Widok

seksi szlafroczek

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, podpowiedcie mi gdzie mogę w Gdańsku kupić seksi krótki satynowy szlafroczek, pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
widziałam takie w Manhattanie w sklepie z bielizną - chyba drugie piętro...

"Bądź tą zmianą, którą chcesz zobaczyć w świecie"
W Gdańsku widziałam dzisiaj w Medisonie w sklepie z bielizną przy wejściu oraz na dwóch stoiskach na Jarmarku Świątecznym (stoiska wewnątrz białego namiotu czy jak to nazwać) ale najładniejszy było w Zbrojowni (przechodząc od Targu Węglowego na stoisku po lewej stronie w połowie drogi). Kosztował 100 zł i był to śliczny komplecik od razu z koszulką
W każdym sklepie z bielizną lub pościelą, na każdym straganie :)

Kłopot jest z dostaniem czegoś z bawełny, co nie przywodzi na myśl ciotki Klementyny albo przedszkolaka.
Właśnie Agatho się mylisz przeszukałam całą gildię i nie było;-(
Kurcze, idziemy razem na zkupy! Ja niedawno szukałam czegoś ładnego, ale koniecznie z bawełny, to były same satynowe! :)
akurat z bawełny na gildi widziałam;-)i były dosyć ładne;-)
a bylas w city forum?? tam sa chyba 2, albo i 3 sklepy, na dole i na gorze, jest tam masa takich pidzamek :))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Ginekolog - Głodek Piotr - proszę o opinie (60 odpowiedzi)

W medicoverze pracuje lekarz jak w temacie. Czy którać z Was korzystała z Jego usług? Co o Nim...

Płaczące dziecko a sąsiedzi (70 odpowiedzi)

Witajcie, piszę bo mam ogromny dylemat i ciekawa jestem, czy ktoś może sobie z czymś podobnym...

odżywka do włosów dla trzylatki (41 odpowiedzi)

moja córka ma piękne kręcone włoski (niezbyt długie, ale coraz gęstsze) z przodu i z boków...

do góry