Widok

samotna mama

Zdrowie Temat dostępny też na forum:
Witam. Jestem samotna mamą 5-letniego chłopca. Mieszkam i pracuje w Gdyni. Chętnie poznam koleżankę / przyjaciółkę w podobnej życiowej sytuacji (czasami mam wrażenie że jestem jedyną samotną mama w Trójmieście, gdyż naokoło mnie same pary / małżeństwa:D). A we dwie zawsze w życiu raźniej:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj współczuje... Ale życzę powodzenia. Masz rację faceci się zmieniają, a przyjaźnie zostają na lata. Warto posiadać taką przyjaciółkę, wiem po swoim przyjacielu. :)

Pozdrawiam :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, jestem również mamą. Moje pociechy mają 4 miesiące i 3 latka. Co prawda mam męża ale wiele wskazuje na to że za chwilę go nie będzie. Zdradzał mnie- ale się potrafiłam podnieść bo kochałam. Kochałam, ale już nie mam siły kochać kogoś kto potrafi ranić słowami, czynami, a czasem również fizycznie. Kogoś od kogo dostaję tylko obojętność. Są i miłe chwile ale jest ich już coraz mniej, a nie można żyć nadzieją że może mój mąż będzie w dobrym nastroju. Chętnie poznam kogoś kto zna samotnosć i pomoże mi przez to przejść. Mieszkam i pracuję również w Gdyni. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dołączam do was:) ja co prawda jestem z Gdańska ale mam blisko obwodnicę;)córcia 2 latka.
ja tez dołączam :) mam 2 coreczki i mieszkam w gdańsku blisko obwodnicy;)
I ja sie dołącze-mieszkam w Gdyni córeczka 2 latka.
Jestem sama
a ja marzę o tym,żeby mieszkać na pomorzu i bardzo chciałabym poznać Was mamy z pomorza...
będę tu zaglądać, dajcie znać..
ja jestem sama z dwójką jedna ma 7 a druga 2 latka.
Pozdrawiam i życzę Wam dużo słońca :)
ja tez jestem samotna mamusia w trakcie rozwodu.mieszkam w gdyni i mam 9 msc synka
wszystko fajnie tylko jak się tu z Wami można porozumieć,żeby..nie przez forum...?
nie znalazłam niczego co wygląda jak prywatna wiadomość...
pomożecie?
:)
Witajcie ,
a nie da się zrobić zamkniętego forum?
Zapomniałam się przedstawić,
mieszkam w Gdyni Chylonia i mam 2 letnią córeczkę.
A wy z jakich dzielnic jesteście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba bardzo rzadko Dziewczyny tu zaglądają....
ja w zakładkach zostawiłam tą stronę,
a dużo nas tu jest z dwulatkami :)
dobrego wieczoru Wam życzę Mamy w ten wiosenny dzień!
biedne jesteście,podziwiam was wszytskie,życze dużo radości,spokoju i wytrwałości.nie wyobrazam sobie że moje dzieci nie maja taty przy sobie.Ja bym umarła,dlatego was podziwiam i zycze powodzenia!!!
Nie umarłabyś na pewno nie, więc po co tak mówisz. Mamy czuć się przez to gorsze czy jak że jeszcze zyjemy mimo takiej sytuacji
czujcie się lepsze, bo silniejsze ;)
powodzenia kobitki
myślę,że nie silniejsze...tak samo czuję przecież jak każdy człowiek...
przechodzimy przez inne doświadczenia myślę,że każda z nas z nadzieją na lepszy czas :)
chociaż ja na samotność nie narzekam, jedyne czego brakuje to przyjaciół takich prawdziwie szczerych i którym można zaufać.
Pozdrowienia Mamy, odzywajcie się
:)
słońce posyłam ze Śląska Wam
coś tu cicho jakoś... ;)
Dziewczyny życzę Wam radosnych i spokojnych świąt!

pozdrowienia
B. : )
hej
Ja tez jestem samotna mama z trojmiasta. dziewczyny dajcie na siebie jakies namiary, bo inaczej nigdy do siebie nie dotrzemy. corka 4 latka. moje gg 1184331
samodzielnaa napisałam do Ciebie na gg
mój nr 2561507

pozdrawiam świątecznie!
Wiem co czujecie i co przechodzicie, znam tą obojętność, wrogość innych i smak niemocy. Ale dzięki temu jestem tym kim jestem i nie boję się już niczego:) Czasem trzeba dojrzeć do tego aby poprosić o pomoc. Miewam wole popołudnia od godz 17tej i jak na razie wole weekendy, mieszkam w Kosakowie : fidofil@wp.pl Uważam że powinniśmy przekazywać dobro którego doświadczyliśmy i wierze że dzięki temu świat będzie lepszy, a szczególnie my, kobiety musimy 3mać się razem:)

Inne tematy z forum Kobieta

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?

Jak sobie radzicie z migreną? (134 odpowiedzi)

Kobietki, czy któraś z Was też cierpi na migreny? Ja już nie mogę, migreny miewam odkąd pamiętam,...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

do góry