Widok
Mieścimy wesele 04.07.2015 na ok.110 osób sala bardzo przestrzenna bardzo ładnie zagospodarowana, cudownie udekorowana! Pokoje przepiękne spełniają wszystkie potrzeby gości weselnych a na nowożeńców czeka tez miła niespodzianka :) obiekt jest bardzo duży i posiada cudowna altankę i płac zabaw dla dzieci to bardzo ważne by zadowolić nawet najmłodszych gości :) Co do jedzienia nie ma czego się uczepić wszystko dopracowane odpowiednio przyprawione i w ogromnych ilościach! U nas żaden z gości nie wyszedł z wesela głodny i niezadowolony:) obsługa kelnerek jak i kelnera od napoi na bardzo wysokim poziomie, bardzo kulturalni i przemili ! My ocenimy ta sale na duża 6+ ! Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać sale weselna na pewno nie zmienilibyśmy wyboru :) mamy nadzieje ze jeszcze nie raz tam zagościmy! Polecamy tą sale w 100% i możemy polecić tez fabtastyczną orkiestrę REVERS która wyciągnie na parkiet każdego ! Pozdrawiamy przecudowne szefostwo :)
Nie jestem osoba wypisujaca sie na Facebooku i na forach , ale po wczorajszym weselu na ktorym bylem jako gosc....... muszę!!!!
W ostatnim roku bylem w okolicy Wejherowa na 3 weselach i na jednym w trojmiescie i mam porownanie i jednym slowem jak moge okreslic Sale Amelia to petarda !!!! saala bardzo ladna ,jedzenie bardzo smaczne i sporo .wodeczka schlodzona orkiestra super .organizacja z strony obslugi( kelnerek)idealna.Czyste toalety ,muzyczka z glosnikow .
Smialo moge napisac ze konkurencja powinna brac przyklad ...
Dziekuje Emili i Michalowi za zaproszenie na tak wspaniale wesele.
W ostatnim roku bylem w okolicy Wejherowa na 3 weselach i na jednym w trojmiescie i mam porownanie i jednym slowem jak moge okreslic Sale Amelia to petarda !!!! saala bardzo ladna ,jedzenie bardzo smaczne i sporo .wodeczka schlodzona orkiestra super .organizacja z strony obslugi( kelnerek)idealna.Czyste toalety ,muzyczka z glosnikow .
Smialo moge napisac ze konkurencja powinna brac przyklad ...
Dziekuje Emili i Michalowi za zaproszenie na tak wspaniale wesele.
Kwestia gustu, sama szukałam sali na Moje Wielkie Wesele i po oglądaniu wszelkich sal w odrębie 20km od Wejherowa z mężem zdecydowaliśmy się jednak na Amelie, drugie fajne miejsce tylko trochę daleko to nowa sala w Lubkowie. Oba te miejsca łączy klimatyczne usytuowanie w odrębie lasu z dala od większych skupisk ludzkich, w Lubkowie nawet wamy nie daleko do pięknego jeziora
hej, tak jak obiecałam zdaje relacje z wesela:)
Sala piękna! Przestronnie, czysciutko i gustownie.
Jedzenie- smacznie, domowo, syto, duzo.
Obsługa- na 6+, sympatyczna, zorganizowana, caly czas było jej pełno.
Łazienki- czyściutkie pachnące i przestronne i do tego z relaksująca muzyczką i świntuszkami ;)
Pokoje- moi rodzice spali także widziałam jeden pokój to byl przestronny i czyściutki z łazienka, rano dostali pyszne śniadanko z cieplutkim pieczywem.
Uwagi- devolay mógł by byc troszke z mniejsza ilością przypraw, ciasta na paterze poukładane w bardziej rodzajami i estetyczniej i tyle z uwag ;)
Wrażenie naprawdę bardzo pozytywne i wszystko przerosło moje najśmielsze oczekiwania także już sie nie mogę doczekać swojego ślubu!! :D
Sala piękna! Przestronnie, czysciutko i gustownie.
Jedzenie- smacznie, domowo, syto, duzo.
Obsługa- na 6+, sympatyczna, zorganizowana, caly czas było jej pełno.
Łazienki- czyściutkie pachnące i przestronne i do tego z relaksująca muzyczką i świntuszkami ;)
Pokoje- moi rodzice spali także widziałam jeden pokój to byl przestronny i czyściutki z łazienka, rano dostali pyszne śniadanko z cieplutkim pieczywem.
Uwagi- devolay mógł by byc troszke z mniejsza ilością przypraw, ciasta na paterze poukładane w bardziej rodzajami i estetyczniej i tyle z uwag ;)
Wrażenie naprawdę bardzo pozytywne i wszystko przerosło moje najśmielsze oczekiwania także już sie nie mogę doczekać swojego ślubu!! :D