Widok

salon Chantilly

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna salon Chantilly w Gdańsku przy ul Węglarskiej. Mierzyłam tam dwie suknienki, które mi się podobają (CO2, Kaja), ale nie wiem nic o tym salonie. Czy wywiązują się z terminów, itp. czy mają stronę internetową? (chciałam pokazać suknie mamie, ale nie mogę znależć adersu)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponoć istnieje szansa, że sprzedadzą suknię, którą chcesz wypożyczyć. I zostawią na lodzie przed samym ślubem. Mnie tam nie podobało się to, że nie wszystkie suknie są do wypożyczenia. Mnie się podobała AGORA, ale tej nie wypożyczają
ja zamowilam tam sukienke, ale dopiero na wrzesnia.na razie nic nie moge konkretnego powiedziec. obsluga bardzo mila-tylko tyle!
Wiesz co Rinia, głupio trochę ,że powtarzasz nie sprawdzone przez siebie osobiście informacje i powtarzasz coś czego nie sprawdziłaś za kimś , kto pisze pod różnymi tematami różne bzdury. Próbuj pisać o tym co ciebie dotyczy a nie o tym co słyszałaś , bo niestety nie masz pewności kto co pisze i na ile to jest wiarygodne. Ja mogę powiedzieć jako klientka , że wszystko było na czas i zgodnie z umową , mogę polecić ten salon.
Ja suknię zamierzam kupić, podobno jestem niewymiarowa - jak to ujęła sprzedawczyni (rozmiar 34/36, 160 cm) i nie będą przerabiać sukni do moich wymiarów, bo im sie to nie opłaca. Prawdę mówiąc jestem gotowa kupić suknię (ceny nowej koło 1500 - 1700, a np w Farage cena wypożyczenia to ok 1300)
Dziękuję za info, bo naprawdę jestem gotowa tam kupić suknię (chyba że jeszcze znajdę coś nowego). Obeszłam już chyba wszystkie salony w Gdańsu i Gdyni, i prawdę mówiąc już mi się wszystkie suknie mylą. Wczoraj zakończyłam maraton i chyba muszę pochodzić znowu żeby odświeżyć pamięć
Mika zamierzasz zamówić w chantilli ? Masz już coś upatrzone ? Bo ja mam tam zamówioną sukienkę 24-80 ,też jestem z tych ''kurdupli''162 cm i najlepiej jak będzie uszyta na mnie . A ceny mają faktycznie bardzo atrakcyjne ( porównując z innymi salonami).
hej,
ja zamowilam tam sobie sukienke- Gilda Urszuli Mateji na czerwiec. Musialam ją kupic , bo tego modelu nie mieli do wypozyczenia , gdyz jest zbyt delikatna. Sukienka przepiekna ( 2090 zl), obsługa bardzo miła . Polecam ten salon.
a ja sukienke tam zamowiłam.tez nosze rozmiar 34 i mam 155 cm.panie nie narzekały, mowiły,ze bez problemu wszystko da sie przerobic.
Bardzo , bardzo gorąco polecam ten salon . Miła obsługa , sukienka ( miałam wypożyczaną) , przygotowana i dopasowana idealnie , kameralna atmosfera - nic dodać , nic ująć }:
Upatrzyłam sobie model CO2 (1550 zl) i Kaja (1770). Naprawdę piękne. Podobne suknie mierzyłam też w innych salonach, ale tam ceny powyżej 2 tys. W Beaty chciano mi wypożyczyć suknię, ale nadmar materiału musieliby gdzieś upchać, a to oznacza np szersze biodra, dziękuję za taką przysługę.
ja tez tak kupilam tam suknie...szyja mi -model 003 z dodatkiem srebra.zaplacilam 1970 i welon gratis.narazie nie moge nic powiedziec ale bardo mila obsluga :-)))

hej! zamówiłam juz sukienke. jednego dnia zrobilam sobie maraton po wszystkich salonach w trojmiescie- prawie wszystkich, a nastepnego w koncu wybralam sobie sukienke w chantilly.
"wyprawe" zaczelam od beauty w gd głównym. pani prawie w ogole sie mna nie zainteresowala. mowie prawie, no bo raczyla oświadczyc, ze skoro sukienke potzrebuje na wrzesien to mam spoooro czasu i moge przyjsc za kilka miesiecy.
nastepnie chantilly: sympatyczna obsługa, miłe kobietki - polecam.
kolejno beauty wrzeszc- panie miłe, doradzały, w porzadku.
I lissa ferrrera: tu nieciekawie, komptetnie zignorowaly moja osobe, kazaly mi sie umowic na wizyte, choc w salonie nikogo nie bylo i sobie dyskutowaly. przez ten czas, w ktorym ogladalam sukienki zdazyłabym te jedna przymierzyc , na ktorej mi najbardziej zalezalo.
dalej gdynia- 2 marietty - ok, milo i sympatycznie, choc bardziej przytulnie w tej malej i pani tez bardziej zyczliwa. przynajmniej nie byla nastawiona na masowke jak w tym drugim salonie.
i zakonczylam poszukiwania na farage - tu czekalam godzinke na przymiarke, a pni nie specjalnie byla mna zainteresowana. raczej cala uwage skupiala na jednym bardzo zywo zainteresowanym suknia i garniturem panem młodym.
ostatecznie nastepnego dnia wybralam sukienke w chantilly!mam nadzieje,ze wszystko bedzie tam ok!
Pozdrawiam!
no wlasnie ja nawet nie mam porownania.bo zaczelam od BEAUTY a pozniej CHANTILLY i to bylo koniec mojej przygody....wybralam tam suknie ktorej nawet nie wypozyczaja,stwierdzilam ze nie bede chodzila po salonach bo pozniej tylko w glowie mi sie pomiesza.przymierzylam suknie w kolorze ecru a uszyja mi biala...jestem zadowolona,,, :-)))

A widziałaś tą suknię w bieli? Nie chcę Cię straszyć, ale znalazłam tam sukienkę ecri, a chciałam białą, znlazłam ją wkońcu w innym sklepie, ale okazało się, że już nie ma tego samego efekt;(I nadal jestem bez sukienki..
no niestety. ta sama sukienka prezentuje sie zupełnie inaczej.ja mierzyłam ecri w chantilly, ale koniecznie chcialam biala. i byla w gdyni.efekt-zupełnie inny.mialam wrazenie ,ze to nie ta sama sukienka. w koncu mam te ecri. czuje sie w niej o wiele lepiej niz w bialej.
nie straszcie mnie...nie widzialam jej w bieli....teraz mam doła...:-(
ale w ktorych sukienkach ci ładniej i lepiej sie czujesz. jesli w bialych to spoko. mi zadna biała nie pasowała.a tak bardzo chcialam...
hej gosiksz, mam chyba dokladnie takie wymiary jak ty i bardzo sie martwie, czy wypozycze jakas sukienke? czy wiesz moze gdzie najlepiej isc? i gdzie bedzie w miare tanio?
własciwie to panie mowily,ze nie bedzie problemu i uda sie z prawie kazda sukienka cos wykombinowac- o ile nie jest jednoczesciowa i rozmiar max.38. mierzyłam rozmiary z reguły 38, bo własnie takie sa do wypozyczenia ( a nosze 34). ja za wypozyczenie mojej w chantilly place 1000zl +350 zl kaucji.
w beauty mierzyłam jedna, ktora tez mi sie podobala- wypozyczenie 850 + 400 zl kaucji.
panie obiecywały,ze krawcowa zrobi cuda z tej sukienki po przymiarce i naprawde wszystko bedzie ok.
do góry