Widok

seks z tamponem

czy seks z tamponem jest bezpieczny? czy można zajść w ciążę?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
oczywiście, że nie jest bezpieczny!
zajdziesz na bank w ciążę i urodzisz bawełniane dziecko z niebieskim sznurkowym ogonkiem.
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 1
dlaczego wszyscy od razu sobie żartują. Pytam poważnie i realnie nie jest mi do śmiechu, zwłaszcza, że okres dostałam po 10 dniach od poprzedniego...nie wiem czy to od tych upałów....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ok a tak na serio, to masz na myśli że uprawiałaś sex w trakcie okresu i nie wyjęłaś tamponu?
teoretycznie prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w trakcie okresu jest niewielkie, ale nigdy nic nie wiadomo, tym bardziej, że napisałaś, że pojawił się po 10 dniach od ostatniego...
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wyjełam, bo wszystko toczyło się tak szybko...z resztą wiadomo:) wytrysk nastąpił długo po wyjęciu, więc we mnie był tylko jego śluz. ale przy wyjmowaniu tamponu chyba usunęłam go....hmm?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
Seks bez wyciągania tamponu? W głowie mi się nie mieści. Aż tak byliście pijani?
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
seks z tamponem? wiesz co, seks z mężczyzną jest przyjemniejszy:)
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0
to był seks z mężczyzną, ale ja miałam tampon w sobie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Ty mówisz serio????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Dziecko a ile masz lat????
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2
albo prowokacja albo kompletny idiotyzm!!!!!!!
nie wyciagnęłam tamponu,bo wszystko działo sie zbyt szybko,ludzie!!!!!!!!!!!!fuj.....

bk,i tyle...a i pewnie masz juz bliźniaki bo tampony w środku gdy uprawiasz seks taki wpływ mają,bez kitu!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
heh .....

to tak jakby uprawiać seks analny mając ochote iść na kibel ...

:/

ech te dziewczyny .... skad takie osiołki się biorą ?
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak juz pomijajac wszystko to ten 'sluz' swojego faceta, ktory opisujesz rowniez jest plodny i zawiera plemniki, to tak na przyszlosc informuję...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
jestes durniem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jest bezpieczny, chociaż podobno seks z ogórkiem jest przyjemniejszy.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0
hahha...dobre... :) :) :)
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe...
z tym ogórkiem to prosze uwazac...niedawno u mnie jedną babke zabrało pogotowie bo ogórek utknął :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bo z ogórkiem jest mniej bezpieczny. Ogórek nie mają sznurka za który można go wyciągnąć.
Ale ciemnogród - nie wiadomo czy śmiać się czy płakać, he he he no nie mogę - ludzie to debile :D albo udają XD
dziwni są ludzie, którzy obrażają innych.... brak słów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
o mój boże....to żart? czy prawda?
dziwni ?

dziwny jest seks z tamponem !

taką głupotę trzeba wykrzyczeć ostrymi słowami i zdecydowanie tępić.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
oczywiście wszyscy tutaj są tak moralni i nigdy nie zrobili nic szalonego, pasjonującego, pełnego pasji ... wyrazy współczucia za tą tandetną życiową nudę...
wypowiadacie się...a przydarzyło Wam się to kiedyś??? To tak jakby się wypowiadać na temat kogoś, w ogóle go nie znając.....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7
sex z tamponem - szalony, pasjonujący i pełen pasji

ROTFL!!
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
kikula pewnie i sa tu osoby ktorzy zrobili cos szalonego cos pasjonujacego itp.tylko nie bardzo rozumiem jak to sie odbyło!!!Za przeproszeniem jak juz Ci go wsadził to nie wepchnął głęboko tampona? mogłas go wyciągnąć?Bo jeślki tak to albo miał małego albo miałas długi sznurek...sory
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
hehe niezłe :D
ale się usmiałam
nie wiem jak to się stało, ale się stało. był tampon, sznurek i jego 16-cm penis:) (to chyba nie jest mały?)
co w tym takiego dziwnego, że się wszystko zmieściło? przecież normalnie dziecko się tam mieści.
Rozumiem, że może zszokowało to was, ale mój strach przed ciążą jest ogromny. Ograniczam wszelkie zbliżenia, żeby nie było możliwości...
...i słyszałam o takich przypadkach jak nasz.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
a po co ograniczać? wystarczy antykoncepcja hormonalna i można sobie hulać i szaleć bez ograniczeń, spontanicznie i nie martwić się po fakcie...
To jest dopiero sex "szalony, pasjonujący i pełen pasji" ;)
image[/url]image[/url]
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mnie zszokowało tylko to ,ze mogłas uprawiać seks z tamponem i odbyło sie to bez interwencji lekarza.

