Widok

rozstępy na brzuchu

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny kiedy u was pojawily sie podczas ciazy rozstępy na brzuchu.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mi wylazły na brzuchu w 8 miesiącu i są dość mocne do tej pory. A smarowałam sie w ciąży mustella.
ja mam jedynie na piersiach :((, tak szybko mi wywaliły balony że nie zdążyłam zadziałać kremami, za to na brzuszku nie mam a stosowałam na przemian oliwkę bambino i balsam dla niemowląt.
wydaje mi sie ze to moze zalezy od szybkosci rosniecia brzuszka czyli rozciagania sie skóry i wogole od wielkosci brzuszka.ale moze źle mysle...niewiem
w ogóle się nie pojawiły
w 9 miesiacu troszke w dole brzucha...
Jestem w 38 tyg żadnych rozstępów nie mam i nie stosuje też specjalnych kremow, zwykłe balsamy nawilżajace po kapieli.
Mi wcale,od 4 miesiąca regularnie smaruję sie kremem Perfecta mama,bardzo dobry,dostępny w Rossmanie.
mi pojawiły sie około 6 miesiaca, głownie na piersiach i troche na biodrach.cały czas smarowałam sie kremami:(takze nie jestem zadowolona ale mam nadzieje ze wyblakna i beda mniej widoczne
mi się pojawiły po porodzie :( .. ale w ciągu 3 miesięcy bardzo się rozjaśniły i ich już nie widać :)
ja mam na brzuchu.żaden krem nie pomaga,w ciąży stosowałam kremy przeciw rozstępom,ale też nic to nie dało
U mnie w okolicach 14t.c. pojawiły się nowe, widoczne (na brzuchu, biodrach, w okolicach biustu), ale już wcześniej miałam (nie dość że gwałtownie rosłam w okresie dojrzewania, to mam taką cechę rodzinną i trochę tłuszczyku). Dostałam od siostry preparat Mustela, stosunkowo drogi, ale źle się wsmarowuje i chyba przejdę potem na Irenę Eris – tańszy i lepiej się wchłania.
wcale

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

dom czy mieszkanie??? (435 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

Zakup mieszkania - rozterki (64 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry