się przyczyniłyście do rozpadu waszych związków .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
niczym się nie przyczyniłyśmy,to Oni się znudzili
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
to jak się znudzili partnerzy to poco się żalicie ? znajdźcie sobie inne ofiary
jak jeden człowiek drugiemu może się...znudzić??? Co to ku***a jest?!?! ZABAWKA?! v_v
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a ty sie nigdy nikomu nie znudziłes H.?
Nigdy nie wchodziłem i nie wchodzę w relacje z ludźmi, którzy zanurzeni we własnym egocentryzmie, skupienia na swoich pustym "ja" posiadają cechę "nudzenia się" drugim człowiekiem. To patologiczny brak empatii.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Mam wrażenie Halewicz iż to właśnie Ty jesteś zanurzy we własnym egocentryźmie , wynika to ze sposobu jaki piszesz i w jaki odpowiadasz .Być może się mylę , jednak piszę o wrażeniu jakie odnoszę.Poczytaj własne posty i odpowiedzi jakich udzielasz i stwierdź czy czasem nie mam racji.
pozdrawiam tak mimochodem
Mimochodem nie musisz mnie pozdrawiać:) Każdy człowiek jest egoistą i egocentrykiem - o ile jest to egoizm/egocentryzm konstruktywny i w odpowiednich granicach, to jest to zupełnie zdrowy objaw.
Piszę ostro, nazywając rzeczy po imieniu, nie "owijam w bawełnę", jasno stawiam granicę, klarowanie wyrażam poglądy - z którymi nie musisz się zgadzać. Jako mężczyzna, nie staram się przypodobać otoczeniu, pisać delikatnie i "okrągle", nie bawię się w zbędne konwenanse - stąd możesz odczytywać moje pisanie właśnie w taki negatywny sposób.
Byłem w wielu związkach, mniej lub bardziej stałych, mam swoje lata - stąd w zakresie związków damsko-męskich mogę śmiało zająć stanowisko i je zajmuję.
Mój rzekomy egocentryzm, to przekonanie do własnego zdania ale z dziką ochotą wejdę w merytoryczną dyskusję.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
A na trójmiejskim forum jak zwykle ruch... Nie macie co robić w tak piękną pogodę? Zgnijecie przed tymi komputerami ;-) Trochę życia!
nooooo my jesteśmy po dłuuuugim spacerze, nóg nie czuję:) Teraz forumowanie:P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie za dobrze masz? ;-) Ja wróciłam z plaży i muszę przygotować prezentację na spotkanie.. rano muszę być w Warszawie... nie chce mi się :(
Oooo jutro od 7 zaczyna się Obrona Częstochowy!! :) Wstajemy w poniedziałek rano - a tu za chwilę piątek wieczór.
W wracając do tematu, to po rozpadzie związku dobrze jest się wziąć do ciężkiej pracy. Mi zawsze pomagało, ale ja jestem facetem, więc mam bezpieczny nothing box ;)
Masz potrzebę przekonania wszystkich o tym iz jesteś facetem ?? dość często to powtarzasz i zaznaczasz , dla jasności mam swoje lata , jestem też po długotrwałym związku i żeby było śmieszniej od parunastu lat prowadzę firmę , swoja dla jasności , jednak nie czułem potrzeby obnoszenia się z tym gdyż ani to miejsce ani konieczność aby o tym się rozpisywać .Ostrość wyrażania poglądów to pojecie względne , gdyż czasem ta ostrość raczej tchnie bardziej bufonadą wynikającą z przeświadczenia iż zjadłeś wszystkie rozumy , oczywiście piszę o wrażeniu , ponieważ jasność wyrażania poglądów nie sprowadza się do tego aby innych obrażać tymże właśnie przeświadczeniem o swojej nieomylności i posiadaniu jedynie prawdziwych