P.S a 16 cm to rzeczywiście nie mało:-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zrób test albo badanie moczu i bedziesz wiedziała czy sa jakies konsekwencje tego szalenstwa,zadna z nas odpisujacych na ten post nie miała takich przezyć i pewnie nawet do głowy nam by to nie przyszło wiec nie mozemy ci udzielic rady czy w tym czasie mogłas zajsc w ciążę.
w kazdym razie zycze Ci żebys jednak miała wynik ujemny:-)
ejjjj sorry, ale nie mogę się powstrzymać....a mierzyłaś mu, że wiesz ile ma cm? :P

dopiero teraz do mnie dotarło jakie to mamy z narzeczonym nudne życie intymne :(((
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do
mierzyliśmy i znam wszystkie jego wymiary:) A Ty nie?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
do
Nie akceptujemy antykoncepcji hormonalnej:) tylko mechaniczne zabezpieczenia:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
"co w tym takiego dziwnego, że się wszystko zmieściło? przecież normalnie dziecko się tam mieści."
Dziecko rozwija się w macicy, a przez pochwę wchodzi. Przez 9 m-cy i podczas porodu narządy rodne przygotowują się na ten moment. Wątek koszmarny. Mam nadzieję, że autorka wątku dorośnie kiedyś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osoba, która pisze jest dojrzała i bardzo odpowiedzialna...gwarantuje!
Mam 26 lat i b wyjątkowo dużo w życiu przeżyłam...
A jeżeli chodzi o wypowiedź "Przez 9 m-cy i podczas porodu narządy rodne przygotowują się na ten moment", na moment wyjścia na świat to zapewniam, że przez 9 miesięcy otwór się nie poszerza tylko w momencie porodu, a to jest chwila...długa chwila. A tampon był tylko chwile..tę krótszą chwilę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
masakra

"Nie akceptujemy antykoncepcji hormonalnej:) tylko mechaniczne zabezpieczenia:)" moze jestem laikiem ale wg mnie( i pewnie jeszcze wielu forumek) tampon nie jest środkiem antykoncepcyjnym...!!!!
A wizyta u lekarza jak najbardzie wskazana. Ale u tego od głowy.
image
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie martw się, zajście w ciążę teoretycznie jest możliwe w wielu sytuacjach, ale nie powinnaś miec powodów do obaw. Zwłaszcza że miałas okres. Przelicz sobie dni płodne i niepłodne - zwykle od pierwszego dnia okresu jest ok 9 niepłodnych potem zaczyna się 9 o bardzo podwyższonym ryzyku a potem 9 spokoju i tak w koło-to tez zalezy od tego co ile dni masz okres, bo te "9" dotycza cyklu 28dni.

nie mam zamiaru cię oceniać, co ty robisz to twoja sprawa. Myślę że to strasznie głupie że ludzie tak cię wyśmiewają.
Myśle że jednak na przyszłośc powinnaś unikac takich sytuacji - tampon + członek w pochwie to zdecydowanie za dużo.
pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie próbowałam jeszcze tego. Nic cię nie bolało?
to jest obrzydliwe!!!Pewnie ostatni raz widziałaś tego kolesia.Skąd takie panny się biorą.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
jestem w ogóle ciekawa ile ten tampon nosiłas w sobie,jeszcze te zarazki i wogole a w te upały to dopiro :S ..skoro nie wyjmujesz na czas seksu to nie wierze,że zmieniasz odpowiednio często..przeciez to jest sekund 5 go wyjąc.Wstydzilabys sie pisac o takim czyms,a w ciaze możesz spokojnie zajsc,bo tampony nie są środkiem antykoncepcyjnym,stosuje się je podczas miesiączki.Plemniczki są na tyle małe że mogą sie prześlizgnąć,nawet jak tampon już był nabrzmiały :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ojej nie wiem czy poważnie potraktować ten wątek czy jako prowokację. Powiem tyle że gdyby ten tampon ci utkwił bardzo głęboko w skutek posunięć twojego partnera, a ty zapomniałabyś go "przypadkiem "wyjąć" mogłabyś dostać zakażenia, ropień no i ...
Życzę rozsądku na 2 raz i higieny
ty myslalas ze co ?
ze tampon wsiaknie sperme??

