Widok

sala weselna zelewo - proszę o opinie

Wesele bez ogłoszeń Wesele Temat dostępny też na forum:
Szukam opini na temat sali weselnej w Zelewie i tegop jakie tam jest jedzenie i czy goscie wychodza zadowoleni
prosze o pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klaudia . Robią robią .Co prawda nie był to piątek ale nie zmienia to faktu że na drugi dzień było już inne wesele. I z językiem na plecach trzeba było się ewakuować. Mimo pewnych nieudogodnień --własnie z tego powodu to i tak było super.Z czystym sumieniem polecam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6
Nie robią w piątki, bo dla nich ważne jest odświerzenia sali na weekend oraz przygotowanie wszystkiego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Orientujecie sie czy w Sali Amelia organizuje się wesele w piątek? I jakie ceny mają?
Najlepiej zadzwonić do właścicieli!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogla bys napisac jaki maja mniej wiecej cennik za osobe
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mieścimy wesele 04.07.2015 na ok.110 osób sala bardzo przestrzenna bardzo ładnie zagospodarowana, cudownie udekorowana! Pokoje przepiękne spełniają wszystkie potrzeby gości weselnych a na nowożeńców czeka tez miła niespodzianka :) obiekt jest bardzo duży i posiada cudowna altankę i płac zabaw dla dzieci to bardzo ważne by zadowolić nawet najmłodszych gości :) Co do jedzienia nie ma czego się uczepić wszystko dopracowane odpowiednio przyprawione i w ogromnych ilościach! U nas żaden z gości nie wyszedł z wesela głodny i niezadowolony:) obsługa kelnerek jak i kelnera od napoi na bardzo wysokim poziomie, bardzo kulturalni i przemili ! My ocenimy ta sale na duża 6+ ! Gdybyśmy mieli jeszcze raz wybierać sale weselna na pewno nie zmienilibyśmy wyboru :) mamy nadzieje ze jeszcze nie raz tam zagościmy! Polecamy tą sale w 100% i możemy polecić tez fabtastyczną orkiestrę REVERS która wyciągnie na parkiet każdego ! Pozdrawiamy przecudowne szefostwo :)
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ciekawe miejsce sama byłam na wielu uroczystościach ślubnych i faktycznie Amelia wysoko podnosi poprzeczkę jeśli chodzi o standardy obsługi.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie jestem osoba wypisujaca sie na Facebooku i na forach , ale po wczorajszym weselu na ktorym bylem jako gosc....... muszę!!!!
W ostatnim roku bylem w okolicy Wejherowa na 3 weselach i na jednym w trojmiescie i mam porownanie i jednym slowem jak moge okreslic Sale Amelia to petarda !!!! saala bardzo ladna ,jedzenie bardzo smaczne i sporo .wodeczka schlodzona orkiestra super .organizacja z strony obslugi( kelnerek)idealna.Czyste toalety ,muzyczka z glosnikow .
Smialo moge napisac ze konkurencja powinna brac przyklad ...
Dziekuje Emili i Michalowi za zaproszenie na tak wspaniale wesele.
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 8

Wielkie dzieki!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nazwa to zajazd Jagoda nr telefonu niestety nie pamiętam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej ADA K. - a mozesz podac jakies namiary na ta sale niedaleko Lubkowa?

Z gory wielkie dzieki.
Kwestia gustu, sama szukałam sali na Moje Wielkie Wesele i po oglądaniu wszelkich sal w odrębie 20km od Wejherowa z mężem zdecydowaliśmy się jednak na Amelie, drugie fajne miejsce tylko trochę daleko to nowa sala w Lubkowie. Oba te miejsca łączy klimatyczne usytuowanie w odrębie lasu z dala od większych skupisk ludzkich, w Lubkowie nawet wamy nie daleko do pięknego jeziora
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mielibyśmy na tej sali wesele 02.04.2016.Wszyscy nasi goście byli zadowoleni
Jedzenie smaczne i dużo Obsługa miła nie było się do czego przyczepić.
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 7
Bylem i bez szaly sala ok ale jedzenie slabe rosol zimny a inne dania bez polotu i fatalnie podane typowe bez guscie nie polecam
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 46
Cześć, myśmy mieli wesele na +/- 110 osób i może nie było super luźno ale za ciasno tez nie było wydaje mi sie ze byo tak akurat ;)
A ogólnie sala, obsłua,właściciele, jedzenie i wszystko poprostu wspaniałe :D
popieram tę opinię 42 nie zgadzam się z tą opinią 12
sala bardzo wpadła mi w oko, ale obawiam się, że 120-110 osób to jednak za wiele. Czy ktoś miał wesele na taką liczbę osób i może podzielić się wrażeniami? Czy nikt się o siebie nie ocierał..?
byłabym wdzieczna za odp:) niektorzy nas strasza ze na 110-120 bedzie bardzo ciasno i troche sie obawiam chociaz wesele dopiero w 2016 r ;) czekam na streszczenie... ;) pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
hej, sala jest ponoć na 120 os... I tyle osób zapraszamy, jesteśmy na końcówce rozdawania zaproszeń i jak na razie zapowiada nam sie wesele na ponad 100 os. Wiec jak coś wypowiem sie za jakieś 3mc ;)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czy w ostatnim czasie miał ktoś wesele w Ameli na wiecej niz 100 osob? planujemy na 110-120 i ciekawa jestem jak z miejscem. Bede wdzieczna za odp. :)
hej, tak jak obiecałam zdaje relacje z wesela:)
Sala piękna! Przestronnie, czysciutko i gustownie.
Jedzenie- smacznie, domowo, syto, duzo.
Obsługa- na 6+, sympatyczna, zorganizowana, caly czas było jej pełno.
Łazienki- czyściutkie pachnące i przestronne i do tego z relaksująca muzyczką i świntuszkami ;)
Pokoje- moi rodzice spali także widziałam jeden pokój to byl przestronny i czyściutki z łazienka, rano dostali pyszne śniadanko z cieplutkim pieczywem.
Uwagi- devolay mógł by byc troszke z mniejsza ilością przypraw, ciasta na paterze poukładane w bardziej rodzajami i estetyczniej i tyle z uwag ;)
Wrażenie naprawdę bardzo pozytywne i wszystko przerosło moje najśmielsze oczekiwania także już sie nie mogę doczekać swojego ślubu!! :D
image
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry