Widok

salon beauty

Wrzeszcz Górny Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny słyszałyście coś na temat salonu beauty w gdańsku lub we wrzeszczu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mogę polecić ten salon z czystym sumieniem. Co prawda wypożyczałam tam sukienkę. Pani która mnie obsługiwała podczas przymiarek była bardzo miła, służyła pomocą i fachową radą. Sukienka czysta, przygotowana na czas. Jestem bardzo zadowolona.
Poproszę jakieś świeże opinie o salonie Beauty we Wrzeszczu :)
W jakim przedziale cenowym można znaleźć tak suknie? Interesuje mnie kupno a nie wypożyczenie. Jak obsługa?
Ramona jest nsuknią firmy GALA www.suknieslubne.pl , jeszcze jej tam nie ma bo to kolekcja 2006
jak gorset mogl sie rozleciec?to nieprawdopodobne? To takie rzeczy sie zdarzaja? ja tam bylam i wydawalo mi sie ze suknie sa calkiem solidne a obsluga wyjatkowo pomocna.
Co do salonu to naprawde mozna znalezc kilka ladnych kiecek. Ale powiem wam gdzie sa śliczne sukienki. Jast taki mały salonik w Kościerzynie. Są tam naprawde prześliczne sukienki i ceny zdecydowanie niższe niż w 3mieście. Pozdrowionka
To fakt, do tych gorsetów potrzebne są specjalne staniki.

odbieram sukienke dzien [przed slubem wiec mysel ze krawcowa w razie draki poswieci pare godzi i dokona jakis poprawek
Ewa, a zdążysz po wypożyczeniu iść do krawcowej, bo oni chyba przed samym weselem oddają suknię do wypożyczenia, i chyba nie będzie czasu na jakieś poprawki, a pon. wtorek trzeba zwrócić.
Ja też mam podobne wrażenia. Panie próbowały wcisnąć mnie w za mały goset, a jak mówiłam, że za ciasny, to powiedziały, że za mocno związały. Poza tym weźcie pod uwagę, że w Beauty trzeba jeszcze dokupić specjalny stanik, gdyż tył sukni jest obniżony, a to kolejny wydatek. W Farage nie trzeba stanika, gdyż gorset doskonale trzyma biust.
a czy wie moze ktos jakie inne kolekcje oprucz papilio mają w beauti??
hmm mysle ze w kazdym salonie suknie sa wypozyczane po pare razy to chyba normalne ze chca zarobic jak najwiecej a jak widac i nawet w bardzo dobrym salonie mozemy sie spotkac z duzym numerem ja mysle ze jak odbiore od nich to zaniose do mojej znajomej fachowej krawcowej zeby ocenila co i jak
Też się wcześniej o wszystko podpytywałam , a panie zapewniały , że mam się nie martwić , że będzie wszystko dobrze a tu taka skucha. Moi znajomi twierdzą i teraz przyznaję im rację , że oni mają te suknie mocno ''użytkowane'' i same z siebie się rozlatują .
no rzeczywiscie a [przed slubem juz nic nie zrobisz kurcze teraz to mnie nstraszylyscie chyba pojde tam jeszcze raz i zapytam o szczegoly
Zauważyłam , ale krawcowa powiedziała , że inaczej się nie da i że zawsze tak robi , i niby jest ok.
a odbierając sukienkę przed ślubem niezauważyłaś że jest tak beznadziejnie przerobiona?
hmm no to nieciekawie trzeba bedzie wszystko dokladnie obejrzec i sprawdzic ah ja widac w kazdym salonie robia jakies numery jak pieniadze wchodza w gre to zawsze cos
Sukienkę w Beauty wypożyczałam w 2005r , czyli niedawno , suknia wogóle nie była przygotowana czyli- niestety dopasowanie było na ''fastrygi'' i cały gorset się rozleciał w trakcie tańca , szczęście , że przezorna mama miała ze soba '' sprzęt krawiecki '' inaczej końca wesela bym nie doczekała.
wypożyczałam tam sukienkę, obsługa na medal

niestety salo nie nie ma swojej strony wiem ze maja tam suknie firmy papilio ich strona to ww.papilio.ru
czy moze ktoras z was orietuje sie gdzie w necie mozna znalesc ich sukienki.. byłam w beauti wczoraj i spodobały mi sie 2 sukienki ale chciałabym je moc sobie jeszcze przypomniec bo po tylu przymiarkach to juz mi sie wszystkie mylą . Pani podała mi nazwy Michel i Ramona ale nie sam salon nie ma strony internetowej a z jakiej kolekcji one sa to nie wiem no i same nazwy nie sa zbyt unikalne wiec mam spory problem zeby je znalesc :/... pomocyyy
do góry