Widok

sanki z pchaczem:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś z was posiada takie sanki, zastanawiam się nad kupnem i chciałam się dowiedzieć jak się sprawdzają w zimę, bo nie wiem czy warto????
http://allegro.pl/nowosc-sanki-na-amortyzatorach-spiworek-4w1-i1297946464.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja Ci odpowiem Agusia ;D Maja odkrecane. To te same, ktore ja kupilam w borowce. Wyslalam Ci fotki na maila. Tyle,ze nasze bez pchacza (dla rodzica, bo jak zobaczysz dla dziecka pchaczem jest oparcie).
kupiłam w końcu takie http://allegro.pl/sanki-z-regulowana-raczka-podnozki-spiworek-i1333465363.html
srebrne z zielonym śpiworkiem, czekamy z niecierpliwością kiedy przyjdą:)
mamy te same:) smigają super:)
Kasia i Tomuś - dzięki za fotki :)

czemu wybrałyście takie "niedrewniane" sanki? bo nie zgłębiałam tego tematu ;) i jestem ciekawa :)
Nie drewniane, bo drewniane jaki widzialam w sklepach wygladaly malo solidnie. Drzazgi to chyba norma, a jak masz je w domu szlifowac i lakierowac, a potem i tak sie napija wody i rozeschna to chyba bez sensu. A tak przecierasz szmatka i suche! Kolezanka ma dla synka sanki, na ktorych sama byla wozona jako dziecko-maja 30 lat i wygladaja lepiej niz wszystkie, ktore widzialam w marketach ;) Te z borowki polecila mi forumka Kulka i jestem jej bardzo wdzieczna-super zakup!
Aga tak mozna odkrecac oparcie i pchacza też
zastanawialam sie nad sankami z borówki troche cena wysoka jedne z drozszych na allegro po przeczytaniu forum zamawiam !!!! a jak sprawuje sie śpiworek???
Ja nie zamowilam wersji ze spiworkiem ale sanki sa na prawde suuuuper! Napisz do nich maila, to mysle,ze tez dostaniesz znizke na przesylke. Ja zaplacilam tylko 14zl ;D
w ostatnich dniach podnieśli ceny ;) Jak Kasia podesłała mi linka na maila, to sanki były tańsze ;)
Oj to brzydko z ich strony-tak sie nie robi! Napisz w prost,ze kolezanka zamowila sanki z oparciem i z przesylka zaplacila 103zl i tez jestes zainteresowana takim zakupem. Zobaczysz, co Ci odpisza.

Sprawdzilam teraz czy wciaz mam to na poczcie i jest
kwota 89 sanki+ 14 przesyłka = 103zł -kwota do przelewu
data 3 listopad
Kasia - zobacz :) http://www.borowkasklep.pl/SANKI-89.html

to te Wasze - prawda?

jednego dnia patrzyłam, drugiego pokazywałam Mariuszowi - ceny były niższe :)
kolejnego dnia - już podwyższone ;)
Dokladnie! Wtedy jak ja kupowalam cena byla 89, tylko przesylka 24 i obnizyli mi do 14 w zwiazku z zamowieniem przez maila. Widac z pierwszym sniegiem ceny poszly w gore :(
Dziewczyny z pracy mojego meza chca zamowic 4 sanki -ciekawe, czy im zaproponuja rabat. Moze Wy tez sie umowicie na jedno wieksze zamowienie z forumkami?
cholewka byłam wczoraj w akpolu i nie bylo innych jak drewniane ,no i mamy takie.
My kupiliśmy z allegro te firmy Mikrus, są naprawdę świetne. Solidnie wykonane, śpiworek super. Na dodatek rączkę do pchania można w każdej chwili odkręcić, później również można odkręcić oparcie i w końcu zostają typowe sanki dla starszego dziecka. Jak dla mnie świetny zakup na lata.
:) to jak tam z tymi sankami? Będzie cosik taniej w hurcie? Wie Ktosik? Ja chętna na zgromadzenie :)
napisałam do borowki zobaczymy czy dadza rabacik ?? swoja drogą dla maluszków ja mam 13,5 miesieczną córcie nie polecam zwyklych drewnianych mam w domu i oparcie jes za niskie chciala sobie glowke obrzec i za nisko bylo i marudzila bo jej nie wygodnie bylo
a podaj link na te mikrus bym zobaczyla bo jakos nie moge znalesc
rowniez moge polecic te z borowki, sa naprawde solidne i jak dla mnie nie zniszczalne, uwazam ze najwiekszym plusem jest dobry rozstaw ploz sa dzieki temu bardzo stabilne. takze dziekuje kasia i tomus za pomysl ;) rowniez kupowalam w tej jesszcze nie podwyzszonej cenie
odpisali borówka

Poniżej przedstawiam jednak szczegółowy cennik. W razie pytań proszę
dzwonić
Pozdr :)
Darek
Do kupienia następujące elementy kompletu:
sanki z oparciem 90zł
śpiwór do sanek 80zł
rączka do prowadzenia (regulowana) 35zł
rączka do prowadzenia 25zł
przykręcane po bokach podnóżki (komplet na dwie strony) 35zł
Wysyłka kurier przy wpłacie na konto 20zł, za pobraniem Poczta Polska
33zł.

niestety nie mieszkam w Trojmiescie wiec nie moge sie z wami umowic ale ile bylo by chetnych bede pisac moze wspolnie powolacie sie na mnie i tez cos opuszczą
Ja też nie jestem z Trójmiasta, aleeee jak hurtem to cena jednostkowa mniejsza, a za koszt transportu każdy zapłaci oddzielnie. Może? Ludzie łączcie się!! chi chi

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry