Czy ktoś zna salon Chantilly w Gdańsku przy ul Węglarskiej. Mierzyłam tam dwie suknienki, które mi się podobają (CO2, Kaja), ale nie wiem nic o tym salonie. Czy wywiązują się z terminów, itp. czy mają stronę internetową? (chciałam pokazać suknie mamie, ale nie mogę znależć adersu)
00
~malwina
(20 lat temu) 14 lutego 2006 o 18:37
No to gratulacje , ja swoją też już odebrałam z Chantili i też jestem zadowolona , teraz tylko czekać na wielki dzień.
00
~dziób
(20 lat temu) 14 lutego 2006 o 17:28
hehe mam juz swoja suknie :=))) jest biala nie ekri i nir potrzebnie sie balam :-) jest piekna w czerwcu dopasowanie :-)))))
nikt nie ma?moze ktoras mierzyla taka i zrobila sobie zdjecie.chyba musze wybrac sie jescze raz i wziać aparat.
00
~gosiksz
(20 lat temu) 7 lutego 2006 o 13:40
własnie!skoro juz ja opisalam to moze ktos ma zdjecie tej sukienki.niestety pszeszukałam chyba caly internet i nic:(.
00
~gosiksz
(20 lat temu) 7 lutego 2006 o 07:38
sukienka koloru ecri.wisiala niedawno na manekinie po lewej stronie od wejscia.a na niej bylo jakies bolrko z futerkiem.sukienka ma gorset z zakładkami,a na gorze wstawka z koronki z cekinami.spodnica drapowana wokol posd ukos lekko z kwiatem po boku.sukienka satynowa.pozdrawiam!!!
suknia?no narazie widzialam tylko ekri.wisiala na wystawie dlygi czas.cala jakby w taka pajeczynke zlota....moja bedzie srebrna :-) drapowana z trenem ona jest...gorset jakby w łódkę
nie.nie martwcie sie .dopasowanie gratis.na 100%.bylam dzis tam :-) widziala ja ...moja suknie,,,tylko ekri...a moja bedzie biala.babka mowila ze ona widziala ja w bieli i jest sliczna...a co miala powiedziec nie???heh.ale jestem dobrej mysli :-)
no własnie!ja tez sie zastanawiam.szybciutko przeczytalam tam umowe i nawet sie nie zastanawialam. dopiero potem na spokojnie w domu zorientowalam sie,ze jeszcze cos bede musiala dorzucic:(
00
~Aneczka
(20 lat temu) 6 lutego 2006 o 10:13
Czy wiecie ile kosztuje dopasowanie sukni do wypożyczenia w Chantilly, mam juz spisaną umowę i wpłaconą kaucję, ale zastanawiam się ile jeszcze będę musiała dopłacić własnie za dopasowanie.
hej!mam prośbę!czy ktos moze mierzył w ostatnich dniach w tym salonie sukienke ecri, która wisiała na manekinie-gorset z zakładkami, biała koronka u goru a na spodnicy marszczenia?
czyli to nie my sie widzialysmy.mierzylam suknie tylko w dwoch salonach i tego dnia podpisalam umowe:-)byl to 11.01.06-mam na to papierek hihi.ta dziewczyna o ktorej pisze byla sama :-((( szkoda a juz sie cieszylam :-))