no nie wierze :)))

bedziesz slawna :) juz widze te naglowki w gazetach
odkrycie XXI wieku! nowy sposob antykoncepcji !!

zal mi Ciebie ...
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
niektore posty naprawde smutno czytac
sami wspaniali, doswiadczeni, kulturalni i doszukujacy sie prowokacji

wiedza seksualna w polsce jest na mizernym poziomie
mlode kobiety czesto nie maja skad sie dowiedziec, inaczej niz od kolezanek niz durnych filmow
latwo na kogos najechac, wysmiac czy tez ublizac
nawet jesli, ktos sobie zartuje, czym sie stajecie postepujac w ten sposob?

co do seksu z tamponem, na pewno nie jest to zabezpieczenie przed ciaza, jednak i nie ulatwienie
na pewno utrudni zajscie w ciaze, szczegolnie ze zazwyczaj wklada sie go majac okres

jest jeszcze inny problem - po stosunku ow tampon zazwyczaj znajduje sie nieco glebiej :)
jego wyjecie moze, choc nie musi nastreczac trudnosci

pozadanie, namietnosc nie kazdemu jest dane
wiele osob jak widze, nigdy tego nie czulo
planowaly byc moze nawet godzine i miejsce

pozostaje mi tylko nieco zazdroscic tej odrobiny szalenstwa, na ktora sam bym sie dzis juz nie porwal

pozdrawiam
jurek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
To lepsze niż ten list do brawo o kaszance:D
ajeczka, rewelacyjna riposta:)))))
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
Oooo matko!!! Szalenstwo? Namietnosc? Podczas okresu?? Ja tam sie zwijam i wymiotuje z bolu podczas miesiaczki, wiec niestety wychodzi na to ze moje zycie seksualne jest niezwykle nudne...
Sorki ale dla mnie sex podczas krwawienia jest off limits...
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jurku, ale tu nie chodzi o to, że brak nam temperamentu, namiętności. Przecież, spontan jest zawsze fajny. Ale my jako kobiety z czysto higienicznego punktu widzenia inaczej to widzimy. Dlatego, dla mnie to po prostu prowokacja.
Jedna może się kochać podczas okresu inna nie. Ale, aby nie wyjąć tamponu to raczej jest szczyt nieodpowiedzialności. Gdyby szanowna koleżanka, przeczytała chociaż ulotkę, którą znajdzie w opakowaniu - znajdzie informację o użytkowaniu tegoż to "urządzenia" i o tym jakie ryzyko niesie nie hignieniczne używanie.
niechigienieczne rowniez dla faceta jesli ten tampon byl tam sobie ladnych kilka godzin... Feeeee!!!!!!!!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
tinker, nie moja miara mierzyc mi szalenstwo innych
dziewczyna w/g mnie wyraznie to napisala
jakosc odpowiedzi byla tak zenujaca, ze rece opadaly

to, ze to niehigieniczne itp wiekszosc ludzi wie
co nie znaczy, ze nikt nie robi

samo wkladanie penisa do pochwy jest niehigieniczne
podobnie do ust
a analnie, to wrecz katastrofa higieniczna
a jednak ...

ludzie zreszta nie takie rzeczy robia... polecam spytac pierwszego napotkanego ginekologa

pozdrawiam
jurek
Głupota,a nie prowokacja! Sama tak od dawna robię i jest to bardzo dobry mechaniczny sposób na zabezpieczenie.A to ,że inni na to nie wpadli to już ich problem.Mój facet nie narzeka...Ja również!
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Na nauczkach przedślubnych było, że kobieta tylko przez kilka dni w miesiącu jest płodna tzw. okres owulacyjny, a przez pozostałe dni jest bezpieczna. A tak w ogóle to podczas miesiączki nie zajdziesz w ciążę bo nawet jak Ci się skończy to do owulacji masz jeszcze dobry tydzień jak nie lepiej (w zależności od długości cyklu miesiączkowego). Tyle z mojej strony.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Dziękuję Jurku za wsparcie i zrozumienie:)
Pośród kilkudziesięciu anonimowych osób, piszących na tym forum, Ty jeden okazałeś się zdrowym rozsądkiem i konstruktywną krytyką:) dziękuje:)

