Widok
samotna mama
Witam. Jestem samotna mamą 5-letniego chłopca. Mieszkam i pracuje w Gdyni. Chętnie poznam koleżankę / przyjaciółkę w podobnej życiowej sytuacji (czasami mam wrażenie że jestem jedyną samotną mama w Trójmieście, gdyż naokoło mnie same pary / małżeństwa:D). A we dwie zawsze w życiu raźniej:)
Oj współczuje... Ale życzę powodzenia. Masz rację faceci się zmieniają, a przyjaźnie zostają na lata. Warto posiadać taką przyjaciółkę, wiem po swoim przyjacielu. :)
Pozdrawiam :)))
Pozdrawiam :)))
Witam, jestem również mamą. Moje pociechy mają 4 miesiące i 3 latka. Co prawda mam męża ale wiele wskazuje na to że za chwilę go nie będzie. Zdradzał mnie- ale się potrafiłam podnieść bo kochałam. Kochałam, ale już nie mam siły kochać kogoś kto potrafi ranić słowami, czynami, a czasem również fizycznie. Kogoś od kogo dostaję tylko obojętność. Są i miłe chwile ale jest ich już coraz mniej, a nie można żyć nadzieją że może mój mąż będzie w dobrym nastroju. Chętnie poznam kogoś kto zna samotnosć i pomoże mi przez to przejść. Mieszkam i pracuję również w Gdyni. Pozdrawiam
myślę,że nie silniejsze...tak samo czuję przecież jak każdy człowiek...
przechodzimy przez inne doświadczenia myślę,że każda z nas z nadzieją na lepszy czas :)
chociaż ja na samotność nie narzekam, jedyne czego brakuje to przyjaciół takich prawdziwie szczerych i którym można zaufać.
Pozdrowienia Mamy, odzywajcie się
:)
słońce posyłam ze Śląska Wam
przechodzimy przez inne doświadczenia myślę,że każda z nas z nadzieją na lepszy czas :)
chociaż ja na samotność nie narzekam, jedyne czego brakuje to przyjaciół takich prawdziwie szczerych i którym można zaufać.
Pozdrowienia Mamy, odzywajcie się
:)
słońce posyłam ze Śląska Wam
Wiem co czujecie i co przechodzicie, znam tą obojętność, wrogość innych i smak niemocy. Ale dzięki temu jestem tym kim jestem i nie boję się już niczego:) Czasem trzeba dojrzeć do tego aby poprosić o pomoc. Miewam wole popołudnia od godz 17tej i jak na razie wole weekendy, mieszkam w Kosakowie : fidofil@wp.pl Uważam że powinniśmy przekazywać dobro którego doświadczyliśmy i wierze że dzięki temu świat będzie lepszy, a szczególnie my, kobiety musimy 3mać się razem:)