Widok

sala

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
mam pytanie czy ktoś może polecić salę na wesele na około 80 osób okolice Trójmiasta szczerze, szukam juz drugi tydzien i nic ciekawego nie znalazłam wesel będe miał w przyszłym roku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest mnóstwo sal w Trójmieście i okolicach , napisz lepiej gdzie już byłaś i co ci się nie podobało.
odwiedziłam sporo sal np. Oleńka- Dworek, Wenus - Hotel, Cztery Pory Rok - Hotel, prawie wszystkie miejsca na Wyspie Sobieszewo, nie ukrywam, że niektóre sale są piękne ale najczęściej ceny są nie do przeskaczenia wczoraj odwiedziłam również fają knajpe Tawerna Grecka LUKULLUS miejsce fajne tylko nie ma tam miejsc noclegowych a tak przy okazji czy ktoś jest w stanie napisać cos na temat tego miejsca
Ja robię wesele w Hotelu Venus w Łapinie(Kolbudy) też na 80 osób, sala wielka, po remoncie ceny przystępne,nocleg dla gości weselnych 35 zł od osoby, apatrament dla nowożeńców gratis,tort i szampan też gratis.
Monika, normalnie spadasz mi z nieba! Pisz szybko i jak najwięcej o tym Łapinie, bo ja też chcę w tych okolicach robić.

pozdrawiam

Robalek

image
monia napisz kiedy bedziesz miała ślub my byliśmy w Łapinie oglądaliśmy salę, ale warto otrzymać informacje spostrzezenia inych, którzy juz się w tym hotelu bawili
A gdzie jest ten hotel w Łapinie, bo myśmy przejechali przez całe Łapino i nic? Normalnie diabeł ogonem salę nakrył!

pozdrawiam

Robalek

image
Widze gocha, że mamy podobny ból też na przyszły rok szukam sali na 80 osób, ale jak dla mnie tylko Gdańsk wchodzi w grę.
Pozdrawiam
Gocha i znalazłaś jakąś sale na 80 osób??
pod koniec tygodnia wszysttko się wyjaśni jeśli chodzi o salę , czym dłużej szukam tym jestem bardziej zmędzona i robię się mniej wybredna a ty się juz zdecydowałaś
Ja sie załamałam.
Myslalam że zrobie wesele w Tenisowej ale byłam u kumpeli na weselu (80 osób) i doszłam do wniosku, że ta sala na moje plany weselne jest za mała.
Może polecisz mi jakaś ciekawą sale w Gdańsku lub Sopocie.
może Hotel - Sopot już na ten temat pisałyśmy nie wiem czy widziałaś na forum ktoś wstawił zdjęcia z wesel jest tam również Hotel - Sopot z wystrojem muszę powiedziec że nienajgorzej się reprezentuje a kiedy planujesz slub?
24 czerwiec 2006. Faktycznie teraz sobie przypominam i pytałam Ciebie o menu. Ja musze isc z własną propozycją menu i spytac ile mnei to bedzie kosztowac
mam nadzieję że uda nam się znaleźć sale które będą nam odpowiadały i mam nadzieję ze będziemy się "wspierać" do przyszłego roku gdyż tak naprawdę wszystko jeszcze przed nami
Licze na Twoje wsparcie, bo jak narazie nie bardzo mi idzie z salą. Niby tyle tego, ale tak naprawde wiekszość zaczyna sie od 130 zł/os albo 150 zl/os.
Podrawiam (smarkata)
czytałam na forum że wiele dziewczyn decydowało się wynająć sale koszt ok 1500 zł + kucharka + ciasto (oczywiście napoje, alkohol) może taka propozycja bardziej ci będzie odpowiadała ja oglądałam taką salę w Jasieniu ul. Kartuska ale zbyt blisko drogi i nie zbyt duża wejdz na stare wypowiedzi z forum nam padły inne propozycje sal może taki wariant bedzie ci odpowiadał na pewno koszty będzą mniejsze pozdrawiam
do góry