Oczywiście wszyscy wiedzą, że jest to niehigieniczne, ale tak jak wspomniałeś ludzie robią masę dziwnych i obrzydliwych rzeczy...jedną z nich jest także krytyka, która boli...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8
Kikula, a czego Ty się spodziewałaś pisząc to na forum publicznym. Akceptacji?? Braw za odwagę??? To pomyliłaś tematykę.
Piszesz o animowości, mamy Ci się z imienia i nazwiska podpisać??? A Ty to może swój pesel i adres podałaś??

Znajdź sobie proszę forum o podobnej tematyce do Twojej sytuacji, i tam sobie ćwierkaj do woli. Pewnie nawet znajdziesz akceptację, której tutaj nie znalazłaś.

Ale nie licz na to tutaj by ktoś wbrew temu co myśli na ten temat pisał pod Ciebie by Tobie przykro nie było.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Swoją drogą osoba, która ma 26 lat i jak wcześniej napisała- dużo doświadczenia powinna wiedzieć, że w takiej sytuacji można zajść w ciąże, choć to mało prawdopodobne.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
fajny wątek... lol
Wątek rzeczywiście fajny, ale zamiast dziewczynie wytłumaczyć to sie wszyscy z niej śmieją. Teraz rzeczywiście jest ciężko o staranną edukacje na tematy seksu i antykoncepcji, skąd te dziewczyny mają wiedzieć o niektórych sprawach? Z Bravo Girl, od głupiutkich koleżanek, które są przekonane ze kieliszek octu to świetny środek antykon. albo z forum, gdzie wypowiedzieć może się nawet gimnazjalista na temat wyrafinowych sztuk miłosnych.
Proszę jeszcze zerknąć na ilustrację ukł. rozrodczego kobiety bo ktoś tu myli macicę z pochwą ;) (no ale tego uczą w podstawówce, w gimnazjum a na dokładke jeszcze w szkołach ponadgimnazjalnych)
ten temat to prowokcja prawda? przeciez to nawet nie jest mozliwe.

Btw 16 cm to mało
To moglo sie dla Ciebie niedobrze skonczyc, gdyby tampon zostal wepchany bardzo gleboko i nie bylabys go w stanie wyjac, musialabys isc do ginekologa, a sama chyba wiesz, ze noszenie tamponu dluzej niz 2, 3 godziny nie jest higieniczne i jest napewno niebezpieczne, a co dopiero dluzej. Mogloby sie skonczyc zakazeniem, antybiotykami a co gorsze nawet szpitalem!

Nie jest to napewno zadne zabezpieczenie, takze przed stosunkiem wyciagaj go ;)
image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ten wątek jeszcze nie umarł ??!!!

Ech,zgadzam się z koleżanką 16cm to naprawdę mało!!!
Szału nie ma...

