Widok
Polecam najlepszy zespół na Pomorzu,w repertuarze 3000 piosenek,ponad 1000 występów Tomasz Dorniak MASSUANA i zachęcam do obejrzenia teledysków
http://youtu.be/njNZMTuWYr4
http://youtu.be/l2zdoH-C-kw
tel.501-183-708
http://youtu.be/njNZMTuWYr4
http://youtu.be/l2zdoH-C-kw
tel.501-183-708
Do dobrych dyskotek ciebie nie wpuszczają?
Słuchasz amatorów którzy prezenterom muzycznym psują opinię a na
muzyce znają się jak Lepper na polityce.
Nie każdy , który ma parę płyt grzanych w pokrowcu podobnym do klasera na znaczki (zapinanym na zamek błyskawiczny) , wymyślił sobie zagraniczna ksywkę jest DJ-em.
Prezenter muzyczny z odpowiednim stażem wesele zagra z palcem m d...e , jego orkiestry nigdy nie fałszują ale to trzeba umieć zrobić !
... zespół muzyczny , nawet najlepszy w Polsce nigdy nie zagra nawet coś podobnego do dobrej , rasowej dyskoteki (nie mówię tu o technopolo).
Zdażyło mi się zagrać dwa razy na prymicjach dla księży . Chłopaki nieźle się bawili!
Trzeba dobrze poszukać fachowców , którzy niechętnie tu się ogłaszają a nie słuchać amatorów , którzy NIGDY W PORZĄDNYM KLUBIE TYGODNIA NIE PRZEŻYLI ZA KONSOLETĄ
a codziennie tu się wymądrzają i budują sobie niesamowite życiorysy "artystyczne".
ŻENADA !
Słuchasz amatorów którzy prezenterom muzycznym psują opinię a na
muzyce znają się jak Lepper na polityce.
Nie każdy , który ma parę płyt grzanych w pokrowcu podobnym do klasera na znaczki (zapinanym na zamek błyskawiczny) , wymyślił sobie zagraniczna ksywkę jest DJ-em.
Prezenter muzyczny z odpowiednim stażem wesele zagra z palcem m d...e , jego orkiestry nigdy nie fałszują ale to trzeba umieć zrobić !
... zespół muzyczny , nawet najlepszy w Polsce nigdy nie zagra nawet coś podobnego do dobrej , rasowej dyskoteki (nie mówię tu o technopolo).
Zdażyło mi się zagrać dwa razy na prymicjach dla księży . Chłopaki nieźle się bawili!
Trzeba dobrze poszukać fachowców , którzy niechętnie tu się ogłaszają a nie słuchać amatorów , którzy NIGDY W PORZĄDNYM KLUBIE TYGODNIA NIE PRZEŻYLI ZA KONSOLETĄ
a codziennie tu się wymądrzają i budują sobie niesamowite życiorysy "artystyczne".
ŻENADA !
Nie za bardzo rozumiem o KTÓRY zespół Sami Swoi chodzi :( znalazłam w internecie taki: http://www.samiswoi.info.pl/ czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi związane??
Natalia a kto tu mówi o najnowszych hitach? DJ się sprawdza na discotekach, albo na poprawinach. Są zespoły które grają piosenki od lat 60 tych do 2010 roku;-) i to jest fajne, cały przekrój muzyczny, dla młodych i starszych osób a sami swoi mają przewagę discopolo. O tym właśnie mówię, no ale są różne gusta;-)
No właśnie - dla Ciebie. Dla mnie za to liczy się dobra zabawa, a przy "ich" muzyce bawiłam się super.
Ja gdybym chciała aby na moim weselu leciały najnowsze hity wzięłabym DJa.
Wszystkim którzy zastanawiają się nad tym zespołem polecam przejechać się do Szadego - tam się przekonają czy taki zespół im odpowiada czy też nie :) A żeby dowiedzieć się kiedy tam grają wystarczy przedzwonić do nich. Telefon widziałam że jest podany w wątku wyżej.
Ja gdybym chciała aby na moim weselu leciały najnowsze hity wzięłabym DJa.
Wszystkim którzy zastanawiają się nad tym zespołem polecam przejechać się do Szadego - tam się przekonają czy taki zespół im odpowiada czy też nie :) A żeby dowiedzieć się kiedy tam grają wystarczy przedzwonić do nich. Telefon widziałam że jest podany w wątku wyżej.
właśnie wszystko zależy od naszych oczekiwań. Nie zgodzę się jednak ze stwierdzeniem, że przy discopolo są najlepsze zabawy! ponadto od zespołu muzycznego chyba się powinno oczekiwać nieco więcej niż "majteczki w kropeczki" czy też "pije Kuba do Jakuba......"
za coś w końcu płacimy grube pieniądze czy tak? dla mnie zespół na żywo to podstawa i dobór repertuaru nie zalatujący przaśną wiejską zabawą to też istotne.
za coś w końcu płacimy grube pieniądze czy tak? dla mnie zespół na żywo to podstawa i dobór repertuaru nie zalatujący przaśną wiejską zabawą to też istotne.
czarna84 - oni raz w miesiącu grają w okolicach Żukowa u Szadego - możesz pojechać tam i zobaczyć jak wygląda impreza prowadzona przez nich. Ja po takiej imprezie zdecydowałam się na nich. Prawdą jest to, że grają 4 utwory i robią przerwę, przynajmniej tak było na imprezie przez nich prowadzonej, ale to jest do uzgodnienia. Tak samo jak typ muzyki który grają, ale nie ma co ukrywać - przy biesiadnych klimatach/disco polo najlepiej się czuja.
Wszystko zależy od tego czego się oczekuje od zespołu.
Wszystko zależy od tego czego się oczekuje od zespołu.
czarna84 radzę Ci - dobrze się zastanów! po pierwsze nie grają na żywo, chyba że tobie to nie przeszkadza, po drugie najwięcej piosenek discopolo grają, po trzecie grają 4 utwory i przerwa, która nie należy do krótkich;( na temat picia nic nie słyszałam, więc się nie wypowiem. Typowa orkiestra weselna/wiejska umpa umpa!!!! jeśli takiej poszukujesz to nie ma się co zastanawiać i brać. Ja szukałam czegoś bardziej na poziomie i zdecydowanie na żywo!
Zespołowi "sami swoi" już nie potrzebna reklama... najbliższe terminy weekendowe w sezonach ślubnych pozajmowane.. :( a to o czymś świadczy...ale warto pomyśleć Leszku o stronce internetowej, właśnie po to aby przyszli klienci mogli sami przekonać się jaką muzyke gracie i na jakim poziomie. A nie sugerować się jakimiś niepotrzebnymi komentarzami. Na Kaszubach jesteście znani, tu takie informacje przenoszą się drogą "pantoflowa" ale warto pokazać się ludzią z trójmiasta.. i udowodnić takim osobą jak "leszcz" jaką kapelą naprawdę jesteście. Powodzenia..