Widok

salon Mariola

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy mialyscie moze jakies doswiadczenia z salonem slubnym Mariola w Gdyni-Orlowie (zdaje sie ze przeniosl sie z gdynskiej hali targowej). Salon sprzedaje suknie oraz szyje wedlug wlasnego projektu.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
również u niej szyłam swoją sukienkę i bardzo polecam, wszystko co dla mnie było ne tak porawiała, a terminów wszystkich dotrzymala, szyły u niej również dwie moje koleżanki i obie były bardzo zadowolnone.
u Pani Marioli kupilam swoja sukienke i welon, bylam baaardzo zadowolona z obslugi, z jakosci, wykonania - nic do zarzucenia. przyjemne, profesjonalne podejscie - pierwszy raz jak do niej trafilam chyba z godzine wybrzydzalam, wybieralam - miala do mnie anielska cierpliwosc.
Przymairki, poprawki - poszlo bardzo sprawnie i szybko, polecam serdecznie!!

Ja niestety tez bym odradzala, panie mile sa na sile. Niestety oklamuja klientki, wciskajac jakies niesprzedane sukienki i mowiac, ze to wlasnie dopiero co uszyly na Ciebie. Przy podpisywaniu umowy mowi, ze wszystko da sie zrobic, juz gdy bylo w trakcie szycia to wszystko robila tak jak jej sie wydawalo, a nie tak jak podobalo sie mi. Kupa nerwow i niemile traktowanie, podejscie maja takie: odwalic robote, zeby miec jak najszybciej z glowy, nie patrzac na wynik koncowy. Najlepiej isc z kilkoma osobami, ktore potwierdzaja Twoje zdanie. Takze to ryzyko.
Ja z kolei polecam gorąco.Sukienke miałam uszyta bardzo szybko, co tydzień przymiarki. Poza tym ciągle cos nie pasowało albo mnie, albo chudłam, a pani Mariola cierpliwie robiła poprawki.
ja szyłam suknię w tym salonie i bardzo mi przykro to pisać ale odradzam z całą mocą, szefowa jest nieodpowiedzialna,nie dotrzymuje terminów i wcale nie jest tak uzdolniona jak o niej mówią. Odradzam,odradzam i jeszcze raz odradzam.
naprawde zadna z Was nie szya, badz nie ma zamiaru tam szyc sukni? co sadzicie o tym salonie? Dziekuje z gory za wskazowki :)

do góry