A koleżanka co z tamponem teges majonez hehe,to chyba w 6c kiblowała,bo w 7 gdzies tam uczyli o wychowaniu seksualnym...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
hahahahahaha dwa w jednym :D:D
:-) - topic wypas. gratuluje autorowi
sam tytuł nadaje sie na wiocha.pl "D hahahjahhaha
Madness is the gift, that has been given to me!!
Czytałem z obrzydzeniem..moja rada: tampon wyjmujesz i wkładasz sobie w paszczę, pozwalasz obywatelowi zrobić swoje..tampon wkładasz w poprzednie miejsce.Koniec.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
z takiego seksu rodza sie bałwany
przestaję się dziwić, że ktoś ma gromadę niechcianych dzieci :/
co do tego tampona podczas miłosnych igraszek... czy istnieje ryzyko zajścia w ciążę, jeżeli kobieta ma okres i założonego tampona, kąpie się z facetem w wannie, w której on dochodzi? wiadomo że tampon nasiąka wodą, ale jeżeli nasiąknął wodą z plemnikami, a tampon nie był od razu wyjęty po tej kąpieli to czy ciąża jest możliwa???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
hehehe, weźcie może dla swojego dobra przestańcie używać tamponów, dla osób z IQ poniżej 100 tamponów nie sprzedajemy, hehehe ;)
Nie mogę czytać takich rzeczy, to nie na moje serce... Nie wiem nawet jak to nazwać... o mamo... :D
nigdy bym na to nie wpadła :)))
image
chyba już ktos wymyśla, to nie może być prawda! nie mówcie mi że tacy tępi ludzie po świecie chodza i sie rozmnażają
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
sa takie chwile w ktorych wstydze sie,ze jestem kobieta...i to jest wlasnie jedna z nich:/
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
mimi83 napisałą:
"sa takie chwile w ktorych wstydze sie,ze jestem kobieta...i to jest wlasnie jedna z nich:/"
rewelacyjny komentarz - ale się uśmiałam :D
tacy najobfitsze plony wydają ^^
http://www.wiocha.pl/642,Nie_ma_glupich_pytan
chyba Ci sie cos pokiełbasiło droga estragonko.... chyba że te pajace i misie mają jakiś związek z seksem (w dodatku z tamponem) ;)
nie , to jest już pewnie propozycja jakie zabawki ma kupowac heheheh
A ja wiem o czym mówisz :P Kilka razy zdarzyło mi się kochać podczas miesiączki gdy tampon był wewnątrz mnie.
Po wyjściu z wc gdy zmieniłam tampon na czysty.
Nie chciałam wpadki z wyciekającą krwią.
Normalnie się kochaliśmy, krew nie wyciekała, członek mojego mężczyzny był czysty a my oboje zadowoleni :)))))
Sznureczek jest długi więc tampon nie utknął gdzieś w środku !

Natomiast co do ryzyka ciąży to myślę, ze mimo wszystko plemniki są na tyle małe że gdyby chciały to by się przez włókna tampona przedostały w poszukiwaniu jajeczka ;)

Pozdrawiam !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 12
wspolczuje, sex z tamponem to jakas miazga musi byc. Jak to ujmę, ładnie , chyba mozliwe tylko jak ktos ma pochwe jak wiadro albo jest nawalony jak świnia. Ryzyko wepchnięcia tampona głebiej tez srednio rozweselająca.

Jak facet sie brzydzi "na indianca" to niech spada oglądac klan.

Swoja drogą uwazam cały ten przeterminowany wątek za głupią prowoakcje znudzonej laski.
Magda. WHAT THE F..K??
Jak mozna współżyć z tamponem w środku?
Napisz proszę sporstowanie, że jednak trzymalaś go w ręku;)

Mężczyzna musiałby mieć penisa wielkości kanarkowego, żeby nie wepchnąć Ci go głębiej. A masz pewność ,że go wyciągnęłaś. Może tampon nadal tam jest...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
masakra
mi osobiscie taki sex w głowie sie nie miesci.
przecież to musi byc cholerny dyskomfort. chore poprostu chore i niestety ale obzydliwe.
M moze autorka postu chciała moze poprostu wyprobowac inna metode antykoncepcji - moze tanszą ?!?!?!
No ale chyba w razie wyniku pozytywnego sądze że ma małe szanse na procesowanie sie z np "OB" za nieskuteczna antykoncepcje
To jakiś troll beczkę z was sobie robi, a wy ku jego uciesze komentujecie :)))) Która z was, przy zdrowych zmysłach coś takiego by robiła?
niewierzę :)))) chociaż zastanawiałam się kiedyś czy takie coś jest możliwe...a jednak hehehhehe
a ja robiłam sobie dobrze ogorkiem a rano z tym samym ogorkiem mezowi kanapki do pracy zrobilam i co!
ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ale sie usmiałam :)
On pewnie też tobie dodaje "mleka" do kawy i pijesz ze smakiem, a co! :)))
heheh Kacper dobre.Dobrze,że kawy nie pijam.
a ja z mezem wachamy swoje baki...

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (192 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

opinie o dr sylwia gulkowska (58 odpowiedzi)

Hej dziewczyny, okazało sie że dwie kreski na teście są więc umowilam sie na jutro do swissmedu...

night club dla kobiet, streaptiz męski? (41 odpowiedzi)

Hej, czy jest gdzieś w trójmieście lub okolicach klub dla kobiet z męskim streaptizem. Chcę...

do góry