Widok

sanki z pchaczem:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z was posiada takie sanki, zastanawiam się nad kupnem i chciałam się dowiedzieć jak się sprawdzają w zimę, bo nie wiem czy warto????
http://allegro.pl/nowosc-sanki-na-amortyzatorach-spiworek-4w1-i1297946464.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbije bardzo stary watek ale na czasie. Chcialam zapytac jak sie sprawuja te sanki Piccolino i czy rosna razem z dziecieciem?
Tak z doswiadczenia czy przydal wam sie pchacz i na jak dlugo i jest sens kupowac spiwor. Dodam ze nie mieszkam w Pl wiec sanki beda uzywane tylko wtedy kiedy jestesmy, jezeli bedzie snieg oczywiscie czyli pewnie w okolicach Bozego Narodzenia i pewnie jeszcze raz w ciagu zimy. Mloda ma teraz 1.5roku i myslalam zeby kupic jej sanki pod choinke ale zalezy mi zeby je miala na dlugo.
A no ładnie Basiulek rządzi hehe wszystkiego dobrego
to i ja się pochwalę:
image

Uploaded with ImageShack.us
tylko Młody nie wiedział co zrobić z rączkami ;)
a nie zauważyłam eh teraz małego do śpiworka i jechana super sprawa
wyżej pisałam ;)

90zł + 20zł wysyłka :) od producenta :)
hehe jakie fajne a za ile takie cudo agusia?
też brałam bez podnóżków :)

oto fotki z pierwszej jazdy ;)

image

image
zobaczcie jakie to oparcie jest fajnie wysokie :)))

Młody cały czas przezywał i gadał "bruuum bruuum" ;)

kopiuję co pisałam w innym wątku zaraz po odebraniu sanek :)

sanki już są u nas!!!!!! :D rewelacyjne!!!!!

Mariusz siedział i przez 5 minut powtarzał - wow, ale wypasione... wow ale wypasione sanki... itp. ;)

Gabryś nie mógł się doczekać kiedy Tatuś przykręci oparcie i bardzo chciał Mu pomóc ;) później nie wiedział co to jest i co się z tym robi ;) Babcia posadziła Go w sankach i się zaczęło ;) "brruummm brrruuummm" ;P wchodził, schodził, pchał po pokoju(dobrze, że jest dywan) ;) dziecko oszalało ;) hehe :D

sanki są naprawdę świetne :) tylko nie wystraszcie się jak zobaczycie karton - jest ogromny ;) sanki też są wielkie :D wyglądają na bardzo stabilne - bo płozy są szeroko ustawione i mocno zwężają się ku siedzisku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
image
ja bralam bez podnózków pozniej mozna dokupic :) bo do 3 lat na pewno sie nie przydadza
ja wzięłam z podnóżkami ale na razie nie potrzebne
ja porównałam te z pchaczem ;) wyszło tak samo

Agusia a brałaś podnóżki?
borowka ma sanki za 105zl a producent za 90zl-wersja podstawowa tylko z oparciem
wiecie co jak porównałam cenę producenta i borówki to wyszło tak samo
jedynie przesyłkę mają droższą o 5 zł
dziewczyny a brałyście podnóżki ???
KOLEJNY RAZ POLECAM FIRME ADBOR I SANECZKI BYLYSMU NA SPACERKU SUPERRRRRRRRRRRR MALA WNIEBOWZIETA TAKA DUMNA JECHALA.

MAM POROWNANIE ZE ZWYKLYMI DREWNIANYMI NIGDY BYM DO DREWNIANYCH NIE WROCILA TE NORMALNIE SAME JADA HIHIH TAK LECIUTKO!!!!! PCHACZ Z REGULACJA SUPER POLECAM

A BOROWKA TO POSREDNIK I BIERZE WIECEJ !!!!!!!!!!!!!! PISZCIE MAILE DO ADBORA PAN DAREK - PROFESJONALNIE ZALATWIA SPRAWE JEDNEGO DNIA ZAMAWIASZ DRUGIEGO SANKI SA !!!!

A U NAS TEZ SIE WSZYSCY OGLADALI ZROBILY FURRORE WSROD SAMYCH ZWYKLYCH DREWNIAKÓW :)))
w Borowce mają drożej niż u producenta ;)

nasze sanki dzisiaj między 13 a 15 mają być u nas(kurier dzwonił) :)))))))
aleee dodzwonić się do nich to masakra jakaś! Chyba nie dają sobie rady z zamówieniami :( Kupił ktosik tera z Borówki?
wczoraj byłyśmy naszymi nowymi saniami po raz pierwszy na spacerku, mała zasnęła po 5 min. od wyjścia co rzadko jej się zdarza w wózku, idealnie mieściła się na długość w śpiworze, w środku włożyłam jej dodatkowo podusię i kocyk więc miała bardzo przytulne gniazdko; ogólnie sanki zrobiły na ulicy furorę, ludzie zaczepiali mnie i pytali skąd takie fajne sanki, co chwile słyszałam "wow zobacz widziałeś ale super sanki"; my wybraliśmy opcję z pchaczem z możliwością regulacji czego wcale nie żałuję, powiem tak jak jest ścieg to sanki można pchać dosłownie jedną ręką, niestety dużo miejsc było wczoraj odśnieżonych i tam idealnie sprawdziła się taśma do ciągnięcia, dziś już bardziej biało więc również ruszamy na sanie; pozdrawiam:)
będę dziś w akpolu to napiszę czy są
ale koleżanka mówiła że są w tesco z metalowym oparciem i płozami a drewnianym siedziskiem

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

do góry