Widok
a ja jestem chyba jakaś dziwna, bo jeszcze nie chcę urodzić. Niech sobie chłopak siedzi w brzuchu przynajmniej do końca sierpnia i nawet dłużej. Do 15 sierpnia bywałam zaabsorbowana pracą i teraz chcę sobie wkońcu odpocząć i nadrobić zaległości.
chociaż torba juz spakowana i nawet fotelik juz zamątowany a samochodzie.
chociaż torba juz spakowana i nawet fotelik juz zamątowany a samochodzie.
podobno chłopcy lubią sobie dluzej posiedziec to masz szanse jeszcze odpoczac:)
Ja urodziłam pierwszego synka 3 dni po terminie. Dwa dni przed porodem zaczęło mi być strasznie gorąco, łaziłam cała czerwona (styczeń), zero innych zwiastunów ;-). A jak już miałam skurcze to cały dzień spędziłam w kuchni gotując na cieżkie czasy ;-). Humor miałam doskonały ;-). Bałam się tylko wyskoczyć do sklepu, bo jakby mi wody odeszły, hihi....
Fotografia:
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
[url]www.justyna-jazgarska.pl[/url]
I cała reszta:
[url]www.justyna-art.pl[/url]
ja mam teraz nowa dolegliwosc :)
czuje jak dzidzia uderza jakby chciala wyjsc juz na swiat...jak sie postara to pozadnie mnie boli...a i ciagle odwiedzam wc:P jejku te ostatnie dni sa "najgorsze",juz bym wolala byc po i teraz tulic moja dzidzie:)
czuje jak dzidzia uderza jakby chciala wyjsc juz na swiat...jak sie postara to pozadnie mnie boli...a i ciagle odwiedzam wc:P jejku te ostatnie dni sa "najgorsze",juz bym wolala byc po i teraz tulic moja dzidzie:)
Agata-Derkoracje
tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl
www.agatadekoracje.pl
tel. 508 414 614
email: info@agatadekoracje.pl
www.agatadekoracje.pl