prawd ( czyżby objawionych ?).Prostota przekazu i szczerość raczej polega na tym aby bez obrażania wyrazić jasno swoje poglądy i uwagi.W moimosobistym przekonaniu obrażanie kogokolwiek kogo sie nie zna ( a tak zapewne jest w zdecydowanej większości osób piszących) świadczy jedynie o mizerocie duchowej czy też psychicznej , dowolność wyboru.Piszesz prosto i szczerze , to jest ok , obrażasz , w tym wypadku stawiasz sie na poziomie lumpa , takie jest moje osobiste zdanie.To tak na tyle , bede miał czas , to zerknę
pozdrawiam mimochód pozostawiam w nawiasie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A kogóż to obraziłem i w jakim kontekście? Nie zdarza mi się użyć języka dosadnego wobec adwersarza, chyba że ten schodzi na taki poziom - to i owszem, może schabem w pysk dostać; widać zasłużył.
Masz odmienne zdanie od mojego - Twoje prawo.
Wyrażanie swoich poglądów, dzielenie spostrzeżeniami i doświadczeniami na temat otaczającego nas świata i przeżytych sytuacji nie postrzegam jako ekshibicjonizmu emocjonalnego.
Trwanie przy swoim zdaniu, posiadanie własnych poglądów i ich obrona nie jest żadną bufonadą. Jestem pokorny wobec swojej niewiedzy, a uparty przy sprawdzonych "na własnej skórze" tezach.
Nie rozumiem natomiast Twojego stanowiska, gdy piszesz, że obrażanie kogoś kogo się nie zna jest wyrazem duchowej/psychicznej mizerii - nasuwa się w tym miejscu logiczny wniosek, że gdy kogoś się zna, to można go obrazić i będzie to wyrazem siły ducha? :) Ok, to złośliwy przytyk:) Ale tak wynika z tego, co piszesz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
te, monika dajesz od razu czy trzeba z toba chodzic?
błąd w wyciąganbiu wniosku , obrażanie wogóle uważam za mierność , gdyż obrażanie to tylko pyszczenie spowodowane brakiem argumentów albo mozlkiwoscią konstruktywnego wyciągsnia wniosków i adekwatnych do nich odpowiedzie , nastomiast obrażanie nieznajomych sobie osób jest dodatkowo tchórzliwym , czyli mizernym stanem dyskusji , dlatego też ta mizerota , co do reszty to odniose się później , teraz tylko na moment zajrzałem
pozdrwiam
Moment, czyli trzy chwile:) Ale zaczekam. Lubię gorące dyskusje o_O
Jeśli pozwolicie Panowie, dołączę się do ciekawej wymiany zdań :).
Wydaje mi się, że obrażanie (się lub kogoś) jest bardzo indywidualne. Jeden człowiek obrazi się za coś, co po drugim spłynie i nie pozostawi wrażenia. Można obrazić prawdą, można obrazić żartem. To chyba kwestia dobierania literek/słów. Myślę, że równie dużo zależy od nadawcy obrazy, co od jej adresata. Jeśli nadawca rzuca obelgi, wyzwiska, to świadczy o nim samym. Jeśli odbiorca jest zdystansowany, czuje swoją wratość, to nie obraża się, tylko...no nie wiem, może jakaś cięta riposta zakończona uśmiechem :).
Tak jak pisałem powyżej - treść komunikatu zależy od poziomu rozumienia adresata; do tego co kwiatkiem, schabem nie zrozumie, a temu co schab dom przypomni, kwiatek zbędny.
do ~fenicjan

Racja, popieram w pełni Twoją opinię!
popierasz:) Bo cóż innego potrafisz, jak popierać?
skąd jesteś?

Inne tematy z forum Towarzyskie

rumia (22 odpowiedzi)

Jest tu ktoś z Rumi :) poznam miłego mężczyznę o wesołym zadziornym usposobieniu (wiek 27 -40 )...

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

Dyskrecja (5 odpowiedzi)

Miła gotowa na wszystko ;